Marcin6 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Witam Czas przedstawić mój dupowóz Złoty zestaw słów: 1.9tdi quattro sedan polift :banan: Tak wyglądał kilka dni po zakupie: I właściwie tak wygląda do dziś, z zewnątrz żadnych zmian No, może prócz lepszych ramek i brak trytytek na blachach Wypas: - quattro , - standardy takie jak wspoma, abs, eds, airbag, klima etc. - (tylko ) 2 ele. szyby, - podgrzewane sitza, - 1/2 fis, - ... i to chyba koniec frykasów Kompletna seria, fotele placki itd. Dołożone: - tempomat, - pompka centralnego wymieniona na taką z obsługą pilotów, dołożony pilot scyzor - żaróweczki philips blue vision (nie chcę kombinować z hidami, wolę się pomęczyć i mieć ori ksenon jak już), - full fis z ori szybką z a6 lift : - do tego wymieniony zbiornik sprysków na taki z czujnikiem, podłączone, działa, - dokupiona ori apteczka : - ledy w bagażniku... ciemno było jak w..., - i ostatnio wpadł concercik II (przedtem było chorus 1 ): troszkę obdrapany, ale będę z czasem polował na nowy panel w bdb stanie i w dobrym kolorze Z zewnątrz niestety bez zmian ale są plany Najbliższe plany z wypasu: - ori reflektory ksenon, wraz z samopoziomem, spryskami etc. Plany z wypasu przyszłość (daleka...): - lepsze fotele, - bose, - pdc. Plany zewnątrz (myślę, że next sezon), - koniecznie większa felga (podobają mi się takie 17zoll z D2), - dobra polerka lub korekta lakieru, - być może niższy zawias - ale tu musiałbym pokombinować aby w miarę łatwo zmieniać zawieszenie lato/zima... choć pewnie to bez sensu to mieszkam w górach i czasami jest dużo śniegu aczkolwiek pewnie -20 czy -30 nie zaszkodzi Mechanika / silnik: - większe heble, choć aktualnie nawet nieźle mi tu hamuje, to się tu naczytałem że warto zmieniać - program jakiś I na koniec jakaś randomowa fota mojega brudasa z młodszą, większa i szybszą siostrą Wiem, wiem że nic ciekawego, nuda, ale z czasem mam nadzieję rozwijać wątek
Kowi87 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 zamiast ori xenonu pomysl nad bixem:wink: Dobra baza do modów, klekot + Q, ale zeby jako tako jechał trzeba worek banknotów wrzucić
Marcin6 Opublikowano 8 Października 2013 Autor Opublikowano 8 Października 2013 zamiast ori xenonu pomysl nad bixem To jest też opcja warta przemyśleń Zakup lamp jest na samym końcu tego procesu, więc jest czas. Póki co ma wiązkę poziomu, potem zderzak, a na końcu lampki ale zeby jako tako jechał trzeba worek banknotów wrzucić Co prawda do 4.2 to mu trochę brakuje, ale nie ma tragedii
Kowi87 Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Mialem kiedys serie muł Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk
marek33 Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 mam ANF 110KM i tragedii niema gorzej jak się trafi 90KM
Marcin6 Opublikowano 21 Października 2013 Autor Opublikowano 21 Października 2013 Mialem kiedys serie muł Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk Póki co jest plan mieć go parę lat, bo za taką kasę nie kupie nic lepszego, a to jest świetny samochodzik, więc może przyjdzie pora na mechaniczne dłubanie ---------- Post dopisany 21-10-2013 at 20:08 ---------- Poprzedni post napisany 09-10-2013 at 10:24 ---------- Pierwszy etap do ksenonów zakończony. Samopoziom onboard
kuba84 Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 gdybym miał czas też bym sobie zrobił ...
zgredek27 Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Marcin, napisz coś więcej ew. podrzuć link, ile roboty z samopoziomowaniem? Kupiłem kolejne B5 i tam nawet regulacji z wewnątrz pożałowali...w polifcie
Marcin6 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2013 gdybym miał czas też bym sobie zrobił ... Hehe no ja też dosyć długo się za to zabierałem Marcin, napisz coś więcej ew. podrzuć link, ile roboty z samopoziomowaniem? Kupiłem kolejne B5 i tam nawet regulacji z wewnątrz pożałowali...w polifcie http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/montaz-samopoziomowania-audi-a4-fotostory-kompletna-instrukcja-260282/ Ja regulacje miałem więc miałem "względnie" prosto. A Ty jeszcze będziesz musiał kabelki ciągnąć do silniczków - o ile są w lampach. ---------- Post dopisany 05-12-2013 at 19:44 ---------- Poprzedni post napisany 22-10-2013 at 20:11 ---------- Mały mod, a cieszy:
Dadok34b Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 pane ładnie ładnie dawaj jakiś kontakt na Fb czy cuś to sje dogadamy
Marcin6 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Opublikowano 20 Lutego 2014 :kox: ---------- Post dopisany 20-02-2014 at 20:24 ---------- Poprzedni post napisany 09-01-2014 at 11:24 ---------- Wpadł ori ipod adapter Działa super
Rekomendowane odpowiedzi