slaweq Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Żadne insynuacje Ostatnie moje zdanie w tym temacie. Żona Bongot'a znalazła polar w nocy na parkingu z otwartymi kieszeniami. "Pozdrawiam" w takim razie skurw***syna który ten polar zabrał z szałasu i zajebał z niego kasę i przy okazji dzięki, że wywaliłeś go na parking a nie gdzieś w las bo by się nie znalazł
poziek Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Pożyjemy....zobaczymy....czy... siemian auta nie zmieni Już wolałbym jeździć Fabią niż dotykać tego co miało "kontakt" z siemianem
bongod Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nom słyszałem od kogoś na ławeczkach że tam kasa była i też środkowym palcem pozdrawiam tępaka co te kieszenie przetrzepał .
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Pożyjemy....zobaczymy....czy... siemian auta nie zmieni Już wolałbym jeździć Fabią niż dotykać tego co miało "kontakt" z siemianem Poziek.....ja to pisałem w kontekście ,że jak Marecki zmieni to co ma teraz to pewnie w przyszłym roku znowu z nim wpadnę(jak mnie zgarnie tyle ,że innym "padłem"
Kamyk Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Pożyjemy....zobaczymy....czy... siemian auta nie zmieni Już wolałbym jeździć Fabią niż dotykać tego co miało "kontakt" z siemianem qr** Poziek w formie :decayed:
KrzysiekA4 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 a tak zapytam kto leciał z Grupą z Wlkp z powrotem? granatowy sedan 2.5 TDŁi Nie widziałem bo znaczek mam z tyłu:grin:a co śmierdziało aż tak gnojówką to TY wracałeś? pytam się bo na CB pytali się kto to itp a ja mówię uj wie Całkiem przypadkiem się przyłączyliśmy bo na Krk lecieliśmy po mięcho:naughty: i dalej do NL:facepalm: ---------- Post dopisany at 14:56 ---------- Poprzedni post napisany at 14:55 ---------- Żadne insynuacje Ostatnie moje zdanie w tym temacie. Żona Bongot'a znalazła polar w nocy na parkingu z otwartymi kieszeniami. "Pozdrawiam" w takim razie skurw***syna który ten polar zabrał z szałasu i zajebał z niego kasę i przy okazji dzięki, że wywaliłeś go na parking a nie gdzieś w las bo by się nie znalazł Masakra:facepalm:
Arkadiush Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 a tak zapytam kto leciał z Grupą z Wlkp z powrotem? granatowy sedan 2.5 TDŁi Nie widziałem bo znaczek mam z tyłu:grin:a co śmierdziało aż tak gnojówką to TY wracałeś? pytam się bo na CB pytali się kto to itp a ja mówię uj wie Całkiem przypadkiem się przyłączyliśmy bo na Krk lecieliśmy po mięcho:naughty: i dalej do NL:facepalm: no mieliśmy pogadać i o nie wyszło to na Ostrów
KrzysiekA4 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Wszystko możliwe:wink:mojej Marcie się spodobało więc możliwe że OEM zaliczymy,choć moją padliną wstyd jechać arturoo oglądał i tylko krytyka:grin:
WhyMe? Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 "Pozdrawiam" w takim razie skurw***syna który ten polar zabrał z szałasu i zajebał z niego kasę i przy okazji dzięki, że wywaliłeś go na parking a nie gdzieś w las bo by się nie znalazł To aż tak grubo było?
Arkadiush Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Wszystko możliwe:wink:mojej Marcie się spodobało więc możliwe że OEM zaliczymy,choć moją padliną wstyd jechać arturoo oglądał i tylko krytyka:grin: jego nie słuchaj zbyt dużo napił się koziego mleka o swoim nie słyszałem
KrzysiekA4 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Wszystko możliwe:wink:mojej Marcie się spodobało więc możliwe że OEM zaliczymy,choć moją padliną wstyd jechać arturoo oglądał i tylko krytyka:grin: jego nie słuchaj zbyt dużo napił się koziego mleka o swoim nie słyszałem :grin:Swoim nie przyjechał,pod sklepem zostawił ---------- Post dopisany at 15:29 ---------- Poprzedni post napisany at 15:10 ---------- Mała pamiątka dla ekipy wielkopolskiej z tajemniczej granatowej(lz5k)A4 b5
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Wszystko możliwe:wink:mojej Marcie się spodobało więc możliwe że OEM zaliczymy,choć moją padliną wstyd jechać arturoo oglądał i tylko krytyka:grin: jego nie słuchaj zbyt dużo napił się koziego mleka o swoim nie słyszałem taaa....Tyś to widział.....Ty tak
slaweq Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 "Pozdrawiam" w takim razie skurw***syna który ten polar zabrał z szałasu i zajebał z niego kasę i przy okazji dzięki, że wywaliłeś go na parking a nie gdzieś w las bo by się nie znalazł To aż tak grubo było? no w polarze, który mi zginął były pieniądze, nie dużo, ale sam fakt się liczy. dobrze ze telefon miałem w spodniach.
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 "...............................""Pozdrawiam" w takim razie skurw***syna który ten polar zabrał z szałasu i zajebał z niego kasę i przy okazji dzięki, że wywaliłeś go na parking a nie gdzieś w las bo by się nie znalazł :facepalm::kwasny::kwasny:
Arkadiush Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Wszystko możliwe:wink:mojej Marcie się spodobało więc możliwe że OEM zaliczymy,choć moją padliną wstyd jechać arturoo oglądał i tylko krytyka:grin: jego nie słuchaj zbyt dużo napił się koziego mleka o swoim nie słyszałem taaa....Tyś to widział.....Ty tak widziałem Ciebie jak byłeś i piłeś
Arkadiush Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Mała pamiątka dla ekipy wielkopolskiej z tajemniczej granatowej(lz5k)A4 b5 w większości mnie widać tylko
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Wszystko możliwe:wink:mojej Marcie się spodobało więc możliwe że OEM zaliczymy,choć moją padliną wstyd jechać arturoo oglądał i tylko krytyka:grin: jego nie słuchaj zbyt dużo napił się koziego mleka o swoim nie słyszałem taaa....Tyś to widział.....Ty tak widziałem Ciebie jak byłeś i piłeś coś tam skosztowałem...,a że nie lubię to odpuściłem ---------- Post dopisany at 15:46 ---------- Poprzedni post napisany at 15:45 ---------- Wow, takie rzeczy w rodzinie? no masakra :wtf::wtf::wtf::rant::rant::rant:
KrzysiekA4 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Mała pamiątka dla ekipy wielkopolskiej z tajemniczej granatowej(lz5k)A4 b5 w większości mnie widać tylko Filmik spontaniczny nie odbieraj tego osobiście:whistling:
Rekomendowane odpowiedzi