Hesik Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 panowie szkoda aut,tyle chajsu włożone i pracy że wolałbym zostawić jak sprzedać i kupić drugiego chrapa i lepić Do garażu i niech czeka sobie na weekendowe przejazdzki
mrogal Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 panowie szkoda aut,tyle chajsu włożone i pracy że wolałbym zostawić jak sprzedać i kupić drugiego chrapa i lepić Do garażu i niech czeka sobie na weekendowe przejazdzki niestety nie kazdy zarabia w juro, dobrze ze marzenia nie kosztuja
trepek Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 panowie szkoda aut,tyle chajsu włożone i pracy że wolałbym zostawić jak sprzedać i kupić drugiego chrapa i lepić Do garażu i niech czeka sobie na weekendowe przejazdzki niestety nie kazdy zarabia w juro, dobrze ze marzenia nie kosztuja Pociąć i na części sprzedać. A jak kogoś nie stać by zarabiać w ojro to dokształcić się i przekwalifikować aby polepszyć swój status społeczny :-)
huzio00 Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Krycha jakbys rozbierał na graty to daj znać ile za aira:decayed:
slavko87 Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Krycha przeje...e sprzedać.Sam myślę to zrobić po Ostrowie. I Ty, bo ja też
czorny_07 Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Krycha przeje...e sprzedać.Sam myślę to zrobić po Ostrowie. I Ty, bo ja też heheheheheheheheh +1, ale jak wy rozbieracie to ja sie wstrzymam, bo bedziecie mi ceny bindować
Kowi87 Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Krycha jakbys rozbierał na graty to daj znać ile za aira:decayed: ja tu pierwszy w kolejce stoje:guma:
Krycha Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Opublikowano 13 Lipca 2014 jeśli trafił by się chętny na seryjne auto tzn baza + zawias seria + jakaś felga + może seryjne stołki itp to bardzo chętnie sprzedam... kwestia dogadania
Krycha Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Opublikowano 13 Lipca 2014 fejm sie zgadza, ale hajs na nowe auto nie
Krycha Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Opublikowano 13 Lipca 2014 coś ty jutro przyjeżdża rano jakiś pytacz oglądacz, wynegocjował cene przez telefon także zobaczymy przy przyjedzie z gotówką czy pooglądać
A-rek Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Na niemcy próbowałeś wystawić? a myślisz, że to auto przejdzie Tüv?
jedrekx Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 u nas za taką cenę ciężko będzie sprzedać.. niestety. za tyle to już B7 szukają
Gracjan Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Też pooglądałem w Kielcach, za***iste... Miło było poznać Krycha
Krycha Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Opublikowano 21 Lipca 2014 Trepek właśnie widziałem, stałem obok i tak myślałem że chyba cię kojarze Gracek mi również Co do auta na tle takich dopieszczonych projektów wyglądało słabo, ale to nieważne... amerykanka wczoraj zmieniła właściciela Poszła za nieduże pieniądze w sumie, ale też niedaleko tzn do Kielc... myślę że kupujący będzie zadowolony z auta. Tym samym kończę przygodę z Audi A4 B5, miałem trzy sztuki i już wystarczy Wczoraj o 18 sprzedałem to auto, a już o 21 byłem po kolejne. Kupiłem coś do jazdy, zaś całą uwagę skupiam na moim drugim aucie czyli Audi 80 B2 Quattro Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi