Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myslalem,ze to bicie caly czas jest.

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 247,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ceramika, karbon, tytan, jeden uj.....

Siemianowi nic sie nie oprze

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Normalnie mi Cie siemian jest żal tyle starań ,kombinowania i dalej to samo :polew: :polew: :polew:

Nie myślałeś zapodać sobie czegoś montowanego w lokomotywach

:gwizdanie:

:decayed: tam tych problemów nie mają maszyniści :decayed:

Opublikowano

Już je zajechałeś :shocked::polew:

Teraz proponuję te => tarcze ceramiczne o średnicy 380 mm (przód)/ 350 mm (tył) od Porsche 911 GT2 RS :kox::decayed:

http://www.auto-motor-i-sport.pl/magazyn/0-300-przyspieszenie-predkosc-9ff-Speedart-Lamborghini-Bugatti-11472-5.html

Opublikowano

Już je zajechałeś :shocked::polew:

Teraz proponuję te => tarcze ceramiczne o średnicy 380 mm (przód)/ 350 mm (tył) od Porsche 911 GT2 RS :kox::decayed:

http://www.auto-motor-i-sport.pl/magazyn/0-300-przyspieszenie-predkosc-9ff-Speedart-Lamborghini-Bugatti-11472-5.html

:polew:

Opublikowano

Siemian zacznij hamować silnikiem trochę :polew: albo spadachron jeszcze w klapie zamontuj. dobrze że lubisz przy tych hamach grzebać :wink4:

ale na poważnie muszę się kiedyś z tobą przejechać żeby zobaczyć te prędkości i hamowanie :naughty::kox:

Opublikowano

A ja bym sprawdził felgi, pewnie któraś krzywa i potem jest bicie, bo od samego hamowania tarcz nie pokrzywisz :cool1:

Opublikowano

Nie no, ale teraz tak serio, to co to za tarcze są, że po tak krótkim czasie biją? :wallbash: Nie możesz ich reklamować?

Opublikowano

A ja bym sprawdził felgi, pewnie któraś krzywa i potem jest bicie, bo od samego hamowania tarcz nie pokrzywisz :cool1:

albo lozysko jest niedokrecone albo ma bicie jak u mnie bylo prawe musialem wymienic bo mi bilo kolo mysalem ze przegub a sie okazalo ze sie lozysko rozsypalo wymienilem juz jakies 40tys km i spokoj

Opublikowano
  • Autor

tak hammer koła się pokrzywiły od hamowania. Jade sobie autostradą, wszystko równiutko jezdzie. 5 hamowań z 220 do 0 i bicie...

Pomyśl czasem zanim coś napiszesz...

Opublikowano

tak hammer koła się pokrzywiły od hamowania. Jade sobie autostradą, wszystko równiutko jezdzie. 5 hamowań z 220 do 0 i bicie...

Wjechałeś w dziurę i pokrzywiłeś, a teraz Ci karzda tarcza biją :wallbash: poza tym, Tobie jednomas bije, poducha pod skrzynią bije... albo jesteś paranoikiem...

Opublikowano

siemian a już dotarłeś heble ?

jesli będzie bicie to można reklamować tarcze ale tego problemu wcześniej nie miałem w zestawach,

ja bym obstawiał na to że się zaciski powoli odkręcaja - sprawdz dokręcenie i itp

to są duże przeciażenia więc może to być to

Opublikowano
  • Autor

siemian a już dotarłeś heble ?

jesli będzie bicie to można reklamować tarcze ale tego problemu wcześniej nie miałem w zestawach,

ja bym obstawiał na to że się zaciski powoli odkręcaja - sprawdz dokręcenie i itp

to są duże przeciażenia więc może to być to

no zobaczymy. chłopaki wymieniaja dzisiaj cale zawieszenie z przodu to sie przypatrza na to :hi:

Opublikowano

W tych fioletowych miejscach tarcze wyglądają na lekko przygrzane :przebiegly:

Opublikowano

Jakby też do tego mialo dojść ? :decayed:

Opublikowano

Jakby też do tego mialo dojść ? :decayed:

moze przypalone sa troche :mysli:
Opublikowano

wygladaja jak przypalone, ciekawe, czy je porzadnie dotarl :wink4:

ja nie mialem problemu z biciem do momentu jak nie zaczal mi syf z ulicy niszczyc tarcz (nie mam oslon).

Opublikowano
  • Autor

no zobaczymy co bedzie. Jak narazie auto do poniedziałku stoi u Wojtusia. Wyszło troche więcej rzeczy do roboty niż myślałem...

Teraz wygląda tak:

uw.jpg

A tutaj przy okazji nowe klameczki z RSa: :decayed::wink4:

kl.jpg

Opublikowano

Co nadal w podkładzie jeździsz :shocked: no lakieruj go na zimę :decayed:

Opublikowano

Siemian ale tak szczerze to jak miasz cel w takich hamowaniach ? Ja mam prawo jazdy prawie 15 lat przejzdzilem juz troche kilometrow nie tylko w PL i nie wszystko zgodnie z przepisami i nigdy nie mialem potrzeby shamowac sie z takich predkosci do 0.Nawet na torze hamulce nie dostaje tak w piz*e jak przy takim wlasie hamowaniu z ogromnej predkosci i do tego powtorzynym kilka razy.Ja sie nidzie ze sie pokrzywily bo nie ma traczy ktora by to zniosla :rolleyes:

Opublikowano

nie zrozumiesz Siemiana :> :> :> :>

mnie też :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: