fafnasty Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 błotniki do drobnej modyfikacji i bedzie lalunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Dobry wybór, felgi z Lublina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 felgi z okolic poznania przyjechały z niemców na nowej s-klasie i od razu je zabrałem bo właściciel kupił ori fele pod s-klasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekA4 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Felgi ładne ,dobrze siedzą gumy do tych "J"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 noo sam sie dziwiłem że 225/35 tak fajnie siadło na 9.5j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekA4 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 noo sam sie dziwiłem że 225/35 tak fajnie siadło na 9.5j Gumy dobre bo mają szeroki rant(extra load??) na 8.5J ta 215 tak samo dobrze siedzi?? teraz tylko uważać na krawężniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 jak na 8.5 siedzi jeszcze nie wiem szukam gumy na przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0nter Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Jest lepiej niż sobie wyobrażałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Jest lepiej niż sobie wyobrażałem http://forum.oldpassats.com/images/smilies/fap_fap.gif na żywo to jakoś wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżordż Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 dawaj zdjęcia jak siedzą na aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 w cyce koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 foto jak siedzi zaraz dodam ale na zimowym 1ba nie chciało mi sie narazie gwintu wkładać ale jak dalej vedzie tak ciepło to chyba będę zmuszony sie przejechać ---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- foto z kalkulatora trochę lipa ale w tygodniu cyknę cos ładnego na foto koło z dystansem 20mm bez dystansu jest idealnie do błotnika tak na cyk cyk a tu u kolesia na passku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 aj szukałem tego koła w 19 ale cena zwalała z nóg:facepalm: bardzo dobry wybór,dobrze to tylko spasuj i będzie urywało:wink: za wczasu Ci tylko powiem posmaruj sobie je dobrym woskiem albo połóż kwarc bo przy każdym myciu czeka Cie niezła palcówa ze szmatą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 ojj Ci powiem że ostatnia moja palcówka to czasy technikum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_franz Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Kolego, a jak z multifunkcją w tej kierownicy? Trzeba sterownik też z a8 wsadzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Kurna powiem Ci ze pomyslem z kiera mnie wyprzedziles ja mysle o 3-ramiennej z d3 z multifunkcja bo mam juz u siebie w oryginale multi. Bez problemu weszla i dziala multi? Nie jest troche wieksza od tych kierownic z a4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 multi nie działa nie mam do czego jej podlączyć! i myślę że będzie ciężko coś uruchomić u mnie to chodzi na ori taśmie czyli kable od kiery przerobionę pod kostkę z a4 b5 jest tego samego rozmiaru co kiera poliftowa czy s4 ---------- Post dopisany at 14:22 ---------- Poprzedni post napisany at 14:08 ---------- docelowo chcę aby tak to wyglądało ale czas pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_franz Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 To musisz pomyśleć jak to ogarnąć, bo sam wygląd to mało w oryginalnej kierownicy multifunkcyjnej w b5 jest przekaźnik który tym steruje, może w D3 też jest taki lub podobny i da się go zaadoptować do B piuntki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi