Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dolna atrapa od S4 w zderzak od S LINE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

czy ktoś z Was przerabiał temat wsadzenia dolnego grila od S4 B6 do zderzaka od s-line?? Rozmawiałem z Wąskim- on tylko przerabiał temat z grilem od S6 C5, a chciałbym się dowiedzieć jak to wygląda z S4

witam.

czy ktoś nie wie gdzie mogę dostać dolną kratkę czyli tą małą atrapę do audi a4 s4

Opublikowano

Cześć,

czy ktoś z Was przerabiał temat wsadzenia dolnego grila od S4 B6 do zderzaka od s-line?? Rozmawiałem z Wąskim- on tylko przerabiał temat z grilem od S6 C5, a chciałbym się dowiedzieć jak to wygląda z S4

witam.

czy ktoś nie wie gdzie mogę dostać dolną kratkę czyli tą małą atrapę do audi a4 s4

odezwij sie do mnie ;)

• 2 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowie muszę zmienić atrapę grilla w swojej b6 z powodu małej kolizji w której ucierpiała atrapa grilla.

Mam aktualnie w chromie i chciałbym zmienić na czarny mat żeby był lepszy design .

Co myślicie o tym zestawie z allegro ?

http://allegro.pl/atrapa-kratka-audi-s4-a4-b6-grill-nowa-org-black-i6284291225.html

Warto to kupić czy tandetny zamiennik?

Proszę o opinię

Opublikowano

za tą kasę kupisz od s4,w tej aukcji to są zwykłe grile,nawet tego znaczka s-line fabrycznie tam nie ma,kup zwykłą atrapę za ok 100zł i pomaluj na czarno

Edytowane przez greg2505

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Podpowiedzcie mi czy dolny gril od s4 ale cabrio podejdzie do zderzaka sline. Oczywiscie pewnie bedzie trzeba gdzie niegdzie go dociac ale czy sie zgra z gornym albo czy za maly by nie byl.

Edytowane przez mr.mark1

Opublikowano

nie podejdzie ,miałem od cabrio s4 ,przymierzałem do s-line i jest inny

Opublikowano

Inny w jakim sensie? Z s4 tez p&p nie pasuje

Opublikowano

Znajomy przerobił sobie zwykłą od s line na wzór s4, do puki nie zobaczyłem z bliska nigdy bym się nie domyślił. Zastosował samoprzylepny pasek chromu z allegro, grubością i szerokością zbliżony do pionowych pasków s4. Wpierw pociął na krótkie i wyrównał linie pionowe do poziomych a później wyciął całe pionowe i nakleił. Opis po luju ale efekt całkiem fajny.

IMG201610_arxssna.jpg

Edytowane przez ganjaq

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ma ktoś z kolegów fotki jak dociąć ten środek s4 aby wszedł w gril s-line

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu 6.10.2016 o 16:59, ganjaq napisał:

Znajomy przerobił sobie zwykłą od s line na wzór s4, do puki nie zobaczyłem z bliska nigdy bym się nie domyślił. Zastosował samoprzylepny pasek chromu z allegro, grubością i szerokością zbliżony do pionowych pasków s4. Wpierw pociął na krótkie i wyrównał linie pionowe do poziomych a później wyciął całe pionowe i nakleił. Opis po luju ale efekt całkiem fajny.

IMG201610_arxssna.jpg

dobrze to wyglada, daj jakiś opis lepszy

Opublikowano

Lepszy hmmm...

Kupił taśmę chromowaną ozdobną o grubości żebra grilla s4, coś takiego:

image.png

Później wyciął kawałki na oko 3 cm i uzupełnił aby wyrównać żeberka poziome z pionowymi (na obrazku jako 1)

lepiejjpg_qrensah.jpg

Po czym wyciął z taśmy długie pionowe odcinki (na obrazku 2) i nalepił je na wcześniej wklejone krótkie odcinki (zawierają taśmę samoprzylepną). Pomalował i proszę

Opublikowano

ok, moze sie skusze

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam Panowie.
mam małe pytanie odnośnie zderzaka dolnego, co sądzicie o tym? czy da sie to zamontowac ?
z góry dzięki za odpowiedź.
http://allegro.pl/spoiler-zderzaka-przod-audi-a4-b6-2000-2004-s-line-i6815226318.html

Opublikowano

Ktoś zakładał z forum ten zamienni i napisał że nawet spoko się spasował

Opublikowano

Zakładałem taką dokładkę z zamiennika koledze z forum i szczerze... spasowała lepiej niż zmęczony życiem oryginał, więc śmiało mogę polecić

• 2 lata później...
Opublikowano
W dniu 25.01.2018 o 18:10, keremenees napisał:

Witam Panowie.
mam małe pytanie odnośnie zderzaka dolnego, co sądzicie o tym? czy da sie to zamontowac ?
z góry dzięki za odpowiedź.
http://allegro.pl/spoiler-zderzaka-przod-audi-a4-b6-2000-2004-s-line-i6815226318.html

Zakładałeś do zderzak S czy do zwyklaka ?

• 2 lata później...
Opublikowano

witam, posiadam audi a4 b6 cabrio z 2004 roku i zamówiłem atrapy(plaster miodu) zderzaka od zwykłej a4 b6 i niestety są za małe i stąd moje pytanie, czy ktoś z was widział gdzieś do kupienia atrapy, ale do audi a4 b6 CABRIO, bo nigdzie nie widziałem  

Opublikowano

Bierzesz ramkę od cabrio , kupujesz dolną atrapę z Golfa V GTi i docinasz  Dremelem.