knapior Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 j.w dzis zabralem sie za wymiane poduszek pod silnikiem lecz niedoszlo niestety do realizacji gdyz moim ocza ukazal sie taki widok gdzie znajde taka czesc , a sprawa gorsza jest taka ze jest tylko jedna sruba reszte zerwalo i zostaly w srodku niewiem jak wykrecic, czy ktos mial podobnie i cos doradzi?
amaradaar Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 rozwiercić i ruskie gwinty do wykręcania...
MalyMis Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zdesperowany kolego, wyciągnij poduchę, spisz z niej oznaczenia i wyślij mi na PW. Znajdę ci taką. Ciekaw jestem od czego to mogło strzelić? Auto po strzale?
greg2505 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 to chyba jest łapa skrzyni ,oderwła się od skrzyni?
sokal Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Osłona przegubu też rozerwana czy mi się wydaje? Coś Ty robił tym ADP'kiem że łapę zerwałeś
flin Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 zdrowo:) swoja droga to rzeczywiscie ta oslone to tez musisz kupic bo Ci szlag trafi zaraz przegub
ŁYSY44 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 na focie słabo widać, tam łapa poszła czy śruby wyrwało ze skrzyni?
Rekomendowane odpowiedzi