H4mm3R Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Srebrne łopatki robią robotę :decayed:
Brysio Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Srebrne łopatki robią robotę :decayed: zwlaszcza w manualu ) juz podpial kierunki zeby mial szybciej przy zmianie pasa ))
Dzo-Dzo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 prezes ale masz pedalek wyslizgany od sprzegla ladnie to musi miec nalatana km podobno w niemczech byla folia na nim bezowa i w taxi jezdzil
siemian Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Srebrne łopatki robią robotę :decayed: dam do obszycia sraczkowatą alkantarą... będzie wersja ekskluziw :polew: :polew: ...przepraszam sam okleje wyjdzie złotówke taniej :polew: [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 12:54_________________________________________________ prezes ale masz pedalek wyslizgany od sprzegla ladnie to musi miec nalatana km podobno w niemczech byla folia na nim bezowa i w taxi jezdzil e tam Dzo-Dzo milion km to wcale nie tak dużo :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Srebrne łopatki robią robotę :decayed: to tylko u Siemiana możliwe
siemian Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Srebrne łopatki robią robotę :decayed: to tylko u Siemiana możliwe jakbyś umial czytać to wiedziałbyś że te łopatki za niedługo znikną... Poproś żone niech Ci wcześniejsze posty też poczyta
alvaro Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Kiera fajna ale albo foto tak wyszło albo antracytowa kiera gryzie się z czarną deską, gałką i innymi czarnymi elementami...
miron78 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Srebrne łopatki robią robotę :decayed: to tylko u Siemiana możliwe jakbyś umial czytać to wiedziałbyś że te łopatki za niedługo znikną... Poproś żone niech Ci wcześniejsze posty też poczyta przeczytałem [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 13:59_________________________________________________ Kiera fajna ale albo foto tak wyszło albo antracytowa kiera gryzie się z czarną deską, gałką i innymi czarnymi elementami... a co w tej sztuce się nie gryzie
siemian Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Srebrne łopatki robią robotę :decayed: to tylko u Siemiana możliwe jakbyś umial czytać to wiedziałbyś że te łopatki za niedługo znikną... Poproś żone niech Ci wcześniejsze posty też poczyta przeczytałem [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 13:59_________________________________________________ Kiera fajna ale albo foto tak wyszło albo antracytowa kiera gryzie się z czarną deską, gałką i innymi czarnymi elementami... a co w tej sztuce się nie gryzie no to widze że chyba podwyżke dostałeś skoro tyle czasu spędzasz w jedynej kafejce internetowej w Knurowie. Alvaro kiera jest tego samego koloru co tamte. Na zdjeciu to tak wyszło.
miron78 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ps. Siemian - ostatnio widziałem na żywo kiere z B8 po lifta z s-line - ta to dopiero wygląda
siemian Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ps. Siemian - ostatnio widziałem na żywo kiere z B8 po lifta z s-line - ta to dopiero wygląda hmmm.... tam jest ta pod nową multifunkcje?[br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 14:18_________________________________________________jesli tak to miałem taką w ręce, śliczna, ale obawiam się że były kłopot z MF w B7
miron78 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 tak kosztowała 1100 + poduszka 1100 - ale wygląd powalający, nówkę sztuke mieli ( Ci ode mnie z Knurowa )
siemian Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 tak kosztowała 1100 + poduszka 1100 - ale wygląd powalający, nówkę sztuke mieli ( Ci ode mnie z Knurowa ) No to mówimy o takiej samej. Ja mam z tego samego zródła co oni. Jak byś chciał to daj znać Ciekaw jestem czy do b7 dałoby się jakoś taką wsadzić żeby chodziła MF
virus31 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 no fajna. na łopatkach wyrezac tylko kierunki w trybie autostradowym. 3 mrugniecia i git majonez
Arturoo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 e co tu tak pusto , ponoć było ciekawie
mk4 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 no fajna. na łopatkach wyrezac tylko kierunki w trybie autostradowym. 3 mrugniecia i git majonez ciekawy pomysł
Brysio Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 toc przecie napisalem na jednym kierunek lewy (prawego mu nie trzeba) na drugim blenda )
Rekomendowane odpowiedzi