enrike2 Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Witam mam błędy odnośnie uszkodzonego sterownika immo i klucz za niski sygnał kodów nie pamiętam podam jutro wiecie może jak się z tym uporać? I czy sam dam radę? Pomocy bo nie chcę bez potrzeby dawać do elektryka
Magicbattle Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 A jakie masz objawy? Nie chce ci czasem palić? Skasuj blad i pojezdzij na drugim komplecie kluczy jeśli blad wyskoczy to nie pestka w kluczyku. Trzeba zajrzec do antenki wokol stacyjki. Może wtyczka obluzowana jest
enrike2 Opublikowano 20 Września 2013 Autor Opublikowano 20 Września 2013 Jutro będę jeździł na drugim kluczyku i zobacze a masz jakieś fotki jak ta antena wygląda? Czyli musiałbym się dostać do tej antenki tak a potem co sprawdzic bo jak hub będę koło tego to na co mam patrzeć jeszcze? ---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ---------- Nie chcę palić za pierwszym razem i gaśnie i odpala. Za którymś ---------- Post dopisany 20-09-2013 at 08:09 ---------- Poprzedni post napisany 19-09-2013 at 21:39 ---------- Na drugim kluczu jest to samo jest weekend więc napisz co mam zrobić i czy sam dam radę jak nie to oddam do specjalisty ---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 08:09 ---------- Czy jest tu ktoś kto mi pomoże?????
krzysaudi Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Mogę pomóc W zrobieniu w oryginale lub zrobić OFF Mogę to trzepnąć wysylkowo lub na miejscu - tyle że daleko jest do Ciebie
enrike2 Opublikowano 20 Września 2013 Autor Opublikowano 20 Września 2013 a jaki koszt tego ;-) bo dzialdowo to jest troche ode mnie ;-)
krzysaudi Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Oddaj auto do polutowania petli na stałe i masz po problemie lub ja sam polutuj - bedziesz mial w oryginale .Na wysyłke sterownik silnika i masz wtedy OFF czyli i na wyklepanym gwozdziu odpalisz Kris
enrike2 Opublikowano 22 Września 2013 Autor Opublikowano 22 Września 2013 Jeszcze jedno dodam jak przekrecam Stacyjkowo to kontrolka od immo nie miga i jak oddałam to zgadnie nie wiem czy to ważne może pomoże w diagnozie
edekxp Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Jak jest problem z komunikacją kluczyk - cewka stacyjki to kontrolka immo miga i auto gaśnie po odpaleniu. Skoro u ciebie nie miga to wina jest gdzieś indziej. U mnie też czasem jest błąd immo bo czasem brak komunikacji ale kontrolka nie miga i auto odpala. Błąd sporadyczny Jak skasujesz błąd to pojawia się ponownie? Sprawdź czy nie masz wody w skrzynce ECU
enrike2 Opublikowano 23 Września 2013 Autor Opublikowano 23 Września 2013 Wody nie ma sucho jest zaglądałam od góry tylko
enrike2 Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Opublikowano 31 Maja 2014 dodam z temat rozwiazany pomoglo przeczyszczenie wtyku na petli ;-)
Rekomendowane odpowiedzi