baksik Opublikowano 27 Grudnia 2006 Opublikowano 27 Grudnia 2006 gdziie są osadzone czujki ABS w Audi A4 2002r? :/
pre_pl Opublikowano 27 Grudnia 2006 Opublikowano 27 Grudnia 2006 mam nadzieję, że dobrze Ciebie zrozumiałem to jest dla osi przedniej podałem również od razu numery tego czujnika : 8E0 927 803 A 8E0 927 803 B
baksik Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2006 a który nr oznacza ta czujka?? dzieki za szybką odp
pre_pl Opublikowano 27 Grudnia 2006 Opublikowano 27 Grudnia 2006 baksik, do czego dążysz ? Pamiętam z innych postów, że masz jakieś problemy z układem ABS... Jeśli chcesz to naprawić wymieniając te czujniki, to nietędy droga moim zdaniem (choć może będzie taka potrzeba). A i B oznaczają strony (lewą i prawą). Wiesz, który czujnik masz do wymiany ?
baksik Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2006 bo powiem Tobie ze ja już nie wiem co ma robić od czegos musze zacząc i chce sprawdzić czujki być może to jest powód bo nic innego lepszego nie przychodzi mi na myśl! może coś mi poradzisz?
adadur Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Widać że kolega ma jakiś problem z kołami. Wyświetlanie znaczka od hamulców + kontrolki może pochodzić od czujnika przy kole ale zosta je na koniec jak poradzisz sobie z drganiami. Spróbuj podmienić koła.
Rekomendowane odpowiedzi