Janusz_Audi Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Niestety jeżdżąc wiele po naszych drogach, narażamy się od czasu do czasu na pojawienie się jakiegoś odprysku na lakierze. Czasem wystarczy mały kamyczek by pojawiło się coś na drzwiach czy masce. Mam w trzech miejscach niewielkie odpryski. Polecicie jakiś dobry preparat na zakrycie tych małych niedoskonałości?
Fido Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 AUDI VW SKODA SEAT ORYGINALNY LAKIER ZAPRAWKOWY (3526666240) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Marynarz____ Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 W każdym ASO go można dostać, podajesz kolor swojego auta i ściagają ci coś takiego jak na tej aukcji tyle tylko, że za 50 zł a nie 59
iceman__89 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 W każdym ASO go można dostać, podajesz kolor swojego auta i ściagają ci coś takiego jak na tej aukcji tyle tylko, że za 50 zł a nie 59 ... a jak nie znasz kodu lakieru to wystarczy VIN:wink:
Lopezzz Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Powinien wystarczyć, zawsze można zadzwonić i zapytać żeby nie jechać na darmo. Też chyba będę musiał o tym pomyśleć bo mam na masce mały odprysk. Może jak będę jechał koło jakiegoś ASO to zapytam.
hornet Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Możesz sprawdzić kod lakieru na wlepce.
Lopezzz Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 A gdzie szukać tej wlepki? Wiem że to pytanie nie na miejscu, ale naprawdę nie wiem
hornet Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 pod tylną kanapą albo w kole zapasowym
tomek20stencel5 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Albo w książce serwisowej jeśli taką posiadasz...
hornet Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Albo w książce serwisowej jeśli taką posiadasz... tylko chyba jej nie ma
iceman__89 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Koledzy ja to załatwiłem telefonicznie w ASO poprzez podanie numeru VIN i bez problemu zamówiłem sobie lakier.
piotrek83 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Wszystko ladnie pieknie pod warunkiem ze macie oryginalny lakier, bo jak bylo malowano po dzwonie to nie ma szans na poprawki oryginalem z ASO. Lepiej dorobic puszeczke w lakierni;)
Lopezzz Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Mam wlepkę w kole zapasowym, ale jest butla więc dostęp ograniczony. Koledzy ja to załatwiłem telefonicznie w ASO poprzez podanie numeru VIN i bez problemu zamówiłem sobie lakier. To załatwia sprawę...
damianek_11 Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Ostatnio jakiś ..uj porysował mi tylny słupek od kierowcy (prawdopodobnie suwakiem). Rysy nie są głębokie ale niestety do podkładu i jest ich sporo... Auto jest niebieskie i defekt niestety rzuca się w oczy.. :/ Czy załatwi to mój problem?
cptolgierd Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Czy po polaniu wodą, rysy zostają czy znikają? Jeśli większość znika, to spolerujesz to bez problemu
Fido Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Rysy nie są głębokie ale niestety do podkładu Jeśli do podkładu to głębokie i polerka tu nic nie da.
damianek_11 Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 właśnie w tym problem że są do podkładu..
Rekomendowane odpowiedzi