matys_ml Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Mam pytanie czy jest możliwość ustawienia RNS-E tak, żeby sygnalizacja dzwoniącego telefonu podłączonego przez bluetooth był słyszalny przez głośniki samochodu. Teraz tylko przycisza się radio i jak mam przyciszony telefon to muszą mi się dopiero "kulki odbić" że telefon dzwoni. Wiem, że przy radiu concert II poza przyciszeniem się radia jest sygnał połączenia.
marjankowi Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 A nie masz przypadkiem wyciszonego dzwonienia. Spróbuj w momencie jak dzwoni przez RNS-E, podgłośnić dzwięk gałką od głośnosci. Dzwięk dzwonienia powinien być słyszalny przez głośniki.
Norbi TDI Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 W moim BNS dzwonek jest słyszalny w głośnikach poprzedzony wyciszeniem muzyki, można wyciszyć gałką lub podgłosić dzwięk dzwonka.
matys_ml Opublikowano 27 Września 2013 Autor Opublikowano 27 Września 2013 A nie masz przypadkiem wyciszonego dzwonienia. Spróbuj w momencie jak dzwoni przez RNS-E, podgłośnić dzwięk gałką od głośnosci. Dzwięk dzwonienia powinien być słyszalny przez głośniki. d*pa. nie działa.
Mithrindil Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Podpowiem tylko że telefony Samsung nie transmitują swojego dzwonka do modułu więc dźwięk może być inny niż masz ustawiony. Inna sprawa - jak masz wyciszony dźwięk w telefonie to nie będzie słychać też w navi (taki zachowanie jest w większości Samsungów, nie wszystkie dostały łatkę na ten błąd).
matys_ml Opublikowano 14 Października 2013 Autor Opublikowano 14 Października 2013 Samsung w ogóle z tego co widzę nie podaje jakiegokolwiek dźwięku połączenia do bluetooth. Przynajmniej do wersji D. Dzisiaj połączyłem się iPhonem i jest tak jak mówicie, działa przyciszanie gałką i w głośnikach słychać ten sam dzwonek co w telefonie. Q....
arkady1321 Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 u mnie s3 daje sygnal ale bt mam dokladany:wink:
piotraudi Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 a można zmienić dzwonek bo ten fabryczne mie denerwuje
Rekomendowane odpowiedzi