bongod Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Hehehe faktycznie muszę odstawić używki to teraz pytanie czemu nie ma na niej bongoda i klaudi? :/ puszczalem na pw
jarko Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Odstaw wszystkie używki i wyśpij się do tego. Pozycja 88, pisałem Ci już wyżej.
bongod Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Hahaha ale ze mnie lamus sorki . Obiecuje poprawe ! ! ! a Żonka ma gratis wyjazd jako prezent urodzinowy?? Hahaha dziś przelewam zaliczke za nas i detox do wyjazdu
jarko Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Nie, moskal zdeklarował się że za nią zapłaci z racji jej urodzin
moskal Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Nieprawda , ktos musiał mi sie wj***c na konto i stąd cale zamiesznie
trepek Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Oj, powiedz, ze miales chrapke moskal na wdziecznosc zony bongoda w Bukowinie
moskal Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Oj, powiedz, ze miales chrapke moskal na wdziecznosc zony bongoda w Bukowinie W Bukowinie nie ma czasu latac za d*pami , ja tam mam napiety terminarz jak skóre na worze
klysek Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Oj, powiedz, ze miales chrapke moskal na wdziecznosc zony bongoda w Bukowinie W Bukowinie nie ma czasu latac za d*pami , ja tam mam napiety terminarz jak skóre na worze zrob z niej sekretarke " Panie Moskalu koniec picia alkoholu w morodowni za 10 min mamy umwoione spotkanie w Greenroomie"
bongod Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zły pomysł hahaha z uwagi na zawód mojej baby hahaha . Ona czesto pracuje z uzaleznieniami ale raczej alko hahaha. Więc zeby wiedzieć o czym ma gadać to musi co jakiś czas się edukować hahaha ---------- Post dopisany at 12:16 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ---------- A odnosnie greenroomu to oczywiscie czekam na wskazowki jak tam dotrzeć . Bedą banery???
Kolkov Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 A odnosnie greenroomu to oczywiscie czekam na wskazowki jak tam dotrzeć . Bedą banery??? Trafisz po zapachu
bongod Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Ja mały jestem na hwilke wpadne z moim bongiem .
moskal Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 zrob z niej sekretarke " Panie Moskalu koniec picia alkoholu w morodowni za 10 min mamy umwoione spotkanie w Greenroomie" chyba odwrotnie : " Panie Moskalu koniec palenia w Greenroomie, za 10 min mamy umówione spotkanie w Mordorze" :naughty:
klysek Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 zrob z niej sekretarke " Panie Moskalu koniec picia alkoholu w morodowni za 10 min mamy umwoione spotkanie w Greenroomie" chyba odwrotnie : " Panie Moskalu koniec palenia w Greenroomie, za 10 min mamy umówione spotkanie w Mordorze" :naughty: faktycznie panie Moskalu
KrzysiekA4 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Mam takie pytanie bo nie jest dla mnie jasne. Będąc na liście rezerwowej i zapłaconym koszcie pobytu. Nie będzie miejsca wolnego jak to wygląda ze zwrotem kasy lub jakie wyjście z sytuacji widzą organizatorzy??
A4-Tomek Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Mam takie pytanie bo nie jest dla mnie jasne.Będąc na liście rezerwowej i zapłaconym koszcie pobytu. Nie będzie miejsca wolnego jak to wygląda ze zwrotem kasy lub jakie wyjście z sytuacji widzą organizatorzy?? Nie bój żaby byłem 3 lata z rzędu na zlocie i nigdy nie było kompletu miejsc zajętych wszyscy początkowo napaleni są zlotem a potem się wykruszają
Gwerty Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Mam takie pytanie bo nie jest dla mnie jasne.Będąc na liście rezerwowej i zapłaconym koszcie pobytu. Nie będzie miejsca wolnego jak to wygląda ze zwrotem kasy lub jakie wyjście z sytuacji widzą organizatorzy?? sprawa wygląda tak ze jak zapłacisz to jedziesz.
Arkadiush Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 jak coś mam 3 miejsca w aucie mogę zabrać kogoś
KrzysiekA4 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Mam takie pytanie bo nie jest dla mnie jasne.Będąc na liście rezerwowej i zapłaconym koszcie pobytu. Nie będzie miejsca wolnego jak to wygląda ze zwrotem kasy lub jakie wyjście z sytuacji widzą organizatorzy?? sprawa wygląda tak ze jak zapłacisz to jedziesz. :naughty:Kasa leci z prędkością bankową ---------- Post dopisany at 02:11 ---------- Poprzedni post napisany at 02:10 ---------- Mam takie pytanie bo nie jest dla mnie jasne.Będąc na liście rezerwowej i zapłaconym koszcie pobytu. Nie będzie miejsca wolnego jak to wygląda ze zwrotem kasy lub jakie wyjście z sytuacji widzą organizatorzy?? Nie bój żaby byłem 3 lata z rzędu na zlocie i nigdy nie było kompletu miejsc zajętych wszyscy początkowo napaleni są zlotem a potem się wykruszają .... się okaże ---------- Post dopisany at 04:08 ---------- Poprzedni post napisany at 02:11 ---------- Tak patrze to na liście ciągle czarno ani tu się cieszyć a ni płakać:facepalm:słomiany zapał czy to przed 10 taki zastój:grin:
Rekomendowane odpowiedzi