piocio83 Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Witam, panowie o co chodzi z tymi wahaczami? są 2 rodzaje górnych przednich wahaczy proste i wygięte, czym to się ma? ja dzisiaj zakładałem używkę z paska b5 do mojej a4 i u mnie był prosty a ten z paska wygięty i wydaje mi się dłuższy o jakieś 3mm to pewnie zbieżność do ustawienia? Pomóżcie
Banan Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 przednie są proste a te tylne wygięte/skręcone inaczej być nie może
piocio83 Opublikowano 8 Października 2013 Autor Opublikowano 8 Października 2013 Są 2 rodzaje przednich,popatrz na allegro
radi Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 chyba niema roznicy miedzy tymi wachaczami,jak by byla inna dlugosc to wtedy by sie zmienil kąt koła,a w A4 sie nie ustawia kątów kół,tylko zbierznosc
bediks Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Proste , założyłeś tylny wahacz do przodu , tego jeszcze nie grali
radi Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 sa takie i takie wachacze i bez roznicy ktory sie zaklada wymiary sa takie same,umnie przy audi z jednej strony byl taki,a z drogiej inny,po wymianie na nowe nic sie nie zmienilo ze zbierznoscia i katami.
bediks Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 no tak zapomnialem jestescie madrzejsi od inzynierów audi, zakladajcie sobie dalej na odwrót zycze powodzenia szkoda ze dolnych na góre nie zakladacie ---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ---------- dla jasnosci, nie sa takie same i zmienne nie sa, ba, dla 1bv sa inne niz do 1be czy 1ba ale zamienniki tego nie uwzgledniaja
piocio83 Opublikowano 13 Października 2013 Autor Opublikowano 13 Października 2013 Proste , założyłeś tylny wahacz do przodu , tego jeszcze nie grali Jeżeli uważasz,że da się założyć tylny wahacz do przodu,a przedni do tyłu to jesteś kozak:polew:
bediks Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Nie uważam ze sie da bo nie próbowałem , a wy wyżej wszyscy sugerujecie sie wyglądem wahaczy a nie ich numerami dlatego pytacie , najlepiej sie wymienia parami a nie pojedyncze wtedy nie ma drapania po głowie , bo zmieniając z jednej strony tylko zmienia sie charakterystyka pracy na stronach , a jak juz uzywke zakładasz jedna to dla mnie juz sprzedać chcesz auto ? Czy tak dbasz o swoje bezpieczeństwo ?
piocio83 Opublikowano 14 Października 2013 Autor Opublikowano 14 Października 2013 Założyłem używkę bo lepiej pojezdzić na używanym niż na rozwalonym,a na nowe zbieram kasę,takiego zawieszenia za 500 zł nie kupie bo szkoda pieniędzy. To jaki nr sugerujesz do 1BE?
Rekomendowane odpowiedzi