dieselmaniac Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Cześć. Mam zamiar kupić X'a, kiedyś juz byłem posiadaczem takiego sprzętu ale tylko i wyłącznie na czas 'przejscia' gry GTA IV z takim zamiarem ja kupiłem, gre skończyłem X'a sprzedałem. Wyszło GTA V i wracam do tematu:decayed: Jak kupowałem pierwszego xboxa to za wiele ich nie było, a teraz to sam nie wiem na co patrzeć, może macie jakieś spostrzeżenia odnośnie zakupu tej konsoli. Za każde będę wdzięczny:wink: A może ma ktoś na sprzedaż XBOX'a 360 - zależy mi, żeby był na gwarancji (jak najnowszy i w rozsądnych pieniądzach) i nie przerobiony. Mamy dobrze rozwiniety rynek wtórny gier oryginalnych, także będzie mnie stac kupić jakąś dobrą używkę w razie co Ktoś mi coś mówił, że w jakims markecie jest nówka za 999zł z kinectem, wiecie coś?
mojeA4 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 W media markt i chyba w Saturnie
flex78 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Kolego podrzuć na priva jakie gierki masz na kinecta, interesuje mnie kINECT sPORT Cześć.Mam zamiar kupić X'a, kiedyś juz byłem posiadaczem takiego sprzętu ale tylko i wyłącznie na czas 'przejscia' gry GTA IV z takim zamiarem ja kupiłem, gre skończyłem X'a sprzedałem. Wyszło GTA V i wracam do tematu:decayed: Jak kupowałem pierwszego xboxa to za wiele ich nie było, a teraz to sam nie wiem na co patrzeć, może macie jakieś spostrzeżenia odnośnie zakupu tej konsoli. Za każde będę wdzięczny:wink: A może ma ktoś na sprzedaż XBOX'a 360 - zależy mi, żeby był na gwarancji (jak najnowszy i w rozsądnych pieniądzach) i nie przerobiony. Mamy dobrze rozwiniety rynek wtórny gier oryginalnych, także będzie mnie stac kupić jakąś dobrą używkę w razie co Ktoś mi coś mówił, że w jakims markecie jest nówka za 999zł z kinectem, wiecie coś?
Lulek Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 A przy używce na co zwrócić uwage? Myśle nad przerobionym. Całe zycie miałem PSY od PSX po PS3 a chce teraz spróbować X360. Takie coś sie pyli? Bo koło mnie XBOX 360 LT 3.0 + GTA V + FIFA 14 + Forza Horizon (3588720720) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
mlodziak22 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 daj sobie spokój z tym xboxem..... szukaj sobie slima , przerób i graj:) miałem kiedyś takie 3 xbox i nie było z nimi problemu , ale teraz tylko slim!! ---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- ja mam slima z początku 2010 przerobiłem go bez problemu,gorzej z tymi pod koniec roku były już nie przerabialne;/ trzeba cały napęd wymienić.
talib1990 Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 A przy używce na co zwrócić uwage? Myśle nad przerobionym. Całe zycie miałem PSY od PSX po PS3 a chce teraz spróbować X360. Takie coś sie pyli? Bo koło mnie XBOX 360 LT 3.0 + GTA V + FIFA 14 + Forza Horizon (3588720720) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. szukaj na tablica.pl ja kupilem za 400 zł ELITE 120 GB dysk + 2 gry + nowa kierownica. wgrałem LT 3.0 za 50 zł i ciupie w GTA
PABLO Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Dokładnie tak jak talib mówi, szukaj elite z lat produkcji 2008-koniec 2009r są najmniej awaryjne z poprawionym chłodzeniem, slimy już nie wszystkie można przerobić.
Lulek Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 A przy używce na co zwrócić uwage? Myśle nad przerobionym. Całe zycie miałem PSY od PSX po PS3 a chce teraz spróbować X360. Takie coś sie pyli? Bo koło mnie XBOX 360 LT 3.0 + GTA V + FIFA 14 + Forza Horizon (3588720720) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. szukaj na tablica.pl ja kupilem za 400 zł ELITE 120 GB dysk + 2 gry + nowa kierownica. wgrałem LT 3.0 za 50 zł i ciupie w GTA Takiej bede szukał To musze tez zakupić nagrywarke, żeby wypalać płytki czy można na zewnetrzny dysk wrzucać gry? ---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:00 ---------- XBOX 360 Elite 120 gb, przerobiona Władysławowo ? Tablica.pl coś takiego może być rozumiem?
talib1990 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 tak sprawdź date produkcji. Licz się z tym że jeśli konsola była dawno przerobiona będziesz i tak musiał wgrać LT 3.0 jak u mnie było... ( koszt na śląsku 50 zł od ręki )
PABLO Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Nagrywarka tylko Liteon Ihas 124b i do niej trzeba wgrać soft, minuta roboty.
gelo5 Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 jezeli chcesz kupić slima do przeróbki, to szukaj modeli do sierpnia 2011. W młodszych egzemplarzach trzeba wymieniać cały napęd +przeróbka. MAm znajomego co miał do sprzedania nowe przerobione. jak cos to moge zapytać czy cos jeszcze ma;)
Matek Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Konsola MICROSOFT Xbox 360 250 GB + FIFA 14 + Forza Motorsport 4, Konsole - sklep saturn.pl jest to oplacalna opcja?
wladi Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Pany podrzućcie o co kaman z przeróbką i czy potem będzie chodziła na necie czy w sieci:whistling: mam model z 2012 roku...
PABLO Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Pany podrzućcie o co kaman z przeróbką i czy potem będzie chodziła na necie czy w sieci:whistling: mam model z 2012 roku... Włodek poczekaj jeszcze kilka miesięcy i będę sprzedawać swojego X360 z 2009r Elite 250GB przerobioną, mało gram bo brak czasu a chodzi bez zarzutu Źle coś napisałeś czy będzie chodziła w necie czy w sieci bo to, to samo Jeśli jest ban to już nie możesz grać w sieci, tylko grasz wówczas sam w single a co do przeróbki to każdego teoretycznie można przerobić nawet najnowsze tylko tak jak kolega wcześniej pisał, trzeba zmieniać napęd itd 70-150zł koszta.
wladi Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Pany podrzućcie o co kaman z przeróbką i czy potem będzie chodziła na necie czy w sieci:whistling: mam model z 2012 roku... Włodek poczekaj jeszcze kilka miesięcy i będę sprzedawać swojego X360 z 2009r Elite 250GB przerobioną, mało gram bo brak czasu a chodzi bez zarzutu Źle coś napisałeś czy będzie chodziła w necie czy w sieci bo to, to samo Jeśli jest ban to już nie możesz grać w sieci, tylko grasz wówczas sam w single a co do przeróbki to każdego teoretycznie można przerobić nawet najnowsze tylko tak jak kolega wcześniej pisał, trzeba zmieniać napęd itd 70-150zł koszta. No miało być w sieci no i czy wogóle będzie można rejestrować się na xbox live:whistling:
mlodziak22 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Jeśli nie wykorzystał 3 darmowych kont to możesz założyć. Masz na takim koncie miesiąc grania na multi Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk ---------- Post dopisany at 18:39 ---------- Poprzedni post napisany at 18:37 ---------- Ja grałem na live od czerwca do końca listopada żadnego bana... Śmiało można grać.
wladi Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Jeśli nie wykorzystał 3 darmowych kont to możesz założyć. Masz na takim koncie miesiąc grania na multi Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk ---------- Post dopisany at 18:39 ---------- Poprzedni post napisany at 18:37 ---------- Ja grałem na live od czerwca do końca listopada żadnego bana... Śmiało można grać. Powiedz coś więcej z tymi kontami bo za bardzo nie trybie:whistling:
mlodziak22 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Po założeniu konta masz miesiąc tzw. GOLDA który umożliwia Co granie po sieci, po miesięcu konto zmienia się w Silver, grać juz nie możesz online, ale normalnie do Xbox liva możesz się logować . Na allegro są goldy misiac ok 17zł. Masz nawet na rok Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk
wladi Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 No to akurat kumam bo tak robię ale chodzi mi czy jak się przerobi konsolę na piraty czy można się logować na live czy czasem nie zablokują konsoli...
Rekomendowane odpowiedzi