bastek93 Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Witam jakie znacie preperaty/domowe sposoby tak aby za jakis czas podsufitka nie spadła na głowe? dzieki za odp
marajan Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 na pewno nie woda z gabka, ja tak zrobilem i teraz wisi pecherz... musze wymieniac na inna;/
ŁYSY44 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 ja czyściłem szmatką i pryskałem płynem do czyszczenia i jest ok , byle byś za mocno jej nie namoczył a profesjonalnie to podobno jakies urządzenia parowe mają do tego ci co piorą auta
Arkom Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 A ja tam swoją psiknąłem plynem do mycia szyb i przejechałem szmatką i efekt mnie zadowolił. Tylko tak jak pisał ktoś wyżej moczyć podsufitkę z wyczuciem.
przemek882 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 polecam ValetPRO Heavy Duty Carpet Cleaner do tego szczotka z miękkim włosiem a później wytrzeć mikrofibrą zrobiłem to u siebie i efekt super
MATIUS Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 ja podsufitkę na ryzyko wyprałem odkurzaczem piorącym z mało drażniącym środkiem do prania tapicerki przejrzałą jest biała duzo ładniejsza nic się nie odkleiło (zanim zrobiłem całą wziołem pod daszkiem kierowcy pozwoliłem wyschnąć a później całą Myślałem żę z zasłonką szyberdachu będzie tak samo ale nie stety poległem i tam tapicera się odkleiła całkowicie musiałem kupić drugą osłonkę
Arczi387 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Domowy i skuteczny sposób płyn do mycia okien z alkoholem i czyścimy nie szmatką tylko kawałkiem starej firanki super wychodzi. Chyba że masz możliwość to piorącym wyprać tylko z głową to trzeba robić. Tak nawiasem zajmuje sie praniem tapicerek od 2 lat piorę często podsufitki i i nigdy nie miałem takiej sytuacji aby coś odeszło w trakcie bądz po jakimś czasie.
piotrzaba5 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 A ja u siebie wyczyściłem wilgotnymi ściereczkami do czyszczenia kokpitu. Wyczyściło bardzo fajnie i nic nie odeszło
Rekomendowane odpowiedzi