Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B7] Audi A4 B7 2.0 TDI 140KM Quattro S-line 2007r sedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Taki mały mod dzisiaj, jestem mega zadowolony :)

554e30ca7a6038f1a137e03b0ed30504.jpg

aac733412c4b75de039aaf97f8e1b145.jpg

A tutaj porównanie - MAT1000 po lewej na ledach, ja na zwykłych.

fcf982837e9ca797095755ae50285756.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez grzesiek646

Opublikowano

Weź to pierwsze skasuj, bo mi dekolt hydraulika widać :D

Edytowane przez MAT1000

Opublikowano
  • Autor

Hahahhaha :D ok :D

Opublikowano

No i skasował :decayed: LEdzik spoko :wink4:

Opublikowano

:grin:

Tomnik jak zawsze spoko ledy robi i obsługa na wysokim poziomie :thumbup1:

Opublikowano

co ty masz za kółka tam u siebie na zimę?

Opublikowano

Ledy 6000k czy 4200k ?:P raczej 6000k bo u mnie nie są aż tak biale, zalowalem ze kupilem 4200 ;P

Opublikowano

4500k, 6000k wpada już w niebieski.

Opublikowano
  • Autor

co ty masz za kółka tam u siebie na zimę?

Takie :) 17'

931ed787912bcdc58f318e34cda28d19.jpg

932b6dc3002bac9936f53344be03c133.jpg

W sumie to te same co na lato :D ale na wiosne mam nadzieje wpadnie jakas łopata 19' :)

Opublikowano

o widzisz :) 17 na zimę dobrze wygląda :) ja mam w tym sezonie jeszcze 16 na zimę, ale w przyszłym sezonie też pokuszę się o 17 na śnieg :D

Opublikowano

jest piękna :) bardzo chciałem srebro, ale nie było na full wypasie :(

Opublikowano

Jakoś bardzo biało u Ciebie wyglada te 4500k :) to masz od naszego kolegi z forum ?

Tez na tą zimę kupilem 17stki, też 5cio ramienne i jestem bardzo zadowolony ;D tylko troche sprawe z oponami zawalilem ..

Jaka masz szerokosc tej felgi ? i jakie opony na zime masz tam wrzucone?

Opublikowano
  • Autor

jest piękna :) bardzo chciałem srebro, ale nie było na full wypasie :(

A dziekuje bardzo ;) u mnie wyposazenie to 100% pakiet sline w srodku i na zewnatrz wlacznie z zawiasem itp :) niezbyt czesto sie takie trafiaja :))

Jakoś bardzo biało u Ciebie wyglada te 4500k :) to masz od naszego kolegi z forum ?

Tez na tą zimę kupilem 17stki, też 5cio ramienne i jestem bardzo zadowolony ;D tylko troche sprawe z oponami zawalilem ..

Jaka masz szerokosc tej felgi ? i jakie opony na zime masz tam wrzucone?

Ledy z forum :) jestem mega zadowolony, barwa i jasnosc rewelacyjna ! A przy srebrnym wozie bardzo spoko wyglada :)

Szerokosci to Ci nie powiem :/

Z oponami ja tez zawalilem sprawe a dokladnie poprzedni wlasciciel ktory kupil nowe zimowki w rozmiarze 225/50/17 wiec duuuzy balon :/ ale byly w tak idealnym stanie i wysoki model ze szkoda bylo mi sie ich pozbyc ;)

Opublikowano

Jaka masz szerokosc tej felgi ?

Jeśli ori to 7,5 et43. Mam dokładnie takie same na zimę. ; )

edit: po ściągnięciu emblematów z klapy robiłeś polerkę? Była duża różnica w odcieniu pomiędzy klapą, a miejscem pod nimi?

Edytowane przez afroo.

Opublikowano

No właśnie w sumie tez miałem dylemat dzisiaj co do opon. ostatecznie stanęło na 215/55/17 w sumie wydaje się że duży balon ale ładnie wypełnia nadkole przestrzeni na (śnieg) sporo :)

Opublikowano

Stolkien, takie cos sie miesci do naszych b7?;d ja mam tez 225/50/17 na eibachu -30 to jak raz jechalem we 4 to z jednej strony mi na dziurze raz otarlo o nadkole :D ja zaluje, ze nie kupilem 215/50, no ale mialem fajna oferte na nokiany i tak padlo:d trochr balon jest,ale za to jak wygodnie sie jedzie w porownaniu do 18 letnich :)

Co do ledow to moze taka biel, bo srebrny kolor auta;) teraz planuje caly srodek w tych ledach zrobic;)

Opublikowano
  • Autor

Jaka masz szerokosc tej felgi ?

Jeśli ori to 7,5 et43. Mam dokładnie takie same na zimę. ; )

edit: po ściągnięciu emblematów z klapy robiłeś polerkę? Była duża różnica w odcieniu pomiędzy klapą, a miejscem pod nimi?

Roznicy praktycznie nie bylo :) tego samego dnia bardzo solidnie mylem i woskowalem cale auta i na koniec bylo idealnie. Auto juz dwa razy bylo w spa na lakier (carwellness-wwa) co pewnie tez zrobilo swoje. Standardowo po zimie znowu zaprowadze na full opcje woskowania glinkowania kwarci itp do chlopakow :)

Co do opon - jak te skoncze to mam plan kupic 225/45/17

Opublikowano

Podpowiedzcie jak sciągnąć mieszek z ręcznego.Chce obszyć kierownicę,gałkę i ręczny,bo strasznie wygląda

;))

d3270dbdee8e797fd3785d1cacb3f831.jpg

Szok ! Chlopaki nawet na browar nie chcieli za zalozenie ;)

Jak zdemontować mieszek z ręcznego?Podpowiedzcie

Opublikowano

Najszybciej to - otwórz popielniczkę i od tamtej strony złap za ramkę od biegów i ją podważ, jest na zatrzaskach to powinna łatwo wyjść, następnie od spodu zobaczysz zatrzaski więc wyciągniesz z ramki mieszek a gałka biegów jest na wcisk i zabezpieczona tylko opaską metalową zaciskową - czyli dobry wkrętak płaski i powinieneś rozgiąć. Ogólnie roboty na 5 minut. Powodzenia.

Opublikowano

Najszybciej to - otwórz popielniczkę i od tamtej strony złap za ramkę od biegów i ją podważ, jest na zatrzaskach to powinna łatwo wyjść, następnie od spodu zobaczysz zatrzaski więc wyciągniesz z ramki mieszek a gałka biegów jest na wcisk i zabezpieczona tylko opaską metalową zaciskową - czyli dobry wkrętak płaski i powinieneś rozgiąć. Ogólnie roboty na 5 minut. Powodzenia.

Już zdemontowałem,najwięcej było problemu z ręcznym,musiałem się przyłożyć ale ściągłem, jest tam taka blaszka zabezpiezająca.