Skocz do zawartości
IGNOROWANY

moja A4 czarna bez przesadnego tuningu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zdjęcia w podpisie wiadomości

Opublikowano

więc jest to 90 konnys silnik,

zmieniłem boczne migacze na białe, felgi ori 16 cali( wachałem sie miedzy 16-17 ale 17 nie na polskie drogi zwłaszcza w b5 gdzie zawieszenie pada szybko)

w planach jest wymiana wtrysków od afn i program ale to dopiero po wakacjach.[br]Dopisany: 31 Lipiec 2008, 11:14 _________________________________________________aha....i zdjąłem wszystkie znaczki z tylnej klapy...... oczywiście widnieje tam naklejka klubowa :)

Opublikowano

Bardzo ładne :good: pokaż się na spocie oglądniemy na żywo :gwizdanie:

Opublikowano

wąski mógł mnie nie poznać bo odkąd przepolerowałem autko pastą poleconą przez Cubera sam go nei poznaje :naughty:

a na spociku Tytus ma racje byłem, wystarczy rzucić okiem na fotke zbiorową......

Opublikowano

Boseron , widzisz co robi dobry wosk z Audiką :shocked: nie do wiary ale mimo wszytsko mozesz wrzucic troszke wiecej fotek bo w podpisie sa takie malutkie :cool1:

Ps. jak masz moze fotki przed woskowaniem to też wrzuć niech ludziska zobaczą różnice :evil:

Opublikowano

Napiszcie co to za super wosk.

Opublikowano

Dzięki, trzeba wypróbować.

Opublikowano

ładna furka, ale kółka na tylnej klapie mogły zostać

Opublikowano

ja tez twierdze ze jak kolka sa na grilu to na dupce tez powinny zostac :good: a co do tego wosku to podobno wszystko z "TURTLE" jest wypas :good:

Opublikowano

była prośba więc dodaje zdjęcie przed woskowaniem : tu jeszcze na starej 15 calowej feldze :thumbdown:

fbe7060921c4f760med.jpg

i po woskowaniu Cuberwoskiem :decayed: fele 16 ori i...... prawie robi welką róźnice...... :cool1:

d5be2d7072084984med.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie jest ok, zmieniłbym jeszcze przednie reflektory na poliftowe i dał znaczek audi na klapę bagażnika- bez niego wydaje mi się, że klapa jest zbyt goła (ale to kwestia gustu :wink4:) ).

Możesz wkleić jakieś lepsze zdjęcia przed i po woskowaniu? Bo po zdjęciach nie widzę dużej różnicy.

Napisz jeszcze czy ten wosk usuwa rysy, bo nie wiem czy wydawać 50zł na wosk czy raczej pobawić się w polerkę.

p.s.

Na ile woskowań starczy taka butelka i przez jaki czas się on utrzymuje?

Opublikowano

tu nie chodzi o zarysowania choc pewnie na małe ryski pomaga, moja nie miała zarysowań natomiast ten czarny był taki wypłowiały oczywiscie się swieciła po umyciu co widać na pierwszym zdjeciu ale kolor był nie taki jak powinien.

teraz czarny jest czarny a i metaliczny połysk udało sie wydobyć.[br]Dopisany: 02 Sierpień 2008, 11:24 _________________________________________________aha.... kółka na tylną klape chyba założe macie racje bedzie weselej ale mam pytanie bo widziałem w sklepie plastikowe czy to nie ma być z innego materiału no i czym to przykleić zeby nie odpadło?

Opublikowano

Kolega Boseron troszke złe zdjecia wstawił i nie widac takowej róźnicy jak LIVE mozecie mi uwierzyć na słowo ze efekt jest rewelacyjny :evil:

Opublikowano

ładna furka, ale kółka na tylnej klapie mogły zostać

wlasnie... ladnie wyglada klapa bez znaczkow ale kola musza byc. niech kazdy laik wie ze wyprzedzilo go AUDI i ze nie ma zartow z taka maszyna :evil: