Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

siemian

Rekomendowane odpowiedzi

Co ciekawe jak porównaliśmy ceny z kumplem który interesował się tym rok temu to zdziwiliśmy się bo okazało się że jest drożej. W firmach w których rok temu za oklejenie mówili 3000 w tym roku chcieli 4.

Na pierwszym roku ekonomii tego ucza: maly popyt=niska cena, duzy popyt=ceny rosna :wink4:

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

no wiem wiem, akurat pierwszy rok ekonomii jest mi dobrze znany :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Ale nie wiedziałem że popyt aż tak wzrósł

przyszły nowe graty :kox: :kox: :kox:

W czwartek montaż razem z nowymi tarczami i klockami EBC YellowStuff :kox: :kox:

brakeline.jpg

Siema Siemian... u mnie jeszcze esowe heble leżą w kartoniku ;)... ale jestem ciekaw jak się sprawdzi to EBC... a w przypadku przewodów to z tyłu wyjmujesz tą śrubę "T" jak Devastation radzi czy dajesz to co jest w komplecie z "HEL"-em?

u mnie wkońcu dochodzi że heble na sierpień się szykuja... ale licze że tarcze, klocki osłony przewody to 3k +

Ile kosztowały cie EBC i przeowdy? moze byc na Prive.

śruby z ori przewodów w/g mnie są z solidniejszego materialu :good: :good: :good:

po wybiciu z przewodów może lekko ucierpiec gwint :decayed: :decayed: :decayed:

ale wystarczy poprawic go narzynką M12X1 i wszystko bedzie hulac :good: :good:

nie polecam z przewodów HEL-a podkładek, szajs jak ich mało, lepiej załozyc ori[br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 22:04_________________________________________________aaaa i jeszcze jedna chu....jnia jaka wiąże sie z HEL-em, a konkretnie mowiąc z tylnymi przewodami

ori przewód zamocowany do zacisku ma blokowanie

przewód HEL-a nie ma takiego blokowania i jest duze prawdopodobieństwo że od drgań zawieszenia może sie poluzowac

Siemian dostal ode mnie juz na ten temat wykład przez telefon :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

aaaa i jeszcze jedna chu....jnia jaka wiąże sie z HEL-em, a konkretnie mowiąc z tylnymi przewodami

ori przewód zamocowany do zacisku ma blokowanie

przewód HEL-a nie ma takiego blokowania i jest duze prawdopodobieństwo że od drgań zawieszenia może sie poluzowac Siemian dostal ode mnie juz na ten temat wykład przez telefon :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

to żeby mu kiedyś pedał nie zrobił się miękki :gwizdanie:

autko :kox: mat :kox: koła :kox: zawiecha :kox: dodatki :kox:właściciel :kox: co tu więcej dodać :wink4:

co do właścicela to bym sie spierał :mysli::decayed:

no .........................................

jak to mówią w Bielsku na takich hhmmmmmmm :mysli: :mysli: :mysli:.................................już wiem :naughty: przypomniałem sobie :decayed: -

gołodupiec

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Nie no Siemian jest spoko koleś, jak mu jakiś moduł nie działa to sprzedaję za wodą z nadzieją, że nie trzeba będzie zwracać :thumbdown:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Nie no Siemian jest spoko koleś, jak mu jakiś moduł nie działa to sprzedaję za wodą z nadzieją, że nie trzeba będzie zwracać :thumbdown:

Buahaha... młody wymienie Ci go na Q jak będziesz w PL. :decayed: :decayed: :decayed:

...jak będziesz grzeczny :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Buahaha... młody wymienie Ci go na Q jak będziesz w PL. :decayed: :decayed: :decayed:

...jak będziesz grzeczny :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

hahahaha znowu aż Ci chyba sam zawiozę te 2 moduły bo jeszcze mi nie wierzysz :D

u mnie wkońcu dochodzi że heble na sierpień się szykuja... ale licze że tarcze, klocki osłony przewody to 3k +

a gdzie Ty to kupujesz? w ASO?

btw, ile kosztuja tarcze przod od S4?

nowe tarcze, klocuszki i przewody hamulcowe w stalowym oplocie :decayed::naughty:

hebc.jpg

Jak narazie przejechałem z 10km ale zauważyłem że hamulec zrobił się strasznie czuły... przy pierwszym hamowaniu dobrze że miałem pasy zapięte. :decayed::naughty: Auto dużo mocniej hamuje przy lekkim naciśnięciu hamulca :kox: :kox: :kox: