Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nie działa centralny zamek z pilota a4b7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam mały problem, po odłączeniu akumulatora samochód nie chce się zamykać, ani otwierać z pilota nr1 i nr2, baterie w pilocie wymieniłem, bo pomyślałem że padły. Zamek zamyka się i otwiera ręcznie kluczykiem, wszystkie zamki działają. Nie wiem czy coś się stało z centralką czy coś innego. Wie ktoś o co może chodzić.

Opublikowano

Po wymianie baterii w pilocie musisz go ponownie zakodować. A do tego potrzebny ktoś z Vagiem :wink:

Opublikowano
Po wymianie baterii w pilocie musisz go ponownie zakodować. A do tego potrzebny ktoś z Vagiem :wink:

ja ostatnio wymienialem baterie w pilocie to nic niemusialem kodowac i niepotrzebowalem Vaga :decayed:

Opublikowano

Wsiądź do auta, zamknij drzwi, włącz stacyjkę nie działającym kluczykiem, naciśnij na pilocie kluczyka otwieranie i zamykanie, wyłącz stacyjkę i już powinien działać :decayed:

Z drugim zrób tak samo :whistling:

Opublikowano
Wsiądź do auta, zamknij drzwi, włącz stacyjkę nie działającym kluczykiem, naciśnij na pilocie kluczyka otwieranie i zamykanie, wyłącz stacyjkę i już powinien działać :decayed:

Z drugim zrób tak samo :whistling:

Dziękuję Piotrsob1

kluczyk działa jak należy.

Opublikowano

Kurde to w takim razie źle byłem poinformowany :decayed: Człowiek się uczy całe życie :good: