Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B7] Audi A4 B7 2.0 TDI 140KM Quattro S-line 2007r sedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Hehe :) a swoja droga to tak troche bez sensu ten litr wiecej [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

http://youtu.be/gJRaAzoEtQo

Sie jedzie ;)

Opublikowano

Nie chcesz może sprzedać auta?

Opublikowano
  • Autor

Oho :P jestes 4 w kolejce [emoji12] bede sprzedawal ale moja sytuacja nie jest w stanie okreslic kiedy. Tzn jest jedna opcja - jesli ktos w rozliczeniu zaoferuje fajnego SUVa lub VANa to nawet na dniach moge sprzedac. Ogolnie musze a moze niekoniecznie chce zmienic na cos typu S-Max ....

A poza tematem sprzedazy. Dzis poszla na A4 full opcja detailerem. Polecam.

172ad13338ef09b1a4a6a7b3f07e0534.jpg

Zdjec autka nie mam poki co ale efekt przezajebisty !

Opublikowano

Gdybyś sprzedawał daj koniecznie znać, ciągle szukam swojego sedana...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Skierniewice

6f9687ccbb5e3ad3dfc022b7a110ddbb.jpg

Opublikowano

A co tam sien dzisiaj dzieje w SKC ?

Opublikowano

A taka impreza była:

fb72209a3d2a.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Sprzedam swoją Aczwóreczke :) ewentualnie zamiana na suv-a wchodzi w gre :)

Opublikowano

W 30 tysiacach sie zmieszcze jak bym chciał kupić? Sztuka w sumie ładna, szkoda, że 2.0tdi...

Opublikowano

W 30 tysiacach sie zmieszcze jak bym chciał kupić? Sztuka w sumie ładna, szkoda, że 2.0tdi...

wydaje mi się że nie ;)

Opublikowano
  • Autor

Dobrze Ci się wydaje ;) nie róbmy sobie żartów że tak powiem [emoji6]

A czy szkoda że 2.0TDI ? Wszystko hula jak trzeba i porobione wiec fajny oszczedny silnik a i wmiare fajnie jedzie

P.S Jakby ktoś był zainteresowany to od kiedy auto w moich rekach to mam okolo 300 stron historii serwisu włącznie z każdym tankowaniem i zdjęciem paragon + przebieg [emoji6] Niebawem chyba będzie aukcja na allegro

Edytowane przez grzesiek646

Opublikowano

A czy szkoda że 2.0TDI ? Wszystko hula jak trzeba i porobione wiec fajny oszczedny silnik a i wmiare fajnie jedzie

P.S Jakby ktoś był zainteresowany to od kiedy auto w moich rekach to mam okolo 300 stron historii serwisu włącznie z każdym tankowaniem i zdjęciem paragon + przebieg [emoji6] Niebawem chyba będzie aukcja na allegro

Przypominam, ze mamy już prawie 2016r a ty chcesz za zwykłe 2.0tdi (opinie w sieci, na portalach itp straszne) z 2007roku w B7 z 40tysięcy?

Powodzenia w szukaniu jelenia, latka lecą, B9 już na salonach, B8 za 40tys pełno.

Opublikowano
  • Autor

Kupuj zatem B8 :)

Opublikowano

spokojnie, po prostu chcialem wiedziec skad takie oburzenie moim zapytaniem o cene... drozszej b7 chyba na allegro nawet nie ma wystawionej :naughty:

Opublikowano
  • Autor

A gdzieś otrzymałeś odpowiedź na swoje pytanie ? Bo nie widze konkretów :)

P.S juz nie jedno b8 za 40tys ogladalem [emoji2][emoji23][emoji2][emoji23] zeby kupic w pelnym sline to graniczy z cudem zeby wogole ladny egzemplarz znalezc nie patrzac wogole na cene

Opublikowano

A gdzieś otrzymałeś odpowiedź na swoje pytanie ? Bo nie widze konkretów :)

P.S juz nie jedno b8 za 40tys ogladalem [emoji2][emoji23][emoji2][emoji23] zeby kupic w pelnym sline to graniczy z cudem zeby wogole ladny egzemplarz znalezc nie patrzac wogole na cene

Nie napisalem, ze kupisz b8 w pelnym sline za 40tys, jednak kupisz zwykle zadbane 2.0tdi w budzie b8 za ~40tysiecy spokojnie.

dobra bez sensu to pisanie, szukaj jelenia za 40tysiecy za b7 z 2.0tdi, pozdro

Opublikowano

To za ile wystawi to jego sprawa i nikomu nic do tego. Sprzeda się to sprzeda nie to nie. Z doświadczenia wiem, że będzie bardzo ciężko znaleźć osobę co da taki hajs za b7 i to 2.0tdi ;) niektórzy się już o tym przekonali wystawiając po 40 tyś b7 ale powodzenia w sprzedaży.

Opublikowano

Przypominam, ze mamy już prawie 2016r a ty chcesz za zwykłe 2.0tdi (opinie w sieci, na portalach itp straszne) z 2007roku w B7 z 40tysięcy?

Powodzenia w szukaniu jelenia, latka lecą, B9 już na salonach, B8 za 40tys pełno.

Widze tu syndrom człowieka co sie naogladał allegro i bedzie B8 za 40 tys kupował.... polecem zobaczyc kilka egzemplarzy z przebiegiem 160 - 190 tys ktore naprawde maja okolo 400 tys - wtedy wniosek bedzie tylko jeden - warto dopłacic by miec cos dobrego.

B7 S-Line doinwestowany musi kosztowac, zobacz sobie na mobile.de (przeciez te auta sa z niemiec wiec jakim cudem moga byc tansze w PL niz w DE?????) jak nie pasuje to kup sobie Fabie :)

Opublikowano
  • Autor

Druga sprawa że sami wyceniliście moje auto [emoji106][emoji123][emoji6] a sprzedam za ile sprzedam :) bardziej zainteresowani piszą na pw.

A jak sie nie sprzeda to wcale płakał nie bede bo za***iście mi sie jezdzi.

Z ciekawostek powiem ze ostatnio ogladalem a6 c6 po lifcie za 60pare tysi ... Boze jaki śmietnik, kilkadziesiat tysi roznicy a czuje sie po 2km ze siadlo sie do jakiegos padła. A chyba jednak taka kasa powinna dac wrazenia ze kupuje sie cos lepszego niz sie ma

Opublikowano

To za ile wystawi to jego sprawa i nikomu nic do tego. Sprzeda się to sprzeda nie to nie. Z doświadczenia wiem, że będzie bardzo ciężko znaleźć osobę co da taki hajs za b7 i to 2.0tdi ;) niektórzy się już o tym przekonali wystawiając po 40 tyś b7 ale powodzenia w sprzedaży.

Heh tez obseruje te aukcje na allegro jak cena z tygodnia na tydzien maleje z 38tys robi sie 33 i auto dalej stoi na aukcji :)