siemian Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 tolek cisza mi tutaj... jutro :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 ciuuu, do jutra to ja nie wiem.... nie wytrzymam, muszę się czymś zająć, wyrezam sobie może dzisiaj kolorowy FIS u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 dawaj tolek na pw ,nie powiem siemianowi :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 z chęcią, bo jest o czym gadać, ale obiecałem siemianowi, że nie powiem nikomu, jutro się wszyscy dowiedzą... to do jutra jeszcze się wstrzymam <nie powiem> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 lekka zmiana będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 będzie avant cabrio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 będzie avant cabrio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 aaaaa daleko jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 no dobra.... na chwile obecną wygląda tak: :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 łłłłłoooooożżżżżeeeeeszzzzz qqqqquuuuurrrrfffffaaaaa !!!!!!!!!!!!!![br]Dopisany: 14 Lipiec 2011, 16:53_________________________________________________dużo foliii na to poszło ????? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Grubo. Duzo streczu musiales kupic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 dorobił się chłopak na tych zestawach hamulcowych i zmieniarkach i reza.. fajnie teraz wyglada w tym macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 no dobra.... na chwile obecną wygląda tak: :decayed: :decayed: Ja pindole efekt :gwizdanie: Pewnie poszlo ze dwie rolki folii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trezor Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Wow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 no i to jest to!! B7 wygląda przekozak z macie :kox: jest moc [br]Dopisany: 14 Lipiec 2011, 17:26_________________________________________________ps, ale felga chyba przydałaby się trochę inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 składamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Sam bym cos takiego chetnie zrezal... :gwizdanie: Tylko jakis odwazniejszy kolorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 nie potrafie pojac co w tym fajnego/ladnego auto wyglada jakby bylo tylko w podkladzie ... Ostatnio widzialem bmw x6 w takim wlasnie macie-rece mi opadly. Rozumiem okleic stare auto ze zniszczonym lakierem- lepiej czarny podklad strecz niz stary matowy lakier ,ale po co kilkuletnie z lakierem w bdb stanie i to jeszcze audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 piknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi