luk88spider Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 a czy bd wersja dla staruszek B5?
kicoro Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Wlaśnie przymierzam się do dorobienia sterowania VFIZ z panelu nawigacji (tego na tunelu obok nawigacji), tylko przydalby mi sie ktoś z ślaska/opola z FIS i Navi w celu ściągniecia przetestowania rozwiązania z A4 B6/B7 (~ jedno spotkanie 1-2h) W ramach odwzajemnienia za przysługę mogę zrobić znaczny rabat. Odnośnie B5 wydaje mi się że jest taka opcja, tylko to samo przydałby się ktoś z okolicy - chętny do ściągniecia logów i później testu. BTW: Ostatnio zlogowaliśmy A3/8L w celu dostosowania i poszło gładko pozdrawiam
daniels Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 i dobrze Mariusz kombinujesz szkoda że nie mam do ciebie bliżej,u mnie założona sonda EGT,zaznaczam nie jest to film o osiągach mojego parcha....ledwo rozgrzany był dlatego delikatnie było.
krzysiekml Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 też macie różnicę w km/h pomiędzy radiem i licznikiem ? u mnie jest ok. 5km/h:doh:
daniels Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 u mnie im wyższa prędkośc tym różnica się deczko zwiększa między vfizem a licznikiem
kicoro Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Hej, chyba rzeczywiście słabo rozgrzany był i dodatkowo grubą sondę EGT masz gdyż sporo inercja i niskie EGT. A ja właśnie kombinuję z A6 i A8 a A8 z '99 już miała FIS FULL color i on jeszcze nadal działa idealnie - jak widać jak się dobrze płaciło to i można było dobry FIS już '99 zrobić...
daniels Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 ostatnio przy 210km z gazem w podłodze było 735C czyli wskazania ok
Rokers Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 U mnie w tych pierwszych zerach też pokazuje prędkość a w drugich zerach nic,a u mojego kuzyna oprócz prędkości pokazuje zmianę biegów ale on ma automat.
icecool Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Czy można na czerwonym fisie osiagnac taki efekt?
kicoro Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Teoretycznie powinno dać się, jednak nie w sposób prosty, ale strasznie na około (bo nie ma zdefiniownych fontów o takim rozmiarze w zegarze trzeba je na piechotę robić), A z jakiego modelu ten screen ?
icecool Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Teoretycznie powinno dać się, jednak nie w sposób prosty, ale strasznie na około (bo nie ma zdefiniownych fontów o takim rozmiarze w zegarze trzeba je na piechotę robić),A z jakiego modelu ten screen ? Widzialem takie cos w A6 c6. Chcialbym cos takiego do b6
Rekomendowane odpowiedzi