Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

1.8T Bandit by Magicbattle// swap na polifta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

obydwie przetwornice na raz?

Opublikowano
  • Autor
obydwie przetwornice na raz?

Nie w lewej lampie zestaw. Czuc przetwornice zjarana i palnik też dziwnie wyglada

Opublikowano

zwarcie? jakie...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Nie wiem na reklamacje oddaję niech daja nowe

---------- Post dopisany 30-09-2013 at 15:05 ---------- Poprzedni post napisany 18-08-2013 at 15:08 ----------

pare nowych fotek tak zeby nie bylo ze sie opierdalam. Wpadly brakujace ramki na zegary do temp. oliwy i voltage. a takze podswietlane krateczki nawiewow EU od kolegi z forum i... galka biegow z esy:grin::decayed: AAA i bym zapomnial zawiecha 1BE prawie rozsprzedana a za to wpadly pstringi -35mm. jest lepiej ale chce sie wiecej wiec trzeba w jakis gwint zainwestowac. Foto jest jakie jest sprzet do cykania fot ma laska wiec zostala tylko butelka po piwie ale daje rade:grin:

Xenon Hid :grin: jak bym wiedzial ze bedzie taka roznica miedzy zoltym a bialym swiatlem to pierwszego dnia bym zalozyl a nie prawie po dwoch latach

DSC_0017.jpg

Coś tam glebe widać :grin:

DSC_0047.jpg

DSC_0019.jpg

DSC_0061_2.jpg

DSC_0067.jpg

Krateczki podwietlane:jerk: i galka od s4:grin:

DSC_0077.jpg

Co do eksploatacji wpadl oczywiscie olej Motul 5w40 i filtr oleju i paliwa boscha, kabinowka filtronowska jeszcze musze zajrzec do powietrznego. Oczywiscie mala mi splatała figla i na wyjezdzie wakacyjnym za poznaniem szlak trafil alternator a raczej ORI szczotki nigdy nie zmianiane przez 17 lat:grin::facepalm:. zeby chociaz raz blyslo czy cos to bym zrobil wczesniej a tak 15 sierpnia swieto a ja stoje w szczerym polu. Dobrze ze bylismy na dwa cary. znalazlem Pana ktory mi przelutowal szczotki i wykasowal stowke ale za to dalej kontynuowałem podróż. w domu wymieniłem altka bo miedz gdzie dotykaja szczotki byla niezle podjechana i te nowe juz byly postrzepione. stary/nowy altek dostal nowy regulator ze szczotkami i smiga jak fabryka dala 14.3 ładowanie:jerk:

Opublikowano

Dobrze wygląda:naughty:

Opublikowano

Albo zdjęcia takie, albo auto tak stoi albo mi się wydaje ale zrobiła ci się lekka motorówka - tył niżej stoi :eusathink:

Opublikowano
  • Autor

Powiem Ci ze zalezy jak stoi ale fakt przód ciut wyzej jest nie wiem czy to przez sprezyny o zlej kategorii wagowej ale niby pod 1.8t

Opublikowano

Czyli jednak oko dobre:wink: - a nie masz zestawu od sedana czasem ??

Opublikowano
  • Autor

raczej avant. ale jak mialem 1be to przod tez stal delikatnie wyzej. u paru posidaczy b5 tez zauwazylem ten efekt/defekt

Opublikowano

No przy seryjnych sprężynach to może taki efekt być ale przy obniżonych sprężynach powinno stać równo. Ja miałem efekt motrówki jak założyłem sprężyny od sedana do avanta - w katalogach piszą żę niby to samo a jednak avant schodzi niżej z tyłu :facepalm: Dlatego dokupiłem niższy przód i teraz jest idealnie. Jakby co to mam sprężyny -40 na przód :wink:

Opublikowano
  • Autor

pisz info co to za towar i prajs na PW

---------- Post dopisany 06-10-2013 at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany 01-10-2013 at 18:56 ----------

wpadlo podszybie polift no i klapa polift wyrezana. nie obylo sie bez ofiar(pompka na oswietlanie dostała zware do masy:kwasny:) ale za to wpadla z polifta teraz trzeba groty dorobic.

Jest boty z polifta drzwi i blotniki w kolor ale jedne dojrzalem ze w kolor chyba nie pojda. musze dobrze to przemyslec:facepalm: i pobawic sie w zimie.

Za graty ukłon w strone Kuba84 pozdro koles

Opublikowano

Podszybie z polifta dobry mod :thumbup1::jerk:

Opublikowano
  • Autor

chorowalem na nie prawie dwa lata az wkoncu trafilo sie za ladny prajs w super stanie kompletne:wink:

---------- Post dopisany 13-10-2013 at 12:17 ---------- Poprzedni post napisany 07-10-2013 at 10:12 ----------

groty do ori scyzorykow dorobione wszystko zakodowane chodzi jak trzeba. teraz mysle jak tu zrobic otwierana klape automatycznie

Opublikowano

kozak audi zderzak od s robi mega roboteD pzdr i powodzenia w dalszych modach /

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

rezanko poszycia poliftowego

DSC_0125.jpg

DSC_0126.jpg

Opublikowano

poskładane do kupy ? :decayed:

Opublikowano

a ze mnie się śmiał, dobrze, ze kolor Ci pasuje :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no juz złożony tylko trzeba jeszcze ramke pasazera wyregulowac bo szumi i trzeszczy na nierównosciach i zawias kierowcy idzie bo moj wyjebany jest:facepalm:. w przyszlym tygodniu bedzie polerowanie zeby zgubic drobne ryski to jakies foto sie pyknie.

z nowosci to zakupione flaty na przyszly sezon :jerk: moje avus sa na sprzedaz ale kolega Al@n sie zastanawia wiec moze sie sprzedadza to zostana oponki jeszcze jak by ktos chcial.

17/225/45 wszystkie po 6mm dunlop sp sport dot 2712 (polowa 2012roku) praktycznie jak nówki ciche fajnie zachowuja sie w deszczu.

Opublikowano
  • Autor

jak drzwi sciagalem i blotnik to juz mi sie nie chcialo a druga strona byla do roboty. jeszcze ramki przednie oddziel od poszycia kable pierdy:facepalm: ale oplacal sie wysilek:grin:

---------- Post dopisany at 19:46 ---------- Poprzedni post napisany at 19:44 ----------

DSC_0128.jpg

DSC_0129.jpg