boro80 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Witam, Mam problem jak w temacie, a dokładniej co jakiś czas (a nawet dość często) nie mogę otworzyć tylnej klapy. Wciskam przycisk pod uchwytem na tylnej klapie do otwierania i nic. Zamek jakby puszcza ale nie do końca, klapa nie daje się podnieść. Na FIS-ie pojawia się komunikat o otwartej klapie dopóki jej jakoś nie docisnę. Zauważyłem, że po jakimś czasie problem znika tzn. jak nie daje się otworzyć zostawiam auto na jakiś czas, wracam za godzinę lub dwie i otwiera się bez problemu. Czasami wystarczy nawet odpalenie auta i zgaszenie i klapa daje się otworzyć. Czy miał Ktoś podobny problem? Jeśli tak to proszę o radę, bo to strasznie irytujące. Pozdrawiam
steve69 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Prawdopodobnie tu masz rozwiązanie swojego problemu: a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/b6-awx-otwiera-sie-klapa-bagaznika-pilota-72321/#post855318 -- Pozdrawiam. Sławek
olek_BB Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 a w dziale warsztat nie chciało się poszukać http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-naprawa-silniczka-zamka-bagazniku-172481/
pakotomasz Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Miałem to samo. Skorzystałem z porady, którą znajdziesz w linku podanym przez kolegę olek_BB i jak na razie od dłuższego czasu spokój:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi