Bartollo Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Witam. Mam pytanko znajomek jakiś czas temu zakupił komplet wahaczy Lema do a6 02r, zostały mu 4 dolne (2x banan i 2x prosty) i chce mi je odsprzedać za flaszke bo Audi juz sprzedał i zakupił golfa VI. Także mu nie potrzebne, ale ja nie wiem czy one podejdą do mojej b5 bo akurat mam do wymiany 2 proste. Więc uderzam do Was z tym pytaniem.
Hans47 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 prawdopodobnie nie pasuje bo moga byc swoznie mniejszej srednicy ale nie pamietam od ktorego rocznika. niech wypowiedza sie znawcy.
Bartollo Opublikowano 12 Września 2013 Autor Opublikowano 12 Września 2013 Podbijam. Może mi ktoś podać średnicę i wysokość sworznia ??
Banan Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 z tego co pamiętam sworzeń wahacza prostego w B5 w najszerszym miejscu - 24 mm średnicy , długość od dolnej części wahacza do szczytu gwintu 54 mm mogę jutro sprawdzić , do czego to info?
Bartollo Opublikowano 13 Września 2013 Autor Opublikowano 13 Września 2013 Jak byś sprawdził byłbym bardzo wdzięczny. Potrzebuje wymoiary po to aby porównać z tymi wahaczami co ma znajomek. A nie będę ściągał po to aby przekonać się ze nie pasują
bediks Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 jak za flaszke to banany moge odkupic od Ciebie
Rekomendowane odpowiedzi