OficeR Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Przedstawiam A4 ojca, którą kupił tydzień temu w Piasecznie Jest to AFN po lekkim tuningu (chip, turbo AWX = 139 PS). Jeździ się bardzo przyjemnie a co najbardziej mnie denerwuje moja nie jest tak doposażona . Wyposażenie: -pełny FIS -ABS + EDS -ksenon orginal + spryski -1BE -elektryczne szyby z przody -prawe lusterko od anglika (oba elektryczne) -radio Concert -4 poduszki powietrzne + kurtyny boczne, -oryginalna książka serwisowa + kpl. kluczy -stalówki 16 na lato + alukołpaki, drugi komplet kół zimowych 15" -komplet dywaników gumowych -fotele kubełkowe z poduszką lędźwiową Plany: Nie wiem czy uda mi się na coś namówić ojca aby trochę więcej pomodzić bo jest tradycjonalistą i lubi już ją taką jaka jest. Na październik idzie do lakiernika bo jest co robić niestety. Foty: Swoje quattro jeszcze przetrzymam przez zimę a potem chyba sprzedam, bo jednak sił już do niego nie mam
grzegorzmen Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ładny polift powodzenia w modach:banan:
Tommy Gun Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Bardzo ładna sztuka w dodatku z pakietem startowym. Ładne siedziska + za zenon. Nic nie stoi na przeszkodzie abyś ukradkiem wrzucił do auta 216-tki. Najwyżej powiesz tacie że auto się odmuliło albo zatankowałeś V-powera . Powodzenia i bezawaryjności.
OficeR Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2013 No właśnie z przyspieszaniem są małe problemy. Czuć małe spadki i nagłe zrywy podczas przyśpieszania. Mechanior powiedział też że dostaje za duże dawki paliwa. Na postoju potrafi komp pokazać spalanie 8 l.
Marc!n Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 AFN po samym sofcie tyle powinien mieć. Wrzucaj lepsze wtryski bo szkoda marnować potencjału gratów. Jak szarpie itd itp to logi do odpowiedniego działu, poza tym nie wiadomo kto i co za softa zrobił Tak to wszystko ładnie, pięknie tylko szkoda że nie sedan Na glebę i felę pewnie nie ma co liczyć
OficeR Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Marc!n, niedługo auteczko idzie do mechaniora właśnie z tym problemem i jak coś to może poszukam gdzieś miejsca na korektę programu. No niestety fela a tym bardziej gleba nie wejdą w grę Ja sam będę polował na sedana na wiosnę już na full wypasie
Rekomendowane odpowiedzi