siemian Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 Hammer nie zaśmiecaj mi wątku i nie wklejaj mi swoich ulubionych zabawek
H4mm3R Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 zabawka czy nie zbawka ale coś konkretnie Ci tam wibrowało w tych drzwiach
wrclaguna Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 zabawka czy nie zbawka ale coś konkretnie Ci tam wibrowało w tych drzwiach .... pewnie bateria juz padla trzeba rezac
siemian Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 Po pierwsze Szczęsliwego Nowego roku wszystkim i udanego Sylwestra. A co do zabawek to w starym roku sprawiłem sobie jeszcze pare prezencików żebyw Nowym Roku się dobrze rezało :kox: Wkrętareczka: Lutownica: Śrubokręcik z paroma bitami (i tak dokupie osobny duży zestaw bitów bo strasznie szybko je gubie ):
Wąski Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 a umiesz sie obsługiwać takimi urządzeniami
siemian Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 nie, ja tak samo jak Bart pare lat temu robię z lutów maczugi. A co do wkrętarki to ide na dwutygodniowy kurs bo nie wiem jak to "ugryzć" :polew: :polew:
Wąski Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 nie, ja tak samo jak Bart pare lat temu robię z lutów maczugi. A co do wkrętarki to ide na dwutygodniowy kurs bo nie wiem jak to "ugryzć" :polew: :polew: tylko uważaj na luty aby nie było pożaru
Flyer Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 siemian, a Ty swoje... tak jak Ci mowilem... lutownica nie zalatasz tej dziury w skorze
mgtan Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Fly tobie mówil o dziurze w skórze?? przeceiż tu chodzi o naspawanie kwałka blachy w podłodze bo ma dziure od rudego ;-) :polew: może trzeba kupić książkę "Screwdriver for dummies" z tej zółtej serii ;-)
Chuck Norris Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ja tam słyszałem, że kupił tył od sedana i chce się pobawić lutownicą, bo avant mu się znudził. Działaj Siemian .
variocustoms Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Mam Dremela od 1999 ale tego do precyzyjnej obróbki i jest to chyba jeden z lepszych sprzętów pół-profi
Nosb Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Siemian widze ze pomozesz w temacie poduszek Moja z 3,0 poszla sie pasc i musze kupic nowa pod 2,7T + Te wklady to gdzie i jak i za ile ? Mi sie przyda ten twardszy moze odsprzedaz ?
siemian Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 podaj kom to zadzwonie i pogadamy
audia4a4 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Siemian Ty lepiej nie mooduj tyle bo za niedługo twój furacz bedzie jeździł tyłem i też wpadniesz na taki pomysł
HeresR32 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Siemian Ty lepiej nie mooduj tyle bo za niedługo twój furacz bedzie jeździł tyłem i też wpadniesz na taki pomysł troche bym zwariowal jakby mnie wyprzedzil , WFE stare blachy to chyba żyrardów?
audia4a4 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Jak mnie by siemian wyprzedził tak swoją zmoodowaną furka to bym chyba sobie gnata do skroni przyłożył
Nosb Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 siem lepiej ty mi swoj bo do mnie sie dodzownic to ciezka sprawa czasami
mystic.pl Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 niezla muza :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Przemots Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 WFE stare blachy to chyba żyrardów? To stare pruszkowskie blachy a kolesie jeździli po Brwinowie i Milanówku
Rekomendowane odpowiedzi