piogorski Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 Witam Mam mały problem, po odłączeniu akumulatora samochód nie chce się zamykać, ani otwierać z pilota nr1 i nr2, baterie w pilocie wymieniłem, bo pomyślałem że padły. Zamek zamyka się i otwiera ręcznie kluczykiem, wszystkie zamki działają. Nie wiem czy coś się stało z centralką czy coś innego. Wie ktoś o co może chodzić.
shakal Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 Po wymianie baterii w pilocie musisz go ponownie zakodować. A do tego potrzebny ktoś z Vagiem
ksiu85 Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 Po wymianie baterii w pilocie musisz go ponownie zakodować. A do tego potrzebny ktoś z Vagiem ja ostatnio wymienialem baterie w pilocie to nic niemusialem kodowac i niepotrzebowalem Vaga
piotrsob1 Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 Wsiądź do auta, zamknij drzwi, włącz stacyjkę nie działającym kluczykiem, naciśnij na pilocie kluczyka otwieranie i zamykanie, wyłącz stacyjkę i już powinien działać Z drugim zrób tak samo
piogorski Opublikowano 16 Września 2013 Autor Opublikowano 16 Września 2013 Wsiądź do auta, zamknij drzwi, włącz stacyjkę nie działającym kluczykiem, naciśnij na pilocie kluczyka otwieranie i zamykanie, wyłącz stacyjkę i już powinien działać Z drugim zrób tak samo Dziękuję Piotrsob1 kluczyk działa jak należy.
shakal Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 Kurde to w takim razie źle byłem poinformowany Człowiek się uczy całe życie
Rekomendowane odpowiedzi