fusse Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 a czy taka naciegnieta opona jest naepwno bezpieczna? np przy ostrych skretach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 a czy taka naciegnieta opona jest naepwno bezpieczna? np przy ostrych skretach.... a samochód ma być do normalnej jazdy czy do sportu :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 wiadomo ,ze do normalnej, ale wiesz jak to jest ;P poznie zółte swiatlo i czasami wchodzi sie na pelnym gazie w zakret... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 czasami wchodzi sie na pelnym gazie w zakret... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puertoss Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 czasami wchodzi sie na pelnym gazie w zakret... dziwne podejście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Mrogi kombinowałeś coś odnośnie zamontowania tylnej kanapy z lifta? nie wiesz czasem czy zaczepy z lifta będą pasować do przedlifta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Mrogi kombinowałeś coś odnośnie zamontowania tylnej kanapy z lifta? nie wiesz czasem czy zaczepy z lifta będą pasować do przedlifta? trzeba rzeźbić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Mrogi kombinowałeś coś odnośnie zamontowania tylnej kanapy z lifta? nie wiesz czasem czy zaczepy z lifta będą pasować do przedlifta? nie kombinowałem[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 11:20_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Nie no opanuj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Nie no opanuj sie co zle?kolo biale wneki w rozyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 ja pier**le Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Nie no opanuj sie co zle?kolo biale wneki w rozyku lepiej może jak byś dał pomarańcz zamiast tego a co do białego nawet go nie zauważyłem :gwizdanie: kto ci robił VT :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Nie no opanuj sie co zle?kolo biale wneki w rozyku lepiej może jak byś dał pomarańcz zamiast tego a co do białego nawet go nie zauważyłem :gwizdanie: kto ci robił VT :polew: inżynier budowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Nie no opanuj sie co zle?kolo biale wneki w rozyku lepiej może jak byś dał pomarańcz zamiast tego a co do białego nawet go nie zauważyłem :gwizdanie: kto ci robił VT :polew: inżynier budowy niech on sie lepiej zajmie tą swoja budową tunelów, a nie grafike dotyka :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Nie no opanuj sie co zle?kolo biale wneki w rozyku lepiej może jak byś dał pomarańcz zamiast tego a co do białego nawet go nie zauważyłem :gwizdanie: kto ci robił VT :polew: inżynier budowy niech on sie lepiej zajmie tą swoja budową tunelów, a nie grafike dotyka :polew: :polew: o masz chcial dobrze a Ci go wysmiali c**j RSy sa na sprzedaz razem z kompletem nowych opon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 nie kombinowałem[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 11:20_________________________________________________ do pipy nic tu nie pasuje , jebnij te koła na czarny błysk i ten rant wewnetrzny na czerwono i będzie kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 nie kombinowałem[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 11:20_________________________________________________ do pipy nic tu nie pasuje , jebnij te koła na czarny błysk i ten rant wewnetrzny na czerwono i będzie kox moge prosic Kowi o VT boje sie ze czarne sie zmniejszy optycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 dobrze bedzie wygladac na srebrnym aucie , tylko żeby ten inż. forumowy tego VT nie robił :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 nie kombinowałem[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 11:20_________________________________________________ do pipy nic tu nie pasuje , jebnij te koła na czarny błysk i ten rant wewnetrzny na czerwono i będzie kox moge prosic Kowi o VT boje sie ze czarne sie zmniejszy optycznie daj ori fotke bo z tej papki to juz nic nie będzie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: No co chciał to zrobiłem VT Ja mu nic nie proponowałem Sam sobie wykminił taką kolorystykę Ja mu cały czas mówię turkusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi