Maciuch Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Siema, troche czytałem o tych klockach i tarczach, wiele jest zdań na plus, mam zamiar kupic takie klocki z tarczami: ATE TARCZE+KLOCKI TYŁ AUDI A4 B5 1.6 - 2.8 TANIO ! (3420751410) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Podejdą ? jak z ceną, opłaca się ?
bialy986 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 ATE sobie odpusc.W podobnej cenie znajdziesz Ferodo które są dużo lepsze.Mialem ATE a teraz Ferodo i dużo lepiej. wysłane za pomocą tapki
Dev Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Na tyl moze byc Potrzebujesz jeszcze lozyska i pierscienie ABS
Pomyk Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Jeżdzę na ATE od zimy i nie narzekam. Ojciec w a6 również ATE ma i też nie narzeka Co prawda nie miałem do czynienia za bardzo z innymi firmami, ale myslę, że ATE nie są najgorsze.
wojtasb-1987 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Ja również mam założone ate od ok roku i wszystko jest ok.
miedzikos Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Mam u siebie na tyle tarcze ate i klocki ferodo premier, a na przodzie ate power disc i ferrodo premier i jak najbardziej polecam taki zestaw
Grzesiek1985 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 kolego odpuść sobie ATE bo to jest straszna lipa teraz
Armi Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Co forum to opinia, szukam hamulców do A3 właśnie. Na forum, odpowiedź na pytanie jakie hamulce to: ate gładkie:decayed: Słabo bo każdy chwali to co ma, tak jak z oponami. Dev, co byś polecił do A3 2002 8L ASZ+chip, lata głównie w trasie? Myślałem o czymś lepszym na przód (288mm) i gładkich na tył.
kkrawat Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Armi jak masz dojscie do IC to bedziesz mial w bardzo dobrej cenie tarcze Ferodo gladkie i do tego zapodaj na przod klocek Ferodo DS a na tyl Ferodo Premier i po zabawie
Dev Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Co forum to opinia, szukam hamulców do A3 właśnie. Na forum, odpowiedź na pytanie jakie hamulce to: ate gładkie:decayed:Słabo bo każdy chwali to co ma, tak jak z oponami. Dev, co byś polecił do A3 2002 8L ASZ+chip, lata głównie w trasie? Myślałem o czymś lepszym na przód (288mm) i gładkich na tył. przod na 312mm plus FDSP tyl tez FDSP
Maciuch Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zdania podzielone, znajomy też mi polecał ate na ktorych sam jeździ.. jak cenowo kształtują sie kompelty ferodo ? ps. padła jedna odpowiedź, "Potrzebujesz jeszcze lozyska i pierscienie ABS" potrzebne mi to ze względu na co ? Mam rozumiec ze nie zamontuje tego zestawu zdejmując koło rozkręcając hamulec a na koncu wymieniając klocki i tarcze ? Trzeba się przy tym bawic ?
Dev Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Jak to rozbierzesz to poznasz to "ze wzgledu"
Maciuch Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2013 ktoś inteligentny jest w stanie powiedziec mi o co chodzi z tymi pierscieniami abs i łożyskami ?
arris_88 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 http://www.fota.pl/system/public/fota/Forum/pdf/30/FF30_v09_str_30.pdf
Dev Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 ktoś inteligentny jest w stanie powiedziec mi o co chodzi z tymi pierscieniami abs i łożyskami ? Do tego nie potrzeba za duzo inteligencji Ani dyplomu z politechniki. Zobacz sobie w ETCE jak to wygląda
Maciuch Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2013 arris dzieki, wiecej pytan nie mam
dzik Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 tyle psioczenia na ate Miśki Ryśki a właśnie gadałem z kumplem który bierze od nas części i oleje do 5x ducato w firmie transportowej i zamawia u nas ponownie klocki ...wyłącznie ate. Zapytany ile km najechaly, a ze 200 tyś km. Nic innego nie chce...
Dev Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Mam odmienne zdanie i to mocno zdecydowane w tej materii
Rekomendowane odpowiedzi