mrogal Opublikowano 28 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Pucuj się wymiarami bo to najważniejsze cztery osiemnastki, za nowe mam oponki zeby znowu cudowac, dojade oponki, pogonie i bedziemy myslec o jakichs starszych kolezankach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Front US no uadne auto jak wiocha to i hodowla zwierząt gospodarskich ja postawiłem na trzodę chlewna prosiakiiiiiiiiiiiiiii kwi kwi, niedlugo wszyscy beda takie mieli bo i mnie korca na przyszly sezon hehe[br]Dopisany: 31 Październik 2011, 10:16_________________________________________________ no udalo sie mam Cię hehe ;-) dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 pachniuchi przyjechali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 no i kanada na wiosnę dorzuć do tego jeszcze glinkę i takie cudo: http://showcarshine.pl/272-meguiars-clear-coat-safe-rubbing-compound-usunie-rysy-gratis-mikrofibra.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 no i kanada na wiosnę dorzuć do tego jeszcze glinkę i takie cudo: http://showcarshine.pl/272-meguiars-clear-coat-safe-rubbing-compound-usunie-rysy-gratis-mikrofibra.html glinka obowiazkowo i to co pokazales tez se kupie za miesiac PB natural look tak mi pachnie na biurku ze zaraz zaczne go pic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 no i kanada na wiosnę dorzuć do tego jeszcze glinkę i takie cudo: http://showcarshine.pl/272-meguiars-clear-coat-safe-rubbing-compound-usunie-rysy-gratis-mikrofibra.html glinka obowiazkowo i to co pokazales tez se kupie za miesiac PB natural look tak mi pachnie na biurku ze zaraz zaczne go pic to do dna będziesz pachniał jak sie patrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 ta pasta jest ciekawa bo dosyć agresywna, fajnie ożywia lakier no i do użytku tylko ręcznego testowałem ją na bardzo zaniedbanym błotniku kumpla i daje radę, dla lepszego efektu warto przejechać tym ze 2-3 razy. Od razu Ci mówię że nie jest lekka w użyciu, trochę trza się napocić no i oczywiście później jakiego dobrego woska zaaplikuj [br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 13:47_________________________________________________będziesz sławny wujek :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU_Angel Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Ejjj Michas tez tak chcę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 _________________________________________________będziesz sławny wujek :naughty: ołjej jorr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 _________________________________________________będziesz sławny wujek :naughty: widzę biorą wszystkich jak leci :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 _________________________________________________będziesz sławny wujek :naughty: widzę biorą wszystkich jak leci :decayed: jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 właśnie to samo myślę o moim 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 właśnie to samo myślę o moim 1.6 skromniś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eu4yaon Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Rogal ta folia na dachu to karbon czy mat? bo nie doczytałem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Rogal ta folia na dachu to karbon czy mat? bo nie doczytałem :gwizdanie: jeśli dobrze pamiętam to mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 słyszałem że dłużej położona folia powoduje gnicie elementu na którym leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 słyszałem że dłużej położona folia powoduje gnicie elementu na którym leży jeśli przed położeniem niema uszkodzeń lakieru ani żadnych ognisk korozji to czemu miało by gnić? Tym bardziej że jesli chodzi o dach niema od spodu kontaktu z wodą. A patrząc na folię odcina ona dopływ powietrza a w tym tlenu. Korozja to utlenianie Więc powinno jeszcze lepiej chronić. Co innego było by na błotnikach gdzie od spodu masz kontakt z wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 słyszałem że dłużej położona folia powoduje gnicie elementu na którym leży pozdro600 na wiosne zgnije cale auto :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 tak tylko słyszałem od osób które to kleją ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 tak tylko słyszałem od osób które to kleją ;-) jak walą na rdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi