Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Bukowina Tatrzańska 2014 - Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żadne insynuacje :wink:

Ostatnie moje zdanie w tym temacie.

Żona Bongot'a znalazła polar w nocy na parkingu z otwartymi kieszeniami.

"Pozdrawiam" w takim razie skurw***syna który ten polar zabrał z szałasu i zajebał z niego kasę :hi: i przy okazji dzięki, że wywaliłeś go na parking a nie gdzieś w las bo by się nie znalazł :hi:

Opublikowano
Pożyjemy....zobaczymy....czy...

siemian auta nie zmieni :grin:

Już wolałbym jeździć Fabią niż dotykać tego co miało "kontakt" z siemianem :naughty:

Opublikowano

Nom słyszałem od kogoś na ławeczkach że tam kasa była i też środkowym palcem pozdrawiam tępaka co te kieszenie przetrzepał .

Opublikowano

Już wolałbym jeździć Fabią niż dotykać tego co miało "kontakt" z siemianem :naughty:

Poziek.....ja to pisałem w kontekście ,że jak Marecki zmieni to co ma teraz to pewnie w przyszłym roku znowu z nim wpadnę(jak mnie zgarnie ;) tyle ,że innym "padłem" :wink:

Opublikowano

qr** Poziek w formie :decayed::decayed:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano
a tak zapytam kto leciał z Grupą z Wlkp z powrotem? granatowy sedan 2.5 TDŁi :grin:

Nie widziałem bo znaczek mam z tyłu:grin:a co śmierdziało aż tak gnojówką:whistling:

to TY wracałeś?:grin: pytam się bo na CB pytali się kto to itp a ja mówię uj wie :grin:

Całkiem przypadkiem się przyłączyliśmy bo na Krk lecieliśmy po mięcho:naughty: i dalej do NL:facepalm:

---------- Post dopisany at 14:56 ---------- Poprzedni post napisany at 14:55 ----------

Żadne insynuacje :wink:

Ostatnie moje zdanie w tym temacie.

Żona Bongot'a znalazła polar w nocy na parkingu z otwartymi kieszeniami.

"Pozdrawiam" w takim razie skurw***syna który ten polar zabrał z szałasu i zajebał z niego kasę :hi: i przy okazji dzięki, że wywaliłeś go na parking a nie gdzieś w las bo by się nie znalazł :hi:

Masakra:facepalm:

Opublikowano
a tak zapytam kto leciał z Grupą z Wlkp z powrotem? granatowy sedan 2.5 TDŁi :grin:

Nie widziałem bo znaczek mam z tyłu:grin:a co śmierdziało aż tak gnojówką:whistling:

to TY wracałeś?:grin: pytam się bo na CB pytali się kto to itp a ja mówię uj wie :grin:

Całkiem przypadkiem się przyłączyliśmy bo na Krk lecieliśmy po mięcho:naughty: i dalej do NL:facepalm:

no mieliśmy pogadać i o nie wyszło to na Ostrów :D

Opublikowano

Wszystko możliwe:wink:mojej Marcie się spodobało więc możliwe że OEM zaliczymy,choć moją padliną wstyd jechać arturoo oglądał i tylko krytyka:grin:

Opublikowano

To aż tak grubo było? :shock3:

Opublikowano
Wszystko możliwe:wink:mojej Marcie się spodobało więc możliwe że OEM zaliczymy,choć moją padliną wstyd jechać arturoo oglądał i tylko krytyka:grin:

jego nie słuchaj zbyt dużo napił się koziego mleka :grin:

o swoim nie słyszałem :wink:

Opublikowano

:grin:Swoim nie przyjechał,pod sklepem zostawił:decayed:

---------- Post dopisany at 15:29 ---------- Poprzedni post napisany at 15:10 ----------

Mała pamiątka dla ekipy wielkopolskiej z tajemniczej granatowej(lz5k)A4 b5

Opublikowano

taaa....Tyś to widział.....Ty tak :polew:

Opublikowano

To aż tak grubo było? :shock3:

no w polarze, który mi zginął były pieniądze, nie dużo, ale sam fakt się liczy. dobrze ze telefon miałem w spodniach.

Opublikowano
"..............................."

:facepalm::facepalm::facepalm::kwasny::kwasny::kwasny::kwasny::kwasny:

Opublikowano

widziałem Ciebie jak byłeś i piłeś :grin:

Opublikowano

Wow, takie rzeczy w rodzinie? :facepalm:

Opublikowano

w większości mnie widać tylko :grin:

Opublikowano

widziałem Ciebie jak byłeś i piłeś :grin:

:whistling: coś tam skosztowałem...,a że nie lubię to odpuściłem :grin:

---------- Post dopisany at 15:46 ---------- Poprzedni post napisany at 15:45 ----------

Wow, takie rzeczy w rodzinie? :facepalm:

no masakra :wtf::wtf::wtf::wtf::wtf::wtf::wtf::rant::rant::rant::rant::rant::rant:

Opublikowano

w większości mnie widać tylko :grin:

Filmik spontaniczny nie odbieraj tego osobiście:whistling:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...