kopniak Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opis samochodu - dane techniczne Rok produkcji: 11.2009r. Nadwozie: kombi Silnik - pojemność i rodzaj 1 968 cm3, turbo diesel Skrzynia biegów: bezstopniowa, automatyczna Moc maksymalna: 143 KM wszystkie dane techniczne samochodu czerwony Misano Red Perleffekt metalik układ regulacji tłumienia amortyzatorów; hak holowniczy dynamiczny układ kierowniczy; tylko w połączeniu z audi drive select wielofunkcyjna 3-ramienna kierownica sportowa obszyta skórą Audi Drive Select brak oznaczenia modelu i pojemności silnika brak oznaczenia pojemności silnika dzielona i składana tylna kanapa elektryczna regulacja ustawień siedzenia kierowcy; tylko relingi dachowe w kolorze srebrnym wnęka w tylnej kanapie z pokrowcem; ogrzewanie przednich siedzeń elektrycznie wspomaganie otwarcia i zamknięcia bagażnika advanced key lusterko wewnętrzne z automatyczną funkcją przeciwoślepieniową; srebrne listwy ozdobne wokół szyb elementy dekoracyjne wnętrza - drewno orzechowe w odcieniu brązowym podłokietnik z przodu podsufitka w kolorze czarnym lusterka zewnętrzne ogrzewane i elektrycznie składane z automatyczną funkcją przeciwoślepieniową (zawierają ogrzewane dysze spryskiwaczy); tylko w połączeniu z lusterkiem wewnętrznym z automatyczną funkcją przeciwoślepieniową oraz czujnikiem deszczu i czujnikiem zmierzchowym świateł zmieniarka płyt CD; podparcie w drzwiach wyłożone tapicerką skórzaną elektryczna regulacja podparcia odcinka lędźwiowego kręgosłupa Audi Parking System plus (przód i tył) z obrazem na ekranie MMI; dostępny tylko w połączeniu z systemem radiowym Concert [8UD] lub Symphony [8UM] lub systemem nawigacji [PNW] lub [PNQ] czujnik zmierzchowy świateł i czujnik deszczu Adaptive Light; układ zmywania reflektorów klimatyzacja automatyczna 3-strefowa w połączeniu z lusterkiem wewnętrznym z automatyczną funkcją przeciwoślepieniową komputer pokładowy z funkcją optymalizacji zużycia paliwa z kolorowym wyświetlaczem; tylko z [8UD] lub [8UM] lub [PNW] lub [PNQ] system nagłaśniający Bang & Olufsen; tylko z systemem radiowym Concert lub Symphony lub [PNQ] lub[PNW] przygotowanie do montażu telefonu komórkowego z funkcją Bluetooth i zestawem głośnomówiącym; tylko z [8UD] lub [8UM]; tylko z [PNQ] lub [PNW] złącze Bluetooth; tylko z [8UD] lub [8UM] lub [PNQ], [PNW] tapicerka skórzana Feinnappa; dostępne tylko w połączeniu z pakietem skórzanym [7HB] i wybraną kierownicą obszytą skórą ogrzewanie postojowe sterowane pilotem obręcze ze stopu metali lekkich 19'' 5 ramienne z oponami 255/35 R19 RS6 regulacja ustawień przednich foteli, elektryczna reflektory ksenonowe plus światła do jazdy dziennej LED (zawierają układ zmywania reflektorów) Pakiet Schowek (uchwyt na napoje w podłokietniku z tyłu, siatki w oparciach przednich siedzeń, zamykane schowki pod przednimi siedzeniami, zamykany schowek w desce) Pakiet Oświetlenie wnętrza AUDI LANE ASSIST AUDI PARKING SYSTEM PDC ( czujniki parkowania przód i tył) z wizualizacją obrazu na wyswietlaczu MMI AUDI MUSIC INTERFEJS w schowku ( pod np. IPOD , IPHONE itd. ) AUDI System nagłaśniający BANG&OLUFSEN Advanced Sound System AUDI BLUETOOTH (z funkcją SIM Access Profile) - Podlokietnik przod i tyl Blokada dla dzieci Regulacja położenia kolumny kierowniczej System Kontroli Cisnienia Opon na MMI ( TPMS/RKA ) Mocowanie fotelika dziecięcego na tylnych fotelach ISOFIX Koncepcja podłogi bagażnika z systemem szyn i uchwytami ALUMINIUM Tylna roleta bagaznika siatka Schowki w bagażniku Schowki w siedzeniach Wtyki pod 12 V 3 sztuki ( popielniczka , schowek w podłokietniku , bagaznik ) oraz podłokietnik 230V mega wynalazek Podgrzewane dysze spryskiwaczy szyb Pakiet optyczny: srebrna listwa wokół szyb Pamięc FOTELA i lusterek S LINE grill S LINE przedni zderzak S LINE tylni dyfuzor S LINE progi S LINE lotka/daszek na klapie PRZYCIEMNIANE SZYBY Funkcja wychodzenie z domu LEAVING HOME Domykanie automatyczne szyb Funkcja przychodzenia do domu COMING HOME PODSUFITKA czarna S LINE- Relingi CHROMSrebrne relingi dachowe 8x Poduszki powietrzne czołowe dla kierowcy i pasażera Elektryczna regulacja zasięgu reflektorów Elektroniczny hamulec ręczny Może coś tam jeszcze ale nie pamiętam -
proximpuh Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Bardzo ładny S-line no i wypas też niczego sobie:thumbup1: powodzenia w użytkowaniu:wink: może gdzieś się zobaczymy w 3-mieście
jedrekx Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 z tego co pamiętam długo wisiało na otomoto i było też omawiane w "Zakupie kontrolowanym" na naszym forum. bardzo ładna sztuka. przy takim wypasie razi brak MMI
kopniak Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Wisiało bo gość zaczynał od 95tyś a co do MMI to ktoś miał wyobraźnię i nabrał wiele a MMI było mu pewnie zbędne.
wrclaguna Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Troche dziwny opis A tak poza tym wypasik i kolor śliczota
peter22 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Czerwony w b8 fajnie sie prezentuje
makiGS Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 ale to podpisałeś "zabawka" to statek kosmiczny raczej daj się pobawić
griga-st Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Wozidlo marzenie, zwlaszcza czerwien:slina: Te fotki jakby znajome:eusathink:
jozek726 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 kolor powala ładny jest, może spotkamy się na trasie gdzieś w 3mieście bo często tam bywam
kopniak Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Troche dziwny opis A tak poza tym wypasik i kolor śliczota Dzięki Na żywo wygląda lepiej, zdjęcia nie oddają tego koloru,Opis jest dziwny bo wziąłem wypos z konfiguratora, brakuję paru rzeczy, ale nie można mieć wszystkiego. W najbliższym czasie muszę uruchomić asystenta wsiadania i wysiadania bo jest nie aktywny, zakupić roletę do bagażnika
Gibons Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Co to jest asystent wsiadania i wysiadania ? PS jaki tam masz przebieg ? Foty znajome chyba już kiedyś założyłeś tutaj temat, ale bez opisu.
kopniak Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Co to jest asystent wsiadania i wysiadania ? PS jaki tam masz przebieg ? Foty znajome chyba już kiedyś założyłeś tutaj temat, ale bez opisu. tak było było kilka zdjęć bez opisu. Asystent wsiadania i wysiadania tj to że fotel po zgaszeniu silnika się odsuwa a po zapaleniu ustawia się do pamięci jaką ma. Jest to możliwe jak masz pamięć foteli patrz zdjęcie nr3 trzeba podpiąć vag i uaktywnić tą funkcję. Pamięć foteli to bajka funkcja, już mi żona może ustawiać fotel pod siebie i nie ma już problemów. jak kupiłem miał 75tyś teraz ma 90tyś
sysek27 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Pięknie jej leży ten kolorek bezawaryjnej jazdy życzę
Gibons Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Co to jest asystent wsiadania i wysiadania ? PS jaki tam masz przebieg ? Foty znajome chyba już kiedyś założyłeś tutaj temat, ale bez opisu. tak było było kilka zdjęć bez opisu. Asystent wsiadania i wysiadania tj to że fotel po zgaszeniu silnika się odsuwa a po zapaleniu ustawia się do pamięci jaką ma. Jest to możliwe jak masz pamięć foteli patrz zdjęcie nr3 trzeba podpiąć vag i uaktywnić tą funkcję. Pamięć foteli to bajka funkcja, już mi żona może ustawiać fotel pod siebie i nie ma już problemów. jak kupiłem miał 75tyś teraz ma 90tyś Fajny bajer ciekawe tylko jak na to mechanizm czy jak tak ciągle będzie się odsuwał i przesuwał szybciej nie padnie... Ja akurat nie mam problemu z tym jestem jedynym użytkownikiem samochodu Również życzę bezawaryjnej jazdy jak nie lubię czerwonego to Twój samochód mi się podoba jedynie brak tego MMI, ale to zawsze możesz wyrezać i będzie koks Lepiej by trochę wyglądała na tych felgach co leżą na tej Q7
milart Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Bardzo ładny i z fajnym wyposażeniem. Kolor powala. Aż dziw że nie ma MMI. Sprawdzałeś w kodach wyposażenia? Może MMI po drodze zmieniło właściciela? Bezawaryjności Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk
kopniak Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Ha mam wydruk wyposażenia z jakim wyjechało z fabryki i tak jak pisałem ktoś miał własny lot. Auto kupione w Niemczech wyjechało tak jak stoi nawet te koła 19" od RS były domówione i wiele innych bajerów takich jak el klapa lustra, Banq, vebasto, schowki pod fotelami i wiele innych. A MMI jest tylko nie ma Navi to jest chyba Basic ze zmieniarką na 6płyt w radiu i czytnikiem kart SD wszystko w panelu. ---------- Post dopisany at 10:58 ---------- Poprzedni post napisany at 09:21 ---------- kolor powala ładny jest, może spotkamy się na trasie gdzieś w 3mieście bo często tam bywam Kolor jest to czerwony, ale tylko dla ludzi którzy nie wiedzą że jest to kolor z poza palety, dedykowany do, S i RS i mozna go zamówić do S-line Ludzie mówili nie kupuj czerwonego auta blee i tak dalej Zastanawiałem się jak go kupowałem, czy czerwony będzie naprawdę ładny, ale jak go zobaczyłem na żywo padłem na kolana. A dlaczego tak mówię bo kupiłem go bez oglądania, ja w GD auto W wawie.
carrera369 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Z czerwonym lakierem bardzo dobrze wyglądają czarne relingi i czarne ramki wokół szyb i grilla. Czarne listwyw wewnątrz też lepiej wyglądają zamiast drewna.
kopniak Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Rzecz gustu a o gustach się nie dyskutuje, ćwiczyłem to w mojej S3 ciemne felgi itp. Więc zostaje jak jest. ---------- Post dopisany at 13:54 ---------- Poprzedni post napisany at 12:53 ----------
Rekomendowane odpowiedzi