radzio06 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Hej, mam pytanie czy w B5 żeby sciągnąć same dekory w celu ich oklejenia trzeba sciagacz boczki tapicerki z drzwi? Bo w B6 ładnie schodzą same dekory
ryba85 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 trzeba zdjac boczki.od wewnatrz sa mocowania dekorów.
radzio06 Opublikowano 10 Października 2013 Autor Opublikowano 10 Października 2013 Ok wszytsko jasne;) Dzięki!
jozek726 Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 dekory drzwi to prysz w porównaniu do dekora długiego z deski rozdzielczej
przemmusz Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 własnie nie moge sobie poradzić z demontażem dekoru długiego deski rozdzielczej....Ma ktoś pomysł jak to ustrojstwo ściągnąć? HEEEELP
~adam Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 zdejmujesz schowek pasażera, zdejmujesz schowek kierowcy odczepiasz okrągłe blaszki i zostanie ci jeszcze jedna po środku. Teraz decyzja należy do ciebie albo rozbierasz panel środkowy albo wyrywasz ja wyrwałem. trzeba tylko pamiętać o tym że cała listwa jest z alu + plastyk, chyba że masz drewno, łatwo to wszystko zdeformować przy nieostrożnych ruchach.
przemmusz Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 poradziłem sobie:) 2 szmatki i mam ściągnięte jedną szmatkę przeciągasz po lewej stronie a drugą po prawej stronie bolca...no i ciągniesz i ładnie wyskakuje ))
Rekomendowane odpowiedzi