Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nimbus Grau Perl Effekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co się komu nie podoba eeee? :gwizdanie: Ktos chce w paszczę? :gwizdanie: Avus piękny :) RS :thumbdown::decayed:

koza na RSie :kox::decayed:

daj foty jakieś

Opublikowano

daj foty jakieś

dopiero do domu się doturlałem :decayed: nie mam fot. Troszkie twardo i na te drogi co latam wolę Avusa, więc oddam mu te RSy ale kilka dni powqrwiam sąsiadów i znajomych :D A co tam :P A Avus bardzo ładnie u rogalika wygląda w ruchu :good: Jak jedzie to prawie jak eSa wygląda :good: Super :wink4:

Aha zapomniałem... Rogalik: "to 17stki?" :polew:

Opublikowano

daj foty jakieś

dopiero do domu się doturlałem :decayed: nie mam fot. Troszkie twardo i na te drogi co latam wolę Avusa, więc oddam mu te RSy ale kilka dni powqrwiam sąsiadów i znajomych :D A co tam :P A Avus bardzo ładnie u rogalika wygląda w ruchu :good: Jak jedzie to prawie jak eSa wygląda :good: Super :wink4:

Aha zapomniałem... Rogalik: "to 17stki?" :polew:

ciemniok kórwa jakis sam widziales, zdziwko szczelil bo w tym miescie nikt nie lata na 18 :decayed::polew::wink4:

Opublikowano

ciemniok kórwa jakis sam widziales, zdziwko szczelil bo w tym miescie nikt nie lata na 18 :decayed::polew::wink4:

A ja usłyszałem w sobotę: "to 19stki?" :naughty: "duuuże" :naughty::tongue4:

Opublikowano

kumpel kiedyś spojrzał na moje avusy i mówi tak: "fajne masz te 16stki..." ;( ;(

Opublikowano

a ja na drugi dzień po wymianie felg słyszę świtałach w Vento "Ty stary zobacz jakie ma fele" :decayed:

dzięki mrogalowi :notworthy:

Opublikowano

a ja na drugi dzień na świtałach słyszę w Vento "Ty stary zobacz jakie ma fele" :decayed:

no fela jest spoko i ciezko dostepna w kompelcie :good:
Opublikowano

a ja na drugi dzień na świtałach słyszę w Vento "Ty stary zobacz jakie ma fele" :decayed:

no fela jest spoko i ciezko dostepna w kompelcie :good:

i jeszcze jedno, o dziwo na dołach bardziej tłukło na nowych 16" o profilu 55 a tutaj jest o wiele lepiej, nie tylko ja to zauważyłem, dziwne nie :mysli:. Tak więc jak ktoś boi się profilu 45 to nie ma czego

Opublikowano

i jeszcze jedno, o dziwo na dołach bardziej tłukło na nowych 16" o profilu 55 a tutaj jest o wiele lepiej, nie tylko ja to zauważyłem, dziwne nie :mysli:. Tak więc jak ktoś boi się profilu 45 to nie ma czego

tez to zauwazylem po przesiadce na 17' to chodzi o to ze mniej sie kolo w 17' calach zaglebia w male dziury, 16' bardziej w nie wpada
Opublikowano

tez to zauwazylem po przesiadce na 17' to chodzi o to ze mniej sie kolo w 17' calach zaglebia w male dziury, 16' bardziej w nie wpada

18'' też mniej tłucze? :naughty: Nie zauważyłem... szczególnie w Lublinie :shocked::decayed:

Opublikowano

18'' też mniej tłucze? :naughty: Nie zauważyłem... szczególnie w Lublinie :shocked::decayed:

nikt nie mowil o 18 :decayed:

na mojej furze twoje Ski zebraly pochwale dzis :naughty:

Opublikowano

na mojej furze twoje Ski zebraly pochwale dzis :naughty:

:cool1:

Opublikowano

dwumasa papa :papa: :papa: :papa:

dwumasa1152732.jpg

Opublikowano

kolejny kroczek w kierunku: "mocy przybywaj" :good:

Opublikowano

kolejny kroczek w kierunku: "mocy przybywaj" :good:

jak skoncze rezac w look'u to pewnie pojde w power :naughty:

Opublikowano

tak jak ja broo, tak jak ja :good:

Opublikowano

Poka foto z dzisiejszego rezania :decayed:

zaluje ze nie cyknalem :polew: :polew: :polew: tasma tjunink, jutro cykne rano zanim zdejme

Opublikowano

poka :kox:

Opublikowano

tjuning pełna klasa :polew: nie yebnąleś klapą w garaż :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...