FBI Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Co to Q@#$%^ za piłeczka:D:polew:Bracie cieszę się, że wszystko się udało:wink: Obejrzałem zdjęcia i muszę powiedzieć, że efekt przeszedł moje oczekiwania:D jeżeli jednak z czasem okaże się, że światło jest za silne, dorobimy moduły ściemniające pod CAN. to kiedy można podjechac do CIebie na montaz???!!!??? Jak na razie taki mod pozostanie tylko w audi Siemiana oraz moim;) oczywiście jeżeli zebrała by się odpowiednia liczba chętnych, rozważymy takie masowe rezanie;)
poziek Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Co to Q@#$%^ za piłeczka:D:polew:Bracie cieszę się, że wszystko się udało:wink: Obejrzałem zdjęcia i muszę powiedzieć, że efekt przeszedł moje oczekiwania:D jeżeli jednak z czasem okaże się, że światło jest za silne, dorobimy moduły ściemniające pod CAN. to kiedy można podjechac do CIebie na montaz???!!!??? Jak na razie taki mod pozostanie tylko w audi Siemiana oraz moim;) oczywiście jeżeli zebrała by się odpowiednia liczba chętnych, rozważymy takie masowe rezanie;) Pierdolnąłbym se takie coś w mojej coupe quattro. Czyli jest nas już 2
akjam Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 Dobre te oświetlenie... Biały kolor idealnie z tymi skórami się komponuje!
jakubekk Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 piekne jest to Twoje auto, często Cię widzę w bielsku. Tylko kurde zawsze jak jest spot w Jaworu to jestem wtedy w krakowie. BTW. Teraz na week bede w bielsku, jakby się komuś nudziło to mi też się będzie nudziło
KmK Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Siemian, normalnie jeszcze tylko drzwi Ci nie świeciły:wink: Ale powiem, Ci że w sumie mod na czasie, Święta za pasem, będzie jak znalazł
koszykbb Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 No efekt świetny. Szkoda tylko, że do wnętrza B5 nie pasuje tak a stylistyka Kiedy można obejrzeć efekt na żywo?
Arturoo Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 hmmmmmmmmmm....ciekawe ,czy nie pasuje ??????
koszykbb Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 W B5 imo nie będzie to pasowało. Poza tym nie ma miejsca, żeby sensownie wepchnąć gdzieś światło aczkolwiek może będzie to dla mnie motywacja do wyrezania lekkiego, czerwonego podświetlenia klamek
#Przemo# Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Siemian ekstra mod wygląda zajefajnie 02-10 będziesz na grilu to oblukamy
siemian Opublikowano 2 Października 2013 Autor Opublikowano 2 Października 2013 a dziękuje też jestem bardzo zadowolony ---------- Post dopisany 02-10-2013 at 09:41 ---------- Poprzedni post napisany 30-09-2013 at 11:38 ---------- do kompletu doszły ledowe lampki od podświetlania podłoża po otwarciu drzwi (żółte światło z żarówek troche teraz nie pasowało). Od razu uprzedzam górnych żarówek w lampkach podsufitki zmieniać nie będe bo używam ich tylko gdy potrzebuje żeby w aucie było jasno i taka barwa światła mi odpowiada. było: jest:
Bieniek Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Pięknie się zgrywa ze srebnymi progami:grin:
H4mm3R Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Siemian a gdzie masz listwy maskujące na progach? Znowu spawy poprawiałeś?
Tomeks Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Lampek,świecidełek,jak na festynie:grin:
siemian Opublikowano 2 Października 2013 Autor Opublikowano 2 Października 2013 Siemian a gdzie masz listwy maskujące na progach? Znowu spawy poprawiałeś? nie nie... sprawdzałem czy nic się nie odkręca ani nie urywa bo ostatnio takiemu jednemu się urwało i silnik musiał wymieniać oj Hammerek od dwóch lat nie mam tam tej listy bo jak oklejaliśmy auto to ją gdzieś zgubiłem i nie mam czasu jej kupić ---------- Post dopisany at 09:56 ---------- Poprzedni post napisany at 09:56 ---------- Lampek,świecidełek,jak na festynie:grin: o to chodzi... lubie festyny... ze słodyczami mi się kojarzą ---------- Post dopisany at 09:58 ---------- Poprzedni post napisany at 09:56 ---------- Pięknie się zgrywa ze srebnymi progami:grin: oj już pewnie nie długo. Przed albo po zimie folia idzie out... Co będzie dalej zobaczymy. Albo przyjdzie jakiś inny kolorek albo zostanie srebrny- troche się już za nim stęskniłem
poziek Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 o to chodzi... lubie festyny... ze słodyczami mi się kojarzą Widać.
siemian Opublikowano 2 Października 2013 Autor Opublikowano 2 Października 2013 o to chodzi... lubie festyny... ze słodyczami mi się kojarzą Widać. wiem
Arturoo Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 ............było: http://s4.ifotos.pl/img/054-Kopio_nsrnhha.JPG jest: http://www.monna.pl/30.9/001%20(kopiowanie).jpg jest ...z dekorami drzwi się komponuje
Rekomendowane odpowiedzi