Rosemeyer Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Co ciekawe jak porównaliśmy ceny z kumplem który interesował się tym rok temu to zdziwiliśmy się bo okazało się że jest drożej. W firmach w których rok temu za oklejenie mówili 3000 w tym roku chcieli 4. Na pierwszym roku ekonomii tego ucza: maly popyt=niska cena, duzy popyt=ceny rosna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 no wiem wiem, akurat pierwszy rok ekonomii jest mi dobrze znany :polew: :polew: :polew: :polew: Ale nie wiedziałem że popyt aż tak wzrósł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 przyszły nowe graty :kox: W czwartek montaż razem z nowymi tarczami i klockami EBC YellowStuff :kox: Siema Siemian... u mnie jeszcze esowe heble leżą w kartoniku ... ale jestem ciekaw jak się sprawdzi to EBC... a w przypadku przewodów to z tyłu wyjmujesz tą śrubę "T" jak Devastation radzi czy dajesz to co jest w komplecie z "HEL"-em? u mnie wkońcu dochodzi że heble na sierpień się szykuja... ale licze że tarcze, klocki osłony przewody to 3k + Ile kosztowały cie EBC i przeowdy? moze byc na Prive. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 co do śrub to jeszcze nie wiem właśnie. W czwartek montaż wtedy będe się zastanawiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 śruby z ori przewodów w/g mnie są z solidniejszego materialu :good: po wybiciu z przewodów może lekko ucierpiec gwint :decayed: ale wystarczy poprawic go narzynką M12X1 i wszystko bedzie hulac :good: nie polecam z przewodów HEL-a podkładek, szajs jak ich mało, lepiej załozyc ori[br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 22:04_________________________________________________aaaa i jeszcze jedna chu....jnia jaka wiąże sie z HEL-em, a konkretnie mowiąc z tylnymi przewodami ori przewód zamocowany do zacisku ma blokowanie przewód HEL-a nie ma takiego blokowania i jest duze prawdopodobieństwo że od drgań zawieszenia może sie poluzowac Siemian dostal ode mnie juz na ten temat wykład przez telefon :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 aaaa i jeszcze jedna chu....jnia jaka wiąże sie z HEL-em, a konkretnie mowiąc z tylnymi przewodami ori przewód zamocowany do zacisku ma blokowanie przewód HEL-a nie ma takiego blokowania i jest duze prawdopodobieństwo że od drgań zawieszenia może sie poluzowac Siemian dostal ode mnie juz na ten temat wykład przez telefon :polew: :polew: to żeby mu kiedyś pedał nie zrobił się miękki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 autko mat koła zawiecha dodatki właściciel co tu więcej dodać co do właścicela to bym sie spierał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 http://old.culturegarage.com/wp-content/uploads/2008/09/flat_black_001.jpg http://old.culturegarage.com/wp-content/uploads/2008/09/flat_black_002.jpg http://old.culturegarage.com/wp-content/uploads/2008/09/flat_black_003.jpg fele fajnie się prezentują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 autko mat koła zawiecha dodatki właściciel co tu więcej dodać co do właścicela to bym sie spierał no ......................................... jak to mówią w Bielsku na takich hhmmmmmmm :mysli: .................................już wiem przypomniałem sobie - gołodupiec :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Nie bede z Tobą początkujacy nawet gadał :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Nie no Siemian jest spoko koleś, jak mu jakiś moduł nie działa to sprzedaję za wodą z nadzieją, że nie trzeba będzie zwracać :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Nie no Siemian jest spoko koleś, jak mu jakiś moduł nie działa to sprzedaję za wodą z nadzieją, że nie trzeba będzie zwracać :polew: :polew: Buahaha... młody wymienie Ci go na Q jak będziesz w PL. :decayed: ...jak będziesz grzeczny :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Nie no Siemian jest spoko koleś, jak mu jakiś moduł nie działa to sprzedaję za wodą z nadzieją, że nie trzeba będzie zwracać :polew: :polew: Buahaha... młody wymienie Ci go na Q jak będziesz w PL. :decayed: ...jak będziesz grzeczny :polew: :polew: :polew: hahahaha znowu aż Ci chyba sam zawiozę te 2 moduły bo jeszcze mi nie wierzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 dalej Ci nie wierze :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 u mnie wkońcu dochodzi że heble na sierpień się szykuja... ale licze że tarcze, klocki osłony przewody to 3k + a gdzie Ty to kupujesz? w ASO? btw, ile kosztuja tarcze przod od S4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 dalej Ci nie wierze :polew: :polew: No i masz rację, wydymałem Cię na 120 zł :evil: :evil: wariat ze mnie co :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 :polew: dobra daj już spokój :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Ok, koniec Ładne auto Siemian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 nowe tarcze, klocuszki i przewody hamulcowe w stalowym oplocie Jak narazie przejechałem z 10km ale zauważyłem że hamulec zrobił się strasznie czuły... przy pierwszym hamowaniu dobrze że miałem pasy zapięte. Auto dużo mocniej hamuje przy lekkim naciśnięciu hamulca :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi