mateo1597 Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Witam Kolegów i Koleżanki Czy ktoś z Was próbował już samemu przyciemniać szybki ?? Zastanawiam się czy nie spróbować właśnie samemu Ktoś działał np. z taką folią ? FOLIA DO PRZYCIEMNIANIA SZYB 50x300 4 atesty (3504521014) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Czy też polecacie coś innego - lub żeby sobie odpuścić temat zlecić to jakiejś firmie co ?? Będę wdzięczny za uwagi i opinie
staaudi Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Jak ma być ładnie i profesjonalnie to bym raczej polecał kogoś kto się tym zajmuje zawodowo.
Łęga Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 jak chcesz mieć profesjonalnie to zleć to firmie, na pw Ci podeśle zaraz link do znanej mi bardzo dobrze firmy koło Zielonej którzy zrobią to na prawdę profesjonalnie
jacek70 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Jeżeli tego nie robiłeś to daj sobie spokój.Ja próbowałem i skończyło się wizytą u fachowca.
bart1907 Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Rowniez samemu oklejałem tragedia:facepalm:
Sitek77 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zleć firmie. Ceny jak wszędzie pospadały w ciągu ostatnich lat bo coraz więcej osób się tym trudni jak też ceny folii są niższe. Jak bez przodów to 300-350 zł bez problemu ktoś Ci ładnie zrobi.
Arbam Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Cieżka sprawa, tak jak przedmówcy, jedź do specjalisty, wiem bo sam tak zrobiłem i jestem zadowolony.
mareqww Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Ja już w 2-gim aucie szyby okleiłem w firmie się tym specjalizującej. Nie wiem jak inni, ale ja nie miałbym tyle cierpliwości aby samemu to "dokładnie" zrobić. Obserwowałem jak to zawodowiec robi i cóż.... nie szkoda mi pieniędzy, a czas zaoszczędzony - efekt OK.
Daviss7 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 ja tez swoje autko przeciemniałem u fachowca, i widziałem jak to robi... sam bym nie dał rady za tył i przod zapłaciłem 420zł tylko ze to po znajomości:wink: ale robota fachowa
Rekomendowane odpowiedzi