Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Bukowina Tatrzańska 2014 - Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehehe faktycznie :) muszę odstawić używki :) to teraz pytanie czemu nie ma na niej bongoda i klaudi? :/ puszczalem na pw

Opublikowano

Odstaw wszystkie używki i wyśpij się do tego. Pozycja 88, pisałem Ci już wyżej.

Opublikowano

Hahaha ale ze mnie lamus :) sorki :). Obiecuje poprawe ! ! ! :D a Żonka ma gratis wyjazd jako prezent urodzinowy?? Hahaha dziś przelewam zaliczke za nas i detox do wyjazdu :)

Opublikowano

Nie, moskal zdeklarował się że za nią zapłaci z racji jej urodzin :grin:

Opublikowano

A to gitarka :-) dzieki zioooom :)

Opublikowano

Nieprawda , ktos musiał mi sie wj***c na konto i stąd cale zamiesznie :decayed:

Opublikowano

Oj, powiedz, ze miales chrapke moskal na wdziecznosc zony bongoda w Bukowinie :D

Opublikowano
Oj, powiedz, ze miales chrapke moskal na wdziecznosc zony bongoda w Bukowinie :D

W Bukowinie nie ma czasu latac za d*pami , ja tam mam napiety terminarz jak skóre na worze :wink:

Opublikowano

W Bukowinie nie ma czasu latac za d*pami , ja tam mam napiety terminarz jak skóre na worze :wink:

zrob z niej sekretarke :decayed:

" Panie Moskalu koniec picia alkoholu w morodowni za 10 min mamy umwoione spotkanie w Greenroomie"

:grin:

Opublikowano

Zły pomysł hahaha z uwagi na zawód mojej baby hahaha . Ona czesto pracuje z uzaleznieniami ale raczej alko hahaha. Więc zeby wiedzieć o czym ma gadać to musi co jakiś czas się edukować hahaha

---------- Post dopisany at 12:16 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ----------

A odnosnie greenroomu to oczywiscie czekam na wskazowki jak tam dotrzeć :) . Bedą banery??? :)

Opublikowano

Chyba już miejsc wolnych brak ?

Opublikowano
A odnosnie greenroomu to oczywiscie czekam na wskazowki jak tam dotrzeć :) . Bedą banery??? :)

Trafisz po zapachu :kox:

Opublikowano

Ja mały jestem :) na hwilke wpadne z moim bongiem :).

Opublikowano

" Panie Moskalu koniec picia alkoholu w morodowni za 10 min mamy umwoione spotkanie w Greenroomie"

chyba odwrotnie :

" Panie Moskalu koniec palenia w Greenroomie, za 10 min mamy umówione spotkanie w Mordorze"

:naughty::naughty::naughty:

Opublikowano

chyba odwrotnie :

" Panie Moskalu koniec palenia w Greenroomie, za 10 min mamy umówione spotkanie w Mordorze"

:naughty::naughty::naughty:

faktycznie panie Moskalu :decayed:

Opublikowano

Mam takie pytanie bo nie jest dla mnie jasne.

Będąc na liście rezerwowej i zapłaconym koszcie pobytu.

Nie będzie miejsca wolnego jak to wygląda ze zwrotem kasy lub jakie wyjście z sytuacji widzą organizatorzy??

Opublikowano

Nie będzie miejsca wolnego jak to wygląda ze zwrotem kasy lub jakie wyjście z sytuacji widzą organizatorzy??

Nie bój żaby :decayed: byłem 3 lata z rzędu na zlocie i nigdy nie było kompletu miejsc zajętych :wink: wszyscy początkowo napaleni są zlotem a potem się wykruszają :wink:

Opublikowano

sprawa wygląda tak ze jak zapłacisz to jedziesz.

Opublikowano

jak coś mam 3 miejsca w aucie mogę zabrać kogoś :decayed:

Opublikowano

sprawa wygląda tak ze jak zapłacisz to jedziesz.

:gicior::naughty:Kasa leci z prędkością bankową:bicz::dance2::drinks:

---------- Post dopisany at 02:11 ---------- Poprzedni post napisany at 02:10 ----------

Nie bój żaby :decayed: byłem 3 lata z rzędu na zlocie i nigdy nie było kompletu miejsc zajętych :wink: wszyscy początkowo napaleni są zlotem a potem się wykruszają :wink:

.... się okaże :wink:

---------- Post dopisany at 04:08 ---------- Poprzedni post napisany at 02:11 ----------

Tak patrze to na liście ciągle czarno ani tu się cieszyć a ni płakać:facepalm:słomiany zapał czy to przed 10 taki zastój:grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...