Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 246,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ciekawe czy te ledy w pozycji u Bart-s'a to te które montowałem :mysli: bo dają całkiem ładnie po oczach

Opublikowano

mały spocik :naughty:

Jak widać wysokości aut są prawie porównywalne :wink4:

201202022204%20(kopiowanie).jpg

Dobra, to który to Mistrz, a który to Małgorzata :polew: :polew: :polew: :polew:

btw siemian nawet ładne to Twoje audi ...z daleka :>

Ale i tak twierdzę, że B6 to jednak B6 :) idealnie zdizajnowana linia nadwozia. Niestety B7 już tak ładne nie jest :( za ładną b-szóstką się zawsze obejrzę, za b7 już niekoniecznie :)

Opublikowano
  • Autor

Dobra, to który to Mistrz, a który to Małgorzata :polew: :polew: :polew: :polew:

Ale i tak twierdzę, że B6 to jednak B6 :) idealnie zdizajnowana linia nadwozia. Niestety B7 już tak ładne nie jest :( za ładną b-szóstką się zawsze obejrzę, za b7 już niekoniecznie :)

:polew: :polew: :polew:

nie nie to jest galeria na stacji :polew:

Bartkowi chyba spodobał się czarny mat :decayed::naughty:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

nie nie to jest galeria na stacji :polew:

Bartkowi chyba spodobał się czarny mat :decayed::naughty:

robi robotę :good:

Opublikowano

Obydwa auta są kozackie :good: gleba robi robote, ciekawe jak bedzie wyglądać furka na 19" :cool1:

Jedno co mnie wkurza to zawieszenie które dostaje po d*pie od 19" :disgust: Mi po jednym sezonie juz cos puka w prawym przednim kole :wallbash:

Opublikowano

A na PW cisza :)

Opublikowano
  • Autor

?? :mysli:

Opublikowano

Może tak - zdjęcia fury Siemiana absolutnie nie oddają efektu live. Auto prezentuje się świetnie (w myślach już zacząłem rozważać folię :polew:). No i ładne to jego B7 - jak postawiłem moje przy jego to wyszła niezła kupa :wink4:

:polew: jedna fota bez tablic a zaraz z tablicami

gdzie tam Bart-s'a wywiało :mysli:

Bartku - moja mama mieszka w BB, wpadam tu co jakiś czas z odwiedzinami :wink4:

ciekawe czy te ledy w pozycji u Bart-s'a to te które montowałem :mysli: bo dają całkiem ładnie po oczach

Tak to cały czas te same KIMOTO ;) Ale już niedługo na pokład wchodzi CANBUS (wywalam kable).

A widzisz Mystic - mnie już przechodzi buda B6. Powoli chciałbym coś nowszego :wink4: Dzisiejszy mini-spot dał mi do myślenia :decayed:

Opublikowano

Dzisiejszy mini-spot dał mi do myślenia :decayed:

jesli B7, to tylko RS4 :)

Opublikowano

?? :mysli:

Pytałem o Twoje łopatki z kiery RS5 :)

Opublikowano
  • Autor

a nie odpisalem Ci? narazie nie wiem co z nimi bede robil... za zimno jest :decayed:[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 10:29_________________________________________________

Może tak - zdjęcia fury Siemiana absolutnie nie oddają efektu live. Auto prezentuje się świetnie (w myślach już zacząłem rozważać folię :polew:). No i ładne to jego B7 - jak postawiłem moje przy jego to wyszła niezła kupa :wink4:

ja jak tak patrzyłem po fotkach to doszedłem do wniosku ze te autka nasze zrobily się bardzo podobne (pomijając podział B6-B7) co mnie bardzo cieszy bo auto Bartka po tym jak zobaczyłem go na żywo w Jarosławcu a potem w Bukowinie, było wzorem który chciałem osiągnąć.

Myśle że efekt będzie jeszcze bardziej widoczny po zamontowaniu letnich kół w rozmiarze 19'.

Opublikowano

Dzisiejszy mini-spot dał mi do myślenia :decayed:

jesli B7, to tylko RS4 :)

Jeśli już to osobiście bym wolał B8 w avancie. Mega mi się podoba przedlift z tymi punktowymi ledami :kox: po lifcie nie robi już tego efektu jak wtedy gdy weszła B8, no ale może trzeba się przyzwyczaić i się zacznie podobać :decayed:

Opublikowano

powiem jedno te ledy nowe swieca zajebiaszczo mocno mialem okazje jechac przed takim poliftowym a5 i wali po galach niezle tego nie bylo przedtem i wyglada calkiem calkiem na zywo nie ma tragedii

Opublikowano

Marek ten czarny wyglada kozacko ale sam bym sie chyba nie odwazyl swojej tak zrobic :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Marek ten czarny wyglada kozacko ale sam bym sie chyba nie odwazyl swojej tak zrobic :gwizdanie:

a to czemu? :wink4:

Opublikowano

lubie swoj niebieski ale czarny twoj jest :good:

Opublikowano
  • Autor
:decayed: :decayed:
Opublikowano

jeszcze te twoje fotele :slina:

ogolnie dopiesciles furke niezle wypasik masz niezly w srodku :)

Opublikowano
  • Autor

jeszcze te twoje fotele :slina:

ogolnie dopiesciles furke niezle wypasik masz niezly w srodku :)

poluje na coś lepszego do środka bo to co mam to mi się już znudziło...