Arturoo Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 No nareszcie te białe fotele z czymś grają ....z łopatkami przy kierze ??.....
siemian Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Opublikowano 20 Lutego 2013 No nareszcie te białe fotele z czymś grają ....z łopatkami przy kierze ??..... z Twoim obitym ryjem jak Cie spotkam :grin: ---------- Post dopisany at 03:31 ---------- Poprzedni post napisany at 03:31 ----------
Bart-S Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 ...co to ostatnio za spięcia w Waszej ekipie?
siemian Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Opublikowano 20 Lutego 2013 nie nie... tutaj nie ma żadnych spięć. Arturek lubi jak się tak do niego mówi :decayed: nie no a tak na poważnie to ja nie zauważyłem spięć. To akurat było całkowicie na żarty Arturo to akurat pomocna duszyczka... Tylko trzeba poziom trzymać żeby się gołodupiec nie rozbrykał :polew: Jak chcecie żeby ktoś wam wycofał w dystrybutor na stacji benzynowej śmiało piszczie do Arturka :decayed: oj ale to stare dzeje...:decayed: Pompa VP pierwsza, pomapa VP druga itd Tak więc spięć nie ma... a jeśli ktoś nie potrafi wyciągać wniosków to tak się kończy od lat to samo u nas
Bieniek Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Siemian chyba na bombie wrocil w nocy,ze takie mile rzeczy pisze o Arturze:decayed: Przez tel zawsze mowi co innego:facepalm::facepalm:
Arturoo Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 nie nie... tutaj nie ma żadnych spięć. Arturek lubi jak się tak do niego mówi :decayed:nie no a tak na poważnie to ja nie zauważyłem spięć. To akurat było całkowicie na żarty Arturo to akurat pomocna duszyczka... Tylko trzeba poziom trzymać żeby się gołodupiec nie rozbrykał :polew: Jak chcecie żeby ktoś wam wycofał w dystrybutor na stacji benzynowej śmiało piszczie do Arturka :decayed: oj ale to stare dzeje...:decayed: Pompa VP pierwsza, pomapa VP druga itd Tak więc spięć nie ma... a jeśli ktoś nie potrafi wyciągać wniosków to tak się kończy od lat to samo u nas co za parówa :decayed: Bartku tak jak Marecki pisze nie ma napinki ---------- Post dopisany at 08:30 ---------- Poprzedni post napisany at 08:28 ---------- Siemian chyba na bombie wrocil w nocy,ze takie mile rzeczy pisze o Arturze:decayed:Przez tel zawsze mowi co innego:facepalm::facepalm: wiem Bieniek wiem.....nie pierwszy raz o tym słyszę :grin: ,że w oczy wszystkiego nie potrafi powiedzieć ---------- Post dopisany at 08:32 ---------- Poprzedni post napisany at 08:30 ---------- nie nie... tutaj nie ma żadnych spięć. Arturek lubi jak się tak do niego mówi :decayed:nie no a tak na poważnie to ja nie zauważyłem spięć. To akurat było całkowicie na żarty Arturo to akurat pomocna duszyczka... Tylko trzeba poziom trzymać żeby się gołodupiec nie rozbrykał :polew: Jak chcecie żeby ktoś wam wycofał w dystrybutor na stacji benzynowej śmiało piszczie do Arturka :decayed: oj ale to stare dzeje...:decayed: Pompa VP pierwsza, pomapa VP druga itd Tak więc spięć nie ma... a jeśli ktoś nie potrafi wyciągać wniosków to tak się kończy od lat to samo u nas polecam się
siemian Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Opublikowano 20 Lutego 2013 Siemian chyba na bombie wrocil w nocy,ze takie mile rzeczy pisze o Arturze:decayed:Przez tel zawsze mowi co innego:facepalm::facepalm: coś w tym jest. lakierowałem regały. nawdychałem się świństwa to pewnie na haju byłem :decayed:
wrclaguna Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Marek środek pewnie szykuje do ślubu
H4mm3R Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Marek środek pewnie szykuje do ślubu A ja wiem kto będzie kierowcą
H4mm3R Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Ty? ........... Ni .... nie nie... tutaj nie ma żadnych spięć. Arturek lubi jak się tak do niego mówi :decayed:nie no a tak na poważnie to ja nie zauważyłem spięć. To akurat było całkowicie na żarty Arturo to akurat pomocna duszyczka... Tylko trzeba poziom trzymać żeby się gołodupiec nie rozbrykał :polew: Jak chcecie żeby ktoś wam wycofał w dystrybutor na stacji benzynowej śmiało piszczie do Arturka :decayed: oj ale to stare dzeje...:decayed: Pompa VP pierwsza, pomapa VP druga itd Tak więc spięć nie ma... a jeśli ktoś nie potrafi wyciągać wniosków to tak się kończy od lat to samo u nas
alvaro Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Pewnie przyszła żona i tak już do końca życia jego lub jej...
siemian Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Opublikowano 21 Lutego 2013 dzisiaj poczyściłem troszke Recaroski. Przed: w trakcie: od razu widać gdzie było czyszczone i po:
siemian Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Opublikowano 21 Lutego 2013 Zestaw do czyszczenia skrzanej tapicerki samochodowej COLOURLOCK - Sklep lederzentrum - rodki do skr
P-U-M-A Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Marek na tych fotach wyglądają nadal na mega uje****
siemian Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Opublikowano 21 Lutego 2013 bo na pierwszych 3 są mega ujebane
P-U-M-A Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Wiem. Najlepiej te gdzie masz po części wyczyszczone tam ewidentnie widać różnicę
siemian Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Opublikowano 21 Lutego 2013 dokladnie. szczerze mowiac bylem zaskoczony że tak ładnie to schodzi tym środkiem
P-U-M-A Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Jak by nie było to już bardzo wysoka półka kosmetyków do skór:wink:
Rekomendowane odpowiedzi