paput Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 A co się komu nie podoba eeee? :gwizdanie: Ktos chce w paszczę? :gwizdanie: Avus piękny RS koza na RSie daj foty jakieś
rafalekx Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 daj foty jakieś dopiero do domu się doturlałem nie mam fot. Troszkie twardo i na te drogi co latam wolę Avusa, więc oddam mu te RSy ale kilka dni powqrwiam sąsiadów i znajomych A co tam A Avus bardzo ładnie u rogalika wygląda w ruchu Jak jedzie to prawie jak eSa wygląda Super Aha zapomniałem... Rogalik: "to 17stki?"
mrogal Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2010 daj foty jakieś dopiero do domu się doturlałem nie mam fot. Troszkie twardo i na te drogi co latam wolę Avusa, więc oddam mu te RSy ale kilka dni powqrwiam sąsiadów i znajomych A co tam A Avus bardzo ładnie u rogalika wygląda w ruchu Jak jedzie to prawie jak eSa wygląda Super Aha zapomniałem... Rogalik: "to 17stki?" ciemniok kórwa jakis sam widziales, zdziwko szczelil bo w tym miescie nikt nie lata na 18
rafalekx Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 ciemniok kórwa jakis sam widziales, zdziwko szczelil bo w tym miescie nikt nie lata na 18 A ja usłyszałem w sobotę: "to 19stki?" "duuuże"
Michał Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 ciemniok kórwa jakis sam widziales, zdziwko szczelil bo w tym miescie nikt nie lata na 18 A ja usłyszałem w sobotę: "to 19stki?" "duuuże" kumpel kiedyś spojrzał na moje avusy i mówi tak: "fajne masz te 16stki..." ;( ;(
paput Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 ciemniok kórwa jakis sam widziales, zdziwko szczelil bo w tym miescie nikt nie lata na 18 A ja usłyszałem w sobotę: "to 19stki?" "duuuże" a ja na drugi dzień po wymianie felg słyszę świtałach w Vento "Ty stary zobacz jakie ma fele" dzięki mrogalowi
mrogal Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 ciemniok kórwa jakis sam widziales, zdziwko szczelil bo w tym miescie nikt nie lata na 18 A ja usłyszałem w sobotę: "to 19stki?" "duuuże" a ja na drugi dzień na świtałach słyszę w Vento "Ty stary zobacz jakie ma fele" dzięki mrogalowi no fela jest spoko i ciezko dostepna w kompelcie
paput Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 ciemniok kórwa jakis sam widziales, zdziwko szczelil bo w tym miescie nikt nie lata na 18 A ja usłyszałem w sobotę: "to 19stki?" "duuuże" a ja na drugi dzień na świtałach słyszę w Vento "Ty stary zobacz jakie ma fele" dzięki mrogalowi no fela jest spoko i ciezko dostepna w kompelcie i jeszcze jedno, o dziwo na dołach bardziej tłukło na nowych 16" o profilu 55 a tutaj jest o wiele lepiej, nie tylko ja to zauważyłem, dziwne nie . Tak więc jak ktoś boi się profilu 45 to nie ma czego
mrogal Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 i jeszcze jedno, o dziwo na dołach bardziej tłukło na nowych 16" o profilu 55 a tutaj jest o wiele lepiej, nie tylko ja to zauważyłem, dziwne nie . Tak więc jak ktoś boi się profilu 45 to nie ma czego tez to zauwazylem po przesiadce na 17' to chodzi o to ze mniej sie kolo w 17' calach zaglebia w male dziury, 16' bardziej w nie wpada
rafalekx Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 tez to zauwazylem po przesiadce na 17' to chodzi o to ze mniej sie kolo w 17' calach zaglebia w male dziury, 16' bardziej w nie wpada 18'' też mniej tłucze? Nie zauważyłem... szczególnie w Lublinie
mrogal Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 tez to zauwazylem po przesiadce na 17' to chodzi o to ze mniej sie kolo w 17' calach zaglebia w male dziury, 16' bardziej w nie wpada 18'' też mniej tłucze? Nie zauważyłem... szczególnie w Lublinie nikt nie mowil o 18 na mojej furze twoje Ski zebraly pochwale dzis
rafalekx Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 na mojej furze twoje Ski zebraly pochwale dzis
rafalekx Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 kolejny kroczek w kierunku: "mocy przybywaj"
mrogal Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 kolejny kroczek w kierunku: "mocy przybywaj" jak skoncze rezac w look'u to pewnie pojde w power
mrogal Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 Poka foto z dzisiejszego rezania zaluje ze nie cyknalem :polew: tasma tjunink, jutro cykne rano zanim zdejme
_Solar_ Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 tjuning pełna klasa nie yebnąleś klapą w garaż :polew:
Rekomendowane odpowiedzi