SoMeS Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 jak je dopiore z mułu to wruce pikczuresy popsikasz brisem i nikt się nie zorientuje że ktoś ich wcześniej jako pontonów używał
Michał Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 :polew: no właśnie, bo też jestem ciekaw
SoMeS Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Co u siostry? dalej mam żelazny klucz do pasa cnoty... a czemu pytasz? :polew:
mrogal Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2010 A ja wiem, a ja wiem Widziałem haha morda w kubeł bedzie fun [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 21:42_________________________________________________ aaa o to chodzi no to ładuj bo pamiętaj że jak już wygląda to jeszcze musi i jeździć dzis klient od ktorego biore papier do firmy zapytaj sie ile to ma koni :decayed ja mu mowie 110 a on a wyglada na 200 :polew: :polew:jaki papier :gwizdanie: :polew: do drukarek dzwonie :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 07:51_________________________________________________ aaa o to chodzi no to ładuj bo pamiętaj że jak już wygląda to jeszcze musi i jeździć dzis klient od ktorego biore papier do firmy zapytaj sie ile to ma koni :decayed ja mu mowie 110 a on a wyglada na 200 :polew: :polew:jaki papier :gwizdanie: :polew: do drukarek dzwonie :gwizdanie: foteliki kupione :gwizdanie: moje kubly beda na sprzedaz za ile Twoje foteliki :gwizdanie: cyknij na priva
rafalekx Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 dalej mam żelazny klucz do pasa cnoty... a czemu pytasz? Nie ma bidna z Tobą życia... Musimy się kiedyś na wódkę umówić, tylko kluczy nie zapomnij morda w kubeł bedzie fun No przecie nic nie mówię Chyba, że sesemesik mi klucze da to mu powiem
SoMeS Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Nie ma bidna z Tobą życia... Musimy się kiedyś na wódkę umówić, tylko kluczy nie zapomnij ma dobre życie dziewczyna weź flaszkę (oczywiście nie jedną) johnego w. i wpadnij to przedyskutujemy to Marcin pucuj mi się na gg albo wyciągnę to z tej pipki z radzynia
rafalekx Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 ma dobre życie dziewczyna weź flaszkę (oczywiście nie jedną) johnego w. i wpadnij to przedyskutujemy to Marcin pucuj mi się na gg albo wyciągnę to z tej pipki z radzynia Sam żeś pipka Pozdrów siostrunię A o fotelach nic ze mnie nie wyciągniesz, chyba, że kluczyk dasz
mrogal Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2010 Nie ma bidna z Tobą życia... Musimy się kiedyś na wódkę umówić, tylko kluczy nie zapomnij ma dobre życie dziewczyna weź flaszkę (oczywiście nie jedną) johnego w. i wpadnij to przedyskutujemy to Marcin pucuj mi się na gg albo wyciągnę to z tej pipki z radzynia czyli wiadomo do kogo wedruje siostra...
SoMeS Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 czyli wiadomo do kogo wedruje siostra... nawet jak by mi samochód matkę i chate dał to i tak by jej nie dostał
rafalekx Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 nawet jak by mi samochód matkę i chate dał to i tak by jej nie dostał Jeszcze będziesz prosił na kolanach żebym ją wziął :polew:
SoMeS Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Jeszcze będziesz prosił na kolanach żebym ją wziął :polew: na kolanach to ty wiesz co mi możesz zrobić
rafalekx Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 na kolanach to ty wiesz co mi możesz zrobić A to Ty tak nisko d.upę masz jak się wypinasz?
Cristoforo Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 widzę, że sie zrobił nalot recarosów witaj w clubie szmata czy naskórek
mrogal Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2010 widzę, że sie zrobił nalot recarosów witaj w clubie szmata czy naskórek szmata
SoMeS Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 A to Ty tak nisko d.upę masz jak się wypinasz? ja pitole idę stąd
SoMeS Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 widzę, że sie zrobił nalot recarosów witaj w clubie szmata czy naskórek szmata to już wiem kto łyknął te szmaty za 800zł
Rekomendowane odpowiedzi