?uki1984 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 na felgach bedzie jezdzic sezon abo dwa po czym sprzeda i odzyska czesc kasy Jakie ranty będą na tych felach? Jakby coś miało się w przyszłym sezonie zmienić to chętnie przygarnę te ARTEC-i ale z ori rotorami. Chyba że bombel szybciej sprzeda. W tym roku na fele już nie styknie:kwasny: Pewnie skrytykujesz, ale ten sezon będę latał na moich DARE'kach (jak się nie ma co się lubi to sie lubi co się ma:grin:), tylko środek pójdzie w grafit najprawdopodobniej:wink: Wiem Rafal że łatwo wydać gorzej się zbiera:hi: Wojtsen sorry za OT Koło pięknie się prezentuje, choć nie mój styl, to auto zmienia się nie do poznania. Jest:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 W pilke grasz/grales? z Lolkiem pracuje i cos kiedys wspominal o Tobie... hehe no coś tam kiedyś kopałem już nie gram, deczko inny sport trenuję. Nie byłem rozmowny bo gadałem z kuzynem. Dzisiaj pokompletowałem heble, jeszcze tylko przyłącza do przewodów i można próbować adoptować. Koła jutro już wlatują na auto, przyszły opony, a potem już tylko walka z każdym mm... i lakiernik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 W pilke grasz/grales? z Lolkiem pracuje i cos kiedys wspominal o Tobie... hehe no coś tam kiedyś kopałem już nie gram, deczko inny sport trenuję. Nie byłem rozmowny bo gadałem z kuzynem. Dzisiaj pokompletowałem heble, jeszcze tylko przyłącza do przewodów i można próbować adoptować. Koła jutro już wlatują na auto, przyszły opony, a potem już tylko walka z każdym mm... i lakiernik. Musimy sie kiedys spiknac na spota pogadac zreszta jak kolka swoje zaloze to tez bedziesz mego czornego kudrupla kojarzyl Rezaj rezaj bedzie kox jak nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 felga :slina: To ty jestes importerem Vossenow na Polske? Musze sobie zerknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Mozesz zrobic foto jak masz manometry zamontowane i wlacznik kompresora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek55 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Audi miażdży system, czekam na nowe foty w całym zestawieniu. I byc moze uda sie obczaić na żywca na Raceism:-D Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 jasne że będzie na Raceism poskładane jeździ się nawet spoko, działam dalej więcej fotek wrzucę jak będzie okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Jest miazga ten kolor ta felga po prostu idealnie nagraj jak możesz jakiś filmik gratulacje bo na prawdę masz dobry gust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciasnyWiesiek Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 z tylu botbnik wpadl tam gdzie powinien ale z przodu to kolo stoi na prosto :-) zrob filmik jak to skreca <sztos> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 jasne że będzie na Raceism poskładane jeździ się nawet spoko, działam dalej więcej fotek wrzucę jak będzie okazja https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1779119_611400135579947_1544212598_n.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 z tylu botbnik wpadl tam gdzie powinien ale z przodu to kolo stoi na prosto :-) zrob filmik jak to skreca <sztos> nie bój się z przodu jak zaklepię ranty to wpadnie tam gdzie powinien a powiem Ci że nawet skręca coś wysokość do jazdy idealna, fajnie wypełnia nadkole, tylko w spasie deczko koza ale się przyzwyczaję cisnę dalej z gratami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Tyle w temacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Jest:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciasnyWiesiek Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 allegro.pl/audi-a4-s4-skora-czerwona-fotele-tapicerka-pamiec-i3987458020.html I taka wisienka na torcie by sie przydala ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Ciasny coś ten twój link nie bangla. Wojtek jest mega z samego rana na fejsie widziałem:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 znam ten link na pamięć Łukasz, i to sa jedyne stołki co chcę, ale nie wyrobię się w tym sezonie raczej. Już i tak mnie rodzina nienawidzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 No ten fotel byłoby tutaj idealny i tak jak Ciasny mówi - wisienka na torcie. A tak na marginesie to nie ma tam poduch w fotelach... Poduszki w zwykłych stołkach są takie same jak w Recaro/S4 i bez problemu można je przełożyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 miesza w internetach:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 A jednak lepsze CVT:) Miazga:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Jest dobrze:wink: Daj jakiś filmik i fotki w lepszej rozdzielczości:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi