Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Uchwyt kubka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to mój pierwszy post na tym forum więc proszę o wyrozumiałość jak coś źle zrobiłem tym bardziej że nie mam dwudziestu lat i na kompie też za bardzo się nie znam itp :decayed: , mam takie pytanie do grona szanownych forumowiczów ?.Mam taki problem że nie można zamknąć do końca uchwytu na na poje (do domknięcia brakuje tak z 2 cm i nie da się tego dalej wepchnąć ani po dobroci ani na siłę , wysunąć się daje ale zamknąć już nie , niestety kupiłem go z tą wadą niecały tydzień temu , co to może być ? , jak to ugryść :kwasny:

Opublikowano

Wymontuj go całego , najpierw musisz zdjąć ramkę wokół niego i zobacz czemu sięe nie zamyka

Opublikowano

Weź sobie coś płaskiego i poprostu podważ ten dekor na konsoli, on siedzi tylko na zatrzaskach. Jak już isę z tym uporasz, przyglądasz się kubkowi od góry i wypatrzysz tam takie 2 małe blokady. Trzeba je wcisnąć lub odgiąć, już nie pamiętam. Jak puści wyciągasz powoli do siebie i na koniec odczepiasz kostkę od podświetlenia.

Skoro ogólnie dobrze chodzi a się nie domyka to pewnie coś wpadło i blokuje, ale do tego musisz dojść już sam. :wink:

Opublikowano

rozebrałem to dzisiaj w środku jakiś walec plastykowy i zwój blachy podobny do tego walca(jakaś pewnie spręzyna) wyjąłem to i uchwyt się zamyka tyle że nie idzie go otworzyć bo nie wystaje z kokpitu a sam nie wychodzi na dodatek urwałem oświetlenie bo kabel był o coś zawinięty i nie wyszedł razem z uchwytem . więc uchwyt i oświetlenie do kupienia , echhh .Panowie czy ktoś wie gdzie w pobliżu Katowic jest jakiś porządny szrot z częściami .