virus31 Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 żartowałem oczywista. to by była jawna profanacja . ale kiedyś sie juz możliwości modów skończą i wtedy Siemian zmieni fure.
skrab Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Już dawno by zmienił tyko tyle kasy co chce za nią nikt nie chce dać ,za dużo w nią wpakował ..
siemian Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Opublikowano 1 Listopada 2012 hmmm... pierwsze słysze żebym kiedykolwiek chciał sprzedać lub próbował sprzedać to auto... Nawet jak pojawiła się w planach zmiana na a5 to a4 miało zostać dla Madzi.
skrab Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 To może się przesłyszałem kiedyś, myślałem że była gadka taka..
Mamber Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Już dawno by zmienił tyko tyle kasy co chce za nią nikt nie chce dać ,za dużo w nią wpakował.. Chyba raczej jesteś jednym z tych co by chcieli a nie mogą
skrab Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Już dawno by zmienił tyko tyle kasy co chce za nią nikt nie chce dać ,za dużo w nią wpakował.. Chyba raczej jesteś jednym z tych co by chcieli a nie mogą Ja jeszcze mogę, chyba że z tobą coś nie tak
wrclaguna Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Jak oglądam fotki z pierwszej strony to ....to auto przeszło juz naprawdę wiele zmian Tak trzymać
Dev Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 no ale własnie pisze że mogłem mieć silnik i napęd do przekładki i chyba zrobiłem błąd że się nie zdecydowałem... przekładka jest bez sensu lepiej kupic z ori napedem i silnikiem i rezanie mozna rozpocząć od nowa :decayed:
MAT1000 Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 A pasy bezpieczeństwa ? Zmieniasz ? W zestawie audi dawało białe
siemian Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Opublikowano 1 Listopada 2012 leżą na biurku, ale narazie czasu nie mam
Stolkien Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 decha cabrio wcale nie jest identycnie mocowana duuuzo rezania wiem bo sprawdzalem...Bez sensu.
adamooo Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Siemian rob boczki biale tak jak jest ori w b7 i u mnie w aucie... I rezaj 3.0tdi..zima idzie..
MarianekZg Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 zrobi, zrobi - jemu dwa razy nie trzeba mówić :grin:
siemian Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Opublikowano 1 Listopada 2012 Siemian rob boczki biale tak jak jest ori w b7 i u mnie w aucie... I rezaj 3.0tdi..zima idzie.. z tego co wiem bo białe były w wersji exclusive, w zwykłej były czarne. Najpierw zobaczymy jak fotele wyjda
siemian Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Opublikowano 1 Listopada 2012 :decayed::decayed::decayed: nie powiem, ciekawie to wygląda , jeszcze jakby złote klamki były to byłbym pewiem że to gdzies w Rosji
szczawik Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 http://s9.postimage.org/ur8wivn7f/yperu6yq.jpg\bedzie pieknie... mam taki koc... sieman mogę Ci odpalić jak chcesz:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi