chudy30 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 koszt już ci powiem przód tarcze 280mm moje są to koszt 305zł tył tarcze 244mm koszt 240zł, klocki przód FERRODO plus premium 200zł tył klocki FERRODO LS 80zł a i tarcze przód wentylowane, nawiercane, nacinane tył nacinane, nawiercane i do tego płyn hamulcowy TRW 5.1 ---------- Post dopisany at 14:24 ---------- Poprzedni post napisany at 14:23 ---------- efekt naprawdę bardzo znaczny jak dla mnie i warto było to założyć i wykosztować się trochę dla swego i rodziny bezpieczeństwa
GermanStyleA4 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Witam wszystkich ! Daaawno mnie tu juz nie bylo. Chciałbym wam pokazac co sie pozmienialo przy mojej A4, a przy okazji zobaczyc co myslicie o zmianach i moze jakies propozycje Ogolnie wszystko co zostalo zrobione przez ten czas przy samochodzie to w wiekszosci rzeczy wizualne, mniej mechaniczne. A więc tak. Pewnie wyda wam sie to dziwne ale znowu zmieniony został grill, ponieważ ciągle mi czegos w nim brakowalo Kupiony za grosze w idealnym stanie, przedliftowy ze znaczkiem quattro Przełożony cały oprócz ramki w chromie która zostala w czarnym macie a potem oklejona w carbonie Wygląda to tak : Następny krok to oklejanie carbonem 3D Oklejone zostały kolejno: *Ramka grilla *Ramki rejestracji *Listwa nad rejestracją *Wszystkie listwy wewnętrzne (drzwi,konsola) *Przedni panel radia. Duuużooo tego tutaj, ale zaleglosci tez troche jest wiec nadrabiam zaległosci W grudniu zawitały nowe kółka zimowe 15" słoneczka ori od Audi Opony Continental 5mm bieżnika 195/65 Kupione za 500zł z felgami W trakcie malowania 17-sto calowe BBS-y, swoją drogą wpadną nowe opony 235/45 Gumy już nadawały sie do wymiany hahah W audi został przez ten czas wymieniony olej+filtry, ogolnie żadnych usterek oprócz pompy ABS do wymiany, oby tak dalej ! Nooo, jak na razie to tyle, czekaam na wasze opinie i komentarze Na koniec jeszcze kilka ogolnych fotek Edytowane 4 Marca 2015 przez GermanStyleA4
kujawaPGN Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Wszystko ladnie pieknie ale po co to niebieskie podswietlenie? Edytowane 4 Marca 2015 przez kujawaPGN
luty2502 Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Niebieskie podświetlenie wywal bo trochę zalatuje wieś tuningiem
GermanStyleA4 Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Hmm chyba mnie w końcu co do tego przekonacie... / Edytowane 7 Marca 2015 przez GermanStyleA4
mapper Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Zakładaj gwint bo koza niesamowita, z tyłu to tam głowe wsadzić można
GermanStyleA4 Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Opublikowano 8 Marca 2015 Jak juz w temacie gwintu to jaki polecacie w dobrych pieniądzach a w miare solidny ?
mapper Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 KW FK KONI WEITEC H&R Ja jeżdze na gwincie raceland bo kupiłem za grosze prawie nowy i nie narzekam jest twardo i nisko, raczej unikaj wynalazków typu gt cupline, ta-technix , mts technix.
Rekomendowane odpowiedzi