tomber Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 wytłumaczy mi ktoś cały panel klimy jak włąnczyć samo ogrzewanie sam nadmuch bez klimy i wogle moze ktos to wyjaśnic bo to nowy nabytek samochód więc nie wiem jeszcze wszystkiego z góry dziękuje za odpowiedzi wszelkie
Fido Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Instrukcji obsługi nie chce się poczytać ? Oj lenistwo. Jak włączysz ECON (paląca się dioda) to znaczy że nadmuch będzie ale bez klimy. Ustawienie na LO - nadmuch powietrza z zewnątrz auta (nie grzane i nie chłodzone klimą) Ustawienie plusem temp.wyższej niż otoczenia np.o 1 stopień za skutkuje otwarciem zaworu nagrzewnicy i podgrzanie zasysanego powietrza z zewnątrz. Ustawienie na HI -max.grzanie Wyłączenie ECON (dioda nie świeci) - załączenie sprężarki klimy i chłodzenie.
amaradaar Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 czytać jak czytać popróbić trzeba nie pogryzie
alci Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 witam mam taki problem : nie moge wylaczyc trybu ECON...czy to oznacza awarie panelu czy moze jest jakiss inny powod?z gory dzieki za podpowiedz
shut88 Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 Uszkodzona sprezarka lub brak czynnika.
alci Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 czynnika czyli gazu w tym przypadku?
Arbam Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Albo kostka od sprężarki, to też często do wymiany i troche taniej niż sprężarka
Langos Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Czy tak samo z tym ECON jest w A4 B-7 Avant, jak lampa czerwona się świeci do klima jest wyłączona?. Jest świeżym nabywcą AUDI więc sory, że moje pytanie może wydawać się dla niektórych głupie, ale jednak prosze o info.
Rekomendowane odpowiedzi