A4-Tomek Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Przed 10 właśnie ja też dopiero teraz będę wpłacał zaliczkę ---------- Post dopisany at 17:23 ---------- Poprzedni post napisany at 16:59 ---------- zaliczka poszła kto ze śląskich by mnie przygarnął do auta do BT?
niestandardowy Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 no to i ja zaliczkowalem ( pewnie na rezerwowej ) , trzy miejsca w aucie z Poznania gdyby ktos sie chcial dokoptowac...
PABLO Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Byłem wczoraj przy okazji w Stasindzie pokazać młodej święte miejsce A4 Klubu i już wie co ją czeka pod koniec marca :drunk:
Arturoo Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 co byś na początku kwietnia singlem znowu nie był ....:decayed:
PABLO Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 co byś na początku kwietnia singlem znowu nie był ....:decayed: Znowu? Arturo coś Ci się pomyliło No stress
Kolkov Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 co byś na początku kwietnia singlem znowu nie był ....:decayed: Znowu? Arturo coś Ci się pomyliło No stress Arturo, chyba Ci się coś wymknęło
Arturoo Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 co byś na początku kwietnia singlem znowu nie był ....:decayed: Znowu? Arturo coś Ci się pomyliło No stress Pane...chodziło o to by nie było tak ,że pozna Cię z tej właśnie strony..., z której nie zna ....nie ważne......ehhh...bo zamotam
KrzysiekA4 Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 co byś na początku kwietnia singlem znowu nie był ....:decayed: Znowu? Arturo coś Ci się pomyliło No stress Pane...chodziło o to by nie było tak ,że pozna Cię z tej właśnie strony..., z której nie zna ....nie ważne......ehhh...bo zamotam Po Bukowinie wszystko się samo wyjaśni:grin:
A4-Tomek Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Jarko jak będziesz miał czas to pokoloruj tych co dali zaliczkę bo jestem ciekaw czy moja doszła :decayed:
jarko Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Jarko jak będziesz miał czas to pokoloruj tych co dali zaliczkę bo jestem ciekaw czy moja doszła :decayed: Oczywiście, zrobię to. Bardzo jednak proszę nie dopytujcie na PW czy kasa doszła bo mi się robi młyn na skrzynce. Weźcie pod uwagę że jeszcze tu gadżety sprzedaję i tam też ludziki mają podobne zapytania... P.S. Jeszcze nie miałem tak że jak ktoś zlecił przelew to kasa nie doszła
bongod Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Ja hcialem sie upewnic bo przelewalem bedac w stanie wskazujacym na pare rzeczy hehehe
moskal Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Ja hcialem sie upewnic bo przelewalem bedac w stanie wskazujacym na pare rzeczy hehehe Nie odbieraj tego osobiscie , tyczy sie ogółu
cinekLeczna Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Opublikowano 14 Lutego 2014 No ciekawe ile w tym roku bedzie osob;D Aaa takie pytanie:P Dobra hotelowa w stasindzie zaczyna sie od godziny 14?
Rekomendowane odpowiedzi