Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eeeee, coś Ci nie poszło ;P troche nie tak, no ale cóż, może kiedyś się nauczysz ;P

pozatym, nie mamy dwóch czarnych furek :gwizdanie:

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 247,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

eeeee, coś Ci nie poszło ;P troche nie tak, no ale cóż, może kiedyś się nauczysz ;P

pozatym, nie mamy dwóch czarnych furek :gwizdanie:

jakto nie czarne? to kto ma jaką?

Zrobilem jeszcze jakiś błąd?[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 14:42_________________________________________________aaaa spoiler pomyliłem... weidziałem :wink4::polew: :polew:

A to jaki Ty masz seves kolor auta?

Opublikowano

no nie, jedna to ciemny granat :decayed:

seves, 1.8T, ciemny granat,

ja, diesel czarny, spojler i ten nasz, łatwo-rezający się szyber :kox:[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 14:44_________________________________________________

A to jaki Ty masz seves kolor auta?

no on ma granat :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

no to juz wszystko wiem. Wydrukuje sobie ten post i powiesze nad łóżkiem to może kiedyś zapamiętam :) :) :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Siemian.. no normlanie powiem w skrocie :rolleyes:

:decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

siemian masz przechyj to b7 dzieki za 230 km/h na łuku :evil: :evil: :evil:

prawie w gacie narobiłem

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

prawie w gacie narobiłem

a potem opowiada jak to sarny nisko lataja nad droga :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

prawie w gacie narobiłem

miło było gościć :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Dzisiejsze składanie siemianowej rakiety :tongue4:

Opublikowano

Fajnie brzmi ten twój dieselek haha, nie no filmik naprawdę super ! :hi: czym kręciliście?

Opublikowano

Odgłosy przy wyprzedzaniu najlepsze :polew: :polew:.

za***iście złożony filmik :wink4:, "rakieta" też ładna :naughty:.

czym kręciliście?

Pełna profeska, komórka 1.3 megapikseli :kox:.

Opublikowano

Nikon d90 to taki na szybko trailerek czekamy na canona 5d marka II wiec hd pełne bedzie:) jest jeszcze materiał jak bedzie chwilka czasu to skleimy jakis dłuższy filmik:)

Opublikowano

1:07 ale rwał pobocze :decayed:[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 20:45_________________________________________________zwiastun zacny :wink4::good:

Opublikowano
:good:
Opublikowano
  • Autor

1:07 ale rwał pobocze :decayed:[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 20:45_________________________________________________zwiastun zacny :wink4::good:

hehe. Spostrzegawczy jesteś. :) :) :)

Ale fakt faktem że w czasie jazdy nie było mi tak do śmiechu. Dość mocno "spadłem" na to podobocze i w aucie zrobiło się dość głośno.

Usuwałem się jak najmocniej bo tak jak przypuszczałem fryzjerek, który to kręcił wcale nie wiedział czy nic nie jedzie z przeciwka a Andrzej w becie obok wchodził z gazem w ślepy zakręt, myśląc że fryzjer sprawdził że nic nie jedzie.

Wolałem zostawić troche miejsca i przyhamować. Na szczęscie wszystko dobrze się skonczyło.

A co do efektów dzwiękowych to fryzjerek poszedł po bandzie :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

filim mega - coprawda oglądałem i wyczekiwałem momentu w którym będzie siemianowa twarz - ale widać operator wiedział, że może to zniszczyć całość efektu i nie dopuścił do tego za co mu :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

pelna profeska Panowie :good:

kawal dobrej roboty :>

Siemian widze ze fura do zdjec to pali Ci jeszcze duuuzo wiecej niz przy upalaniu :gwizdanie: 20srednio nono ladnie ladnie :naughty:

nie no piekny filmik ujecie w garazu i zegary koks po prostu :kox:

:good: :good: :good:[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 22:45_________________________________________________

filim mega - coprawda oglądałem i wyczekiwałem momentu w którym będzie siemianowa twarz - ale widać operator wiedział, że może to zniszczyć całość efektu i nie dopuścił do tego za co mu :notworthy: :notworthy:

:tongue4:

:polew:

Opublikowano

dobre dobre ale siemian ja sie nie dziwie ze ciagle w cos przywalisz jak na drodze sie nie umiesz utrzymac :=)))) :polew:

Opublikowano
  • Autor

dobre dobre ale siemian ja sie nie dziwie ze ciagle w cos przywalisz jak na drodze sie nie umiesz utrzymac :=)))) :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: miałem worek na głowie żeby przez przypadek twarzy nie było widać to pewnie dlatego...

pelna profeska Panowie :good:

kawal dobrej roboty :>

Siemian widze ze fura do zdjec to pali Ci jeszcze duuuzo wiecej niz przy upalaniu :gwizdanie: 20srednio nono ladnie ladnie :naughty:

nie no piekny filmik ujecie w garazu i zegary koks po prostu :kox:

:good: :good: :good:[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 22:45_________________________________________________

:tongue4:

:polew:

no 20l to średnia z 50km w trakcie kręcenia tego filmu..

no przecież głupi nie jestem. Specjalnie latałem z workiem na głowie... tak na wszelki wypadek :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

jakoś krzywe to auto - ciewkawe dlaczego ?