siemian Opublikowano 2 Września 2013 Autor Opublikowano 2 Września 2013 staniemy na kreske to zobaczysz czym się podniecać a fakt też mnie to zastanawiało czemu nagle wyszły tak duże straty skoro wszystko jest takie jak było...
srb38vx Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 staniemy na kreske to zobaczysz czym się podniecać a fakt też mnie to zastanawiało czemu nagle wyszły tak duże straty skoro wszystko jest takie jak było... To ja ci Maro powiem czemu masz takie straty w mocy podobno na korekcie siedziałeś w autku jeszcze nie dawno ważyłeś 70 kg a teraz 120 kg auto musiało to poczuć
FBI Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 a Powiedz założyłeś nowe tarcze? bo w tym też może być odpowiedź. a jak jest tak jak napisał srb38vx to wiesz co bedzie jak wroce? .......:whip2::whip2:
Arturoo Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 a Powiedz założyłeś nowe tarcze? bo w tym też może być odpowiedź.a jak jest tak jak napisał srb38vx to wiesz co bedzie jak wroce? .......:whip2::whip2: kolejny spalony iphone ??
siemian Opublikowano 3 Września 2013 Autor Opublikowano 3 Września 2013 no w sumie założyłem... ale żeby aż takie straty przez to wyszły? ciekawe
FBI Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 no w sumie założyłem... ale żeby aż takie straty przez to wyszły? ciekawe No to masz odpowiedz Bracie:decayed:
Arbam Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Siemian, jestes teraz w Cro? czy widziałem identyczne autko jak Twoje w Baska Voda?
H4mm3R Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Siemian, jestes teraz w Cro? czy widziałem identyczne autko jak Twoje w Baska Voda? Tak, to jest siemian
Arbam Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Ha, ale zbiegowisko okoliczności tak sie zastanawialem wlasnie czyja to bestia na bramkach w Cro
Arturoo Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Ha, ale zbiegowisko okoliczności tak sie zastanawialem wlasnie czyja to bestia na bramkach w Cro To narzeczony Madzi
siemian Opublikowano 5 Września 2013 Autor Opublikowano 5 Września 2013 Ha, ale zbiegowisko okoliczności tak sie zastanawialem wlasnie czyja to bestia na bramkach w Cro To narzeczony Madzi :polew: tak tak to ja :decayed::decayed: ogólnie zauważam tu bardzo dużo A4 z polski
Arbam Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 no sporo ale Twoje rzuciło mi się w oczy i tak mówie do żonki, że gdzieś ja to już widziałem my stacjonujemy w Breli
KmK Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Ha, ale zbiegowisko okoliczności tak sie zastanawialem wlasnie czyja to bestia na bramkach w Cro ta bestia jest po zawale, prawdopodobnie nawet nawet na parówki by się nie nadawała:decayed:
#Przemo# Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 ta bestia jakoś dziwnie "zrzuca" skórę
turzol Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Siemian, jestes teraz w Cro? czy widziałem identyczne autko jak Twoje w Baska Voda? Tez mi sie rzucila w oczy dzisiaj po Basce smiga jeszcze czarne S4 B7 z Radomia
wladi Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Siemian, jestes teraz w Cro? czy widziałem identyczne autko jak Twoje w Baska Voda? To nie Siemian, jemu folia zeszła z auta:decayed::decayed:
Rekomendowane odpowiedzi