Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[8L AHF] Audi a3 8l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kto co lubi :decayed:

ale spoko spoko, już wiem o co chodzi :D

a poza tym rozglądam się z kilkoma tajlami, mam nadzieję że w tygodniu już coś wpadnie :naughty:

---------- Post dopisany at 11:01 ---------- Poprzedni post napisany at 10:59 ----------

kaju, tyś zróżowiał :shock3:

Opublikowano

:guma:

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano

okazało się, że wężyk podciśnienia przy turbinie się urwał :facepalm:

wymieniłem wężyki na nowe i jak ręką odjął :banan:

w najbliższym czasie:

-kat out

-czyszczenie dolotu

-światła przód i tył

-zimówki :whistling:

---------- Post dopisany 02-10-2013 at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany 27-09-2013 at 13:49 ----------

no proszę:

lewa lampa ma naprawione uchwyty górne, prawa ma klosz do polerki ale kupiłem je z żarówkami, silniczkami i przerobionymi wiązkami za 250zł komplet :decayed:

jutro montaż.

DSC_0370.jpg

Opublikowano

coś się dzieje :decayed:

Opublikowano

Maluj na czarno! :decayed:

---------- Post dopisany at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany at 23:24 ----------

masz fotke podglądową mojej niuni :decayed:

DSC_0009.JPG

Opublikowano

rozważałem to, ale nie będzie ani czarnych szyb ani czarnych felg. bezsensu. narazie będzie normalnie, zobaczymy, może ewentualnie na bixa się przerobi kiedyś ;)

---------- Post dopisany 03-10-2013 at 13:45 ---------- Poprzedni post napisany 02-10-2013 at 22:38 ----------

no i na swoim miejscu. jeszcze do małych poprawek i lewy klosz do przepolerowania ;)

DSC_0375.jpg

Opublikowano

Lubię to!

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano

maly sprincik.

i kilka szybkich strzalow:

XwfuyXwULHz_S4rHSY3HbWsSCTRTuLqFRitYLiX7xdA=w984-h553-no

5MtvtzTjG0U5GLfJXhkPGhRan7UKE18yr14LKfcPAdY=w984-h553-no

dEEJUH5XTc-iRv9y4ZIb6OP0cfkg0yyS-OkIjWEcweA=w984-h553-no

PPLc6kkC0cG9SPhAzioOygpT_Hr_44Y2qlN0LEsFdro=w984-h553-no

Opublikowano

Stacja u mnie :decayed: fajne strzaly mozna tam porobic tylko tej dojazd... Od korczaka asfalt fajny ale potem na 61/61 w B5 musialem juz uwazac :doh:

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano

no dokladnie, ten mostek chyba najgorszy :P

jeszcze myslalem zeby na moja wole skoczyc ale stwierdzilem ze nie ma sensu :P

Opublikowano

Na zamek? Ja tam po deskach wjezdzalem, cwiara ma b6 na 1bv i przytarłem jego autem pod kątem :decayed: ale foty z d*py tam wyszły, bo aparat mój na wykończeniu :doh: no i komary żywcem chco wyebać :polew:

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano

a tam teraz komarow nie ma... ale wstyd z taka seria na sesje jakas jechac :facepalm:

teraz walcze z podswietlaniem w nogach bo ktos kiedys tam zakladal i jest pogmatfane... nie moge tego ogarnac, musze wiecej czasu na to poswiecic.

---------- Post dopisany at 19:20 ---------- Poprzedni post napisany at 14:25 ----------

no i podświetlenie zrobione. działa osobno na każde drzwi, dalej będę kombinował na tylnymi, które będą się zapalały po otwarciu foteli ;)

instalację zrobiłem nową, a tą co tam byłą to wywaliłem..

3o129YgD5Q3iADkuWqjPxNX2tuONp4k9rCYP0Ox-Hpg=w984-h553-no

---------- Post dopisany 07-10-2013 at 09:50 ---------- Poprzedni post napisany 04-10-2013 at 19:20 ----------

AUDI A3 A4 A6 PODŁOKIETNIK ŁADNY (3607699382) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :whistling:

c**j nie jazda bez łokietka... na jutro powinien być :decayed:

---------- Post dopisany at 17:27 ---------- Poprzedni post napisany at 09:50 ----------

łysa d*pa i niżej z większą siostrą :decayed:

DSC_0393.jpg

DSC_0394.jpg

Opublikowano

Mówię Ci, zamieniaj się na to a4, Ojcu dam za jakiś czas papiury do registracj mojego, ale czeba z akcyzy urwać także tego

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano

no będziesz to się ogarnie :wink:

wnętrze po odświeżeniu a ostatnie zdjęcie przed, oczywiście na żywo lepiej ;) :

DSC05660.JPG

DSC05658.JPG

DSC05656.JPG

DSC05605.JPG

---------- Post dopisany 11-10-2013 at 14:43 ---------- Poprzedni post napisany 08-10-2013 at 13:15 ----------

łokieć:

ZvnFvi0MS8HWb9tEsx4w1CJce1jEhEYK9wrM98eiQR4=w984-h553-no

Opublikowano

Też kiedyś taką miałem i aż kręci mi się łezka w oku na samo wspomnienie o niej. Cztery i pół roku bezproblemowej jazdy. Wrzuć na tył lampy polifty, w środku gałkę z 8P i będzie git.

Opublikowano

gałka 8p :thumbdown:

wkońcu poskładane..

lampy wyczyszczone itp, aby ni chu chu nie mogę dobrze zderzaka spasować w tym lampach... przy starych siedziało idealnie a teraz dziury pod lampami...

dodatkowo żarówki osram +90% jakieś, ponoć dobre. bo xenonu nie będzie :decayed:

ramka grila musiała iść w czerń :decayed:

DSC_0419.jpg

Opublikowano

No ladnie ladnie sie tu dzieje bedzie FL jak nic :naughty:

Opublikowano
No ladnie ladnie sie tu dzieje bedzie FL jak nic :naughty:

nie będzie :whistling:

Opublikowano

weź no synek z tą lewą lampą coś zrób, bo porażka jest jak hooy :kwasny:

Opublikowano

masz na myśli dziury? ani mi nie mów :facepalm: 3 razy składałem... na forum a3 po zmianie lamp też tak mają i jeden gdzieś sobie to jakoś ułożył, podkłądając coś gdzieś ale na tym "coś, gdzieś" moje info się kończy. zderzak siedzi na swoim miejscu, lampy też a dziury z obydwu stron. myślę już nawet, żeby dać zderzak nad ślizgi. ale dopiero w przyszłym tygodniu będę miał czas się tym zająć. :facepalm:

---------- Post dopisany 24-10-2013 at 10:31 ---------- Poprzedni post napisany 22-10-2013 at 18:59 ----------

:mysli:

docelowo chciałbym zrobić polift ale z czarnym migaczem i wstecznym z paskiem

DSChgjk_0420.jpg

vh.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...