fafnasty Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 za takie ringi bym nie dal 100zl a ludziska 500placa maskara
maxim Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 Widziałem jak świecą te sonary, to jakaś porażka. Bardzo słabe światło.
Jaco90 Opublikowano 25 Września 2013 Autor Opublikowano 25 Września 2013 Witam ponownie Otóż nie chcę zakładać nowego tematu więc piszę tutaj. Dzielonych soczewek w KRK nie dostałem. Wiec kupiłem jednak Ringi.... wiem wiem totalna wiocha itd ale mi się podobają. Sęk w tym że te ringi są żółte, i podobno lubią się przepalać. Widziałem gdzieś w necie że zmieniał ktoś te żarówki na ledy. Bodajże T5 wchodzą. I trzeba zamontować jakiś stabilizator albo ledy na stabilizatorach by się nie przepalały. Możecie mi polecić jakieś ledy? Jak wygląda ten stabilizator i jak to się podłącza ? Drogie to jest? Pozdrawiam
jihaad Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Ringi nie maja wsparcia technicznego na tym forum.
Aron21 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Witam ponownie Otóż nie chcę zakładać nowego tematu więc piszę tutaj. Dzielonych soczewek w KRK nie dostałem. Wiec kupiłem jednak Ringi.... wiem wiem totalna wiocha itd ale mi się podobają. Sęk w tym że te ringi są żółte, i podobno lubią się przepalać. Widziałem gdzieś w necie że zmieniał ktoś te żarówki na ledy. Bodajże T5 wchodzą. I trzeba zamontować jakiś stabilizator albo ledy na stabilizatorach by się nie przepalały. Możecie mi polecić jakieś ledy? Jak wygląda ten stabilizator i jak to się podłącza ? Drogie to jest? Pozdrawiam Człowieku ja cię nie rozumiem kupiłeś Ringi a poźniej o nich poczytałeś że się przepalają :facepalm: Jak coś takiego czytam to się scyzoryk w kieszeni otwiera . Widziałeś na aukcjach że świecą na żółto a teraz jakieś "halo" robisz o przeróbce ?!?! To po co był ten zakup ?? Nie kumam naprawdę . Za takie same pieniądze mogłeś zagadać na forum o polifty i żeby ktoś Ci zrobił przejście z kostki przedlift na polift że byś tylko wpiął i po sprawie . Wyglądało by to 2352352352 razy lepiej i nie musiałbyś przerabiać nowych lamp .
jihaad Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Spokojnie, jemu nie chodzi o soczewki, ale o same ringi. Wyslałane z SGSA
Aron21 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Spokojnie, jemu nie chodzi o soczewki, ale o same ringi.Wyslałane z SGSA Wiesz ja rozumiem że chodzi tylko o ringi ale to bezsensu kurde:facepalm: To tak jakby kupic nowe auto czarne i zaraz później przemalować na biało
kaFFFar Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 hehehehahahhaaha jak jto woli chlopak moze nie ma co robic ---------- Post dopisany at 18:51 ---------- Poprzedni post napisany at 18:51 ---------- hehehehahahhaaha jak kto woli chlopak moze nie ma co robic
Rekomendowane odpowiedzi