Arkom Opublikowano 25 Września 2013 Autor Opublikowano 25 Września 2013 A taki zestaw bd dobry, cena fajna ale czy jakość ok?? AMORTYZATORY AMORTYZATOR AUDI A4 B5 TYŁ GAZ KPL (3516464101) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. zakładam, ze jakoś bd dupna ale może się mylę?
Banan Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Za jednego Sachsa zapłaciłem więcej niż za cały ten komplet więc raczej jakość i Denkermann nie mają nic ze sobą wspólnego Jak sam wymieniasz to można spróbować - bo jak płacić za robociznę w warsztacie to uważam że szkoda złotówek
Arkom Opublikowano 27 Września 2013 Autor Opublikowano 27 Września 2013 Wymieniam sam oczywiście oprócz samych amorów muszę też wymienić odboje i dlatego ten zestaw kusi ale cena sugeruje że to bd lipa i chyba kupie cos lepszego
pablosan Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Mam podobny problem-straszne huczenie, ale tylko przy jeździe na wprost, gdyż nawet przy delikatnym skręcie w prawo kierownicą na zakrętach, huczenie milknie całkowicie. To będzie łożysko-jeśli tak to z której strony? Na moje ucho huczy z prawego koła. Dziękuję za pomoc z góry.
mlodziak22 Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 O dawna Ci chuczy?? Może musisz jeszcze pojeździć? Nikt Ci nie powie które to łożysko. Nam się wydawało, że chuczy z lewej, na łuku kiedy koła były skręcone w prawo chuczalo bardziej niż w drugą stronę,więc padlo na lewe , a okazało się prawe . Na podnośniku nie było nic słychać. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Niezauważalny Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 zawsze można na stacje diagnostyczną podjechać i za przysłownego 4-ropaka sprawdzić no chyba że diagnosta chytry na kasę , jak dobra stacja to powinna mieć rozpędzarkę do kół, podniosą auto przystawią maszynę i już wiadomo
Arkom Opublikowano 29 Września 2013 Autor Opublikowano 29 Września 2013 am już pewność że to łożyska i to oba zdejmowałem zwrotnicę i kręciłem samą piastą i już słychać. Niebawem wymiana xD
Rekomendowane odpowiedzi